umi2
Fanka BB :)
a ja dzis mam zakonczenie i lece sie szykowac potem do was wpadne. najlepsze jest to ze topie sie w białej bluzce jedynej która mi sie na brzuchu dopina!! masakra jakas wiec wpadłam na pomysł ze wezme taka która mi sie dopina w biuscie a na nia czarna sukienke przynajmniej bede wygladac jak człowiek
Dorom Mnie sie w nocy snił sms od Ciebie i normalnie Tomka obudziłam bo komórki znaleźć nie mogłam on myslała ze zaczełam rodzic i chce do mamy zadzwonic ( urządziłam panike jak nie wiem) a ja tylko chciała sprawdzic czy ten sms to prawda ale widze ze jednak chyba nie... Chociaz moze cos sie zmieniło? Ale mi sie rece trzesły ze nie masz pojecia... A jak Tomek sie dowiedział o co mi chodziło to myslałam ze mnie zabije...
Layla mnie w nocy jedyne co łapie to chec na siku żadnych skurczy nie mam:-(
pola997 Nie zaczęło sie :-(
abundzu Witaj Wydaje mi sie ze nawet wiecej dzieci urodzisz do tego czasu jesli sie postarasz
Dorom Mnie sie w nocy snił sms od Ciebie i normalnie Tomka obudziłam bo komórki znaleźć nie mogłam on myslała ze zaczełam rodzic i chce do mamy zadzwonic ( urządziłam panike jak nie wiem) a ja tylko chciała sprawdzic czy ten sms to prawda ale widze ze jednak chyba nie... Chociaz moze cos sie zmieniło? Ale mi sie rece trzesły ze nie masz pojecia... A jak Tomek sie dowiedział o co mi chodziło to myslałam ze mnie zabije...
Layla mnie w nocy jedyne co łapie to chec na siku żadnych skurczy nie mam:-(
pola997 Nie zaczęło sie :-(
abundzu Witaj Wydaje mi sie ze nawet wiecej dzieci urodzisz do tego czasu jesli sie postarasz