reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

88grandzia ja wiedziałam już w 4-5 tyg. ze jestem w ciąży po prostu lekarz zrobi Ci USG i będzie wiedział. :) ale wydaje mi się że Twoje objawy to jednak ciąża. Ja mam 18 lat i 2 miesieczną córcię . :) i mialam takie objamy w 1 miesiacu.

reklama
Cześć wam. Pamiętacie mnie jeszcze?
Nie będę nadrabiać bo strasznie dużo tego jest.
BLACK Czy mi się wydaje czy zaciążylas. Jak tak to gratuluję. Znów pojawiają się na forum brzuchatki. :-)
uMI, DOROOM oczywiście gratuluję.
DORoom Jak Synek się sprawuje?
mnie to chyba tu z miesiąc nie było a może nawet dłużej. Zajęta jestem czytaniem książek i pisaniem długiego opowiadania. Kilka razy już miałam zajżec tu i coś napisać ale po tak długiej nieobecności ciężko się wkrecic.
Maturzystkom z forum życzę zdania egzaminów.

Umi- GRATULACJE!!!!:-) W końcu;-) Czekamy na Ciebie z Kacperkiem!!!!!

Magdaa- Wszystkiego naj naj lepszego z okazji urodzinek!!!!:tak: Pociechy z Córci,
dużo zdrówka, i niech wszystkie Wasze sprawy ułożą się po Waszemu;-):tak:

mamaola- no prawie po:-p Jeszcze muszę dokończyć pare rzeczy i będzie ok:-p Musisz leżeć, i się kurować...Właśnie nie opłaca sie wynajmować.... My planujemy jeżeli już to kupić jakieś mieszkanie ,na pewno nie wynajmować:tak:Ale to jeszcze zobaczymy:tak:;-) Gratuluję ząbeczka:-D

Ostatnia edycja:
dziękuję za rady:):)jeżeli wyjdzie wynik pozytywny to dołączę do grona szczęśliwych mamusiek:)pozdrawiam serdecznie was i wasze pociechy:)

reklama
UMI GRATULACJE !!!

Ja dzisiaj poinformowałam oficjalnie część rodziny. Nie wierzyli mi z początku. ;-)Ale wszyscy się cieszą, nie było komentarzy, że za szybko itp. Ja dziś w końcu się wyspałam. ;-)Niedługo muszę jeszcze na pocztę lecieć, a nie chce mi się strasznie. No i posprzątać, a to już wogóle jest kosmos :-p.

Mamaola Julka jest dla mnie wyjątkowo wyrozumiała, śpi, nie marudzi i więc chyba rozumie co jest grane :-D

Maagda dzięki że pytasz ;-) U mnie ok, czuje się super oprócz tego, że ciągle mogłabym spać ;-)
I wszystkiego naj kochana :*, nawet nie wiedziałam, że rok młodsza jesteś ode mnie, zawsze myślałam, że starsza bo na taką wyglądasz
;-)

Ewi nie tylko ja, Asiowo również :-)

Do góry