reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie :-).
Nie wiecie może co się dzieje z AdiLea nie ma jej od kilku dni,i nie wiem co się dzieje :-). Z góry dziękuje za jakąś informację :-).

reklama
umi- może się zaczyna, jakoś musi:tak: Kurcze , może dorom faktycznie pojechała do szpitala....:tak:

Asheara- nie no mi też nie chodzi tylko o ciążę, ale pewnie że bycie dojrzałym emocjonalnie nie zależy od wieku.
;-)

milkada- ja też się zastanawiam co się dzieje z Adilea.... Dziwne ,że nie zagląda... Może gdzieś np wyjechała.Mam tylko nadzieję ,ze wszystko jest okay...:tak:

[Kurde, napisalam posta i strasznie pokrecilam, edit, wymazuje wszystko :D]
Jakas jestem dzisiaj rozkojarzona..

Btw. tez cos wlasnie mi sie tak wydaje, ze moze Dorom pojechala do szpitala.. dlugo sie nie odzywa, co dziwne.

Maagda_ - po urodzeniu malej, dostalas kuratora? Bo ja sie wlasnie tego boje :/ Jesli cos pojdzie inaczej niz powinno, nie dostaniemy zgody na slub no neiwiem.. boje sie tychwizyt kuratora w domu :(

Ostatnia edycja:
Loravandrel ale ja w ogole nie rozumiem co ci zalezy tak na twoim zdaniu to temat na ktorym pisza raczej dziewczyny ktore potzrebuja jakigos pocieszenia a ty tu wchodzisz i wyrazasz "swoje zdanie" troche to nie na miejscu a poza tym jesli ty mozesz wyrazic swoje zdanie to dlaczego inni nie moga komentowac tego co ty napisalas i wyrazac jednoczesnie swojego zdania tylko ty masz do tego prawo? a poza tym wchodzac tu i piszac to swoje tak wazne zdanie napadasz na duzo dziewczyn ktore tutaj pisz i sa wlaanie w takiej sutyacji wiec bym mial taka rade dla Ciebie wylacz sie z tego tematu bo nie jestes tu potrzebna a napewno juz twoje zdanie ktore bym napisala ze mnie obraza ale jestes osoba zapotrzana w siebie i otwarta tylko na siebiea takich osob zdanie mnie nie rusza bo nigdy sie nei wstydzilam sie ze jestem wciaz ze ma dziecko i nigdy z tego powodu wstydzic sie nie bede chobcy nie wiem ile takich zdan uslyszala.

Ostatnia edycja:
Hej mignelam juz tu chyba kiedys ale nie wiem dlaczego nie zostalam jestem od pewnego czasu na forum ale w sumie fajnie bybylo pogadc tak z kim kto mnie dobrze rozumie bo jestem mam 5 miesiecznego synka a w czerwco koncze 18 wiec chetnie bym tu zosatal oczywiscie jesli nie macie nic przeciwko ;-)

Kolia - jakbysmy mogly miec cos przeciwko, Witamy.

Wie ktoś moze co jest z Sasanka 18? Czy ona abynie miala terminu jakos teraz pod koniec kwietnia? Nie ma jej juz 2 dni.

A ja nadal w dwu-paku! :wściekła/y:

Umi2 - Ja jeszcze kilka dni temu zamówiłam sobie dodatkową koszule do karmienia na Allegro. :-p I nie wiem czy dojdzie na czas. :-p
Ja zapakowałam 3 podkłady. :sorry:

pola997 - Niestety jestem. :-p No ale co ja na to moge, Maluszek wcale nie chce do Mamusi, dobrze mu w brzuszku chyba. Mam nadzieje że ułoży się z Ludwiczkiem. :tak:

Asheara - Witaj. To bardzo młodziutka jesteś. Napewno z Umi2 podzielimy się wrażeniami. :tak: Ale mam nadzieje że będzie łatwo, szybko i bez większego bólu. :-p

Layla - No widzisz, te Nasze maluszki do Nas wcale nie ciągną. :-p Mojemu Bartkowi się śniło że urodze w piątek, czyli jutro. :tak: Więc licze że to sen proroczy. :tak:

Maagda_ - Ehh... niestety... Alanek w brzuszku .:-( Oj... ja już po szkole średniej... :tak: Nawet rok po studiach (Niestety nie zaliczyłam roku. :-() Pojawił się Alanek, i zrezygnowałam z poprawek.
Ale jeszcze obiecuje sobie że bede się uczy dalej. :tak:
Pozdrów Krystynke. :tak:

okey dziewczyny, ja proponuję panne Loravandrel (a może mężatke:-p) zostawić w spokoju, bo ani ona was nie przekona ,ani wy i tylko pewnie niepotrzebnie się złościcie i irytujecie, a to się potem będzie odbijać na Waszych maleństwach:) Zalecam wywalić język i skupić się na pomnażaniu radości w najbliższym gronie:) Myślę ,że to będzie najrozsądniejsze no i niech mądrzejszy zakończy tą czczą dyskusje Amen:) A tak w ogóle to... dzień dobry bardzo :laugh2:

No to jak kolia się przedstawiła to ja się do ja od niej odpapuguje i zrobie to samo;) Mój synek ma już 2,5 roczku ja niedawno obchodziłam 20 urodziny. Mój synek urodził się jak miałam 17 lat. Mam kogoś (kto nie jest ojcem mojego synka) z kim mi się jako tako układa - niedługo będzie mijał rok odkąd się poznaliśmy:) Ech, a tak w ogóle to bardzo wam zazdroszczę, tym prześlicznych brzuszków i oczekiwania. Ja chciałabym już kolejnego dziecka, ale nauczona doświadczeniem wole już poczekać aż bede na swoim i będę miała umowe o prace;) no ,a pozatym moje studia wiążą się z pracą z m.in. teratogennymi substancjami więc wle nie ryzykować. A co do 35 jeszcze zdąże urodzić spokojnie trójke dzieci:)

reklama
Witam dziewczyny jestem 23 letnią mamą 4 miesiecznej Julki od 3 lat mieszkam z moim męzem w Hiszpani dokładniej W Barcelonie;-) chciałam napisac swoje zdanie na temat mlodych mam;-) Przeciez to nic strasznego :-) Kazdemu się zdazyc moze ja np nie moglabym zyc teraz bez mojej Juleczki:-) A jezeli przychodzi tu ktos i wyraznie sugeruje ze to wstyd albo jeszcze co innego to znaczy ze nie ma za grosz inteligencji:-) Mówie tu o niejakiej Loravandrel bo jak czytam jej posty to mi się szczerze powiedziawszy smiac chce:-D:-) oczywiscie nie chce tu nikogo urazic bo kazdy ma swoje zdanie ale jak ktos wchodzi na watek po to zeby kogos poobrazac to :sorry:Pozdrowalju mlode mamy:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry