reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom5 - prześliczny ten Twój szkrabek ;*
Umi2 - kochana gratulacjee ;**
KingaMz - podziwiam. Ja na Twoim miejscu w ogóle nie ruszałabym się z domu xD

reklama
Asiowo u nas na uczelni połowa to Katowice, Mysłowice, Gliwice:)Świetochłowice tez mam,Siemianowice...:)

Layla ja do sosnowca kiedyś do ortodonty jeździłam ;) teraz mieszkam przez jeszcze jakieś 2 msc w Imielinie(koło Mysłowic) a potem znów mój rodowity Chorzów ;)
a to niedaleko;p

Że urodziłą dziś o 6.30. Kacperek dostał 9 pkt.
Ważył 3640 kg., i miał 57cm.
No i musiała miec cesarke. Ale jest bardzo szczesliwa :)

UMI2 - GRATULUJE RAZ JESZCZE!!!

ale sie ciesze ze wszystko z nimi ok,pozdrów ją cieplutko i ucałuj:*

Umi2- Gratuluje, juz nie mogę się doczekać fotek:)

Ja jestem z Katowic-ale chętnie bym się przeprowadziła w spokojniejsze miejsce. Za jakiś czas będziemy budować nasz dom- w na Wesołej w Mysłowicach- troszke przyjemniej tam :)Ogólnie pochodze z Torunia- dlatego tak nie lubię Katowic. Mikołów to ładne miasto:)

Umi2 nic tylko pogratulowac:-D

dorom5 wkoncu sie rozypalyscie a jak sobie radzisz jako swiezo upieczona mamuisa:-)

No i koniec wolnego jutro do szkoly do tego 2 wf nie nawidze wf bo tam caly czas siatka a jej nie lubie chociaz moze w kosza pogramy mam nadzieje;-) no coz trzeba sie zbierac spac.

88grandzia, moim zdaniem powinnaś wybrać się do ginekologa - on by najszybciej potwierdził czy wykluczył ciążę, a testom nie ma co ufać. :no: Mi jednego dnia test wyszedł negatywny, a po godzinie pokazała się i druga kreska.

witam z rana

UMI-Gratuluje kochana...!!!nareszcie masz swojego syneczka przy sobie....

Dorom-jak sobie radzisz jako mloda mamusia?Alanek grzeczniutki czy daje mamie popalic?

Asiowo-mdlosci sa fuj...mam nadzieje ze szybko Ci przejda i oby jak najmniej bylo tych ciazowych dolegliwosci....

Black-a co u Ciebie???Juleczka cieszy sie ze bedzie miec rodzenstwo? ;-)

Pola-juz po przeprowadzce?

Ja niestety czuje sie fatalnie,przeziebienie nie mija:baffled:gdzie ja sie moglam zarazic....?:dry:poza tym atmosfera w domu troche lepsza ale ja mam powoli dosc juz tak bardzo bym chciala miec swoje mieszkanie....o wynajeciu raczej nie ma mowy bo to kosztuje tyle samo co rata za swoje M wiec czekam na to co moj Darek wymysli....a no i Darusiowi przebil sie piaty zabek:-Dmamunia zadowolona:-D

pozdrawiam pozostale mamusie....

reklama
Idz do przychodni i zrób sobie (można odpłatnie- jakies 30 zł) badanie krwi beta, ona pokaże czy faktycznie jesteś w ciąży.

Do góry