reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maagda- wiem wiem,ze ciezko o relaks jak szpital w perspektywie....nam to dobrze mowic bo juz "po" jestesmy....ale to juz koncoweczka...

Panistepelek-no nalesniki wyszly smaczne:zawstydzona/y:nie powiem....tesciowa pochwalila....ale najwazniejsze ze Maly zjadl jednego calego ze smakiem....

Dobra uciekam na ten spacer....to BBwciaga ja magnez....

reklama
mamaola - A z czym miałaś te naleśniki. Ja jesli jutro zrobię to córci dam tylko troszkę tak na spróbunek, bo za mała jeszcze jest by całego zjeść.

Pisałyście że nie wiecie w co ubrac sie na chrzciny. Ja miałam na sobie biały kostium (spodnie + żakiet) a pod spodem zielony golfik. Zreszta zaraz pokarzę zdjęcia.
W ubraniu tym byłam u siebie na poprawinach (tylko bluzka inna)i pamietam że w tym dniu mama musiała rozpróć zaszewki, bo nie mogłam sie w spodnie zmieścić a przed chrzcinami byłam u krawcowej żeby mi je spowrotem zmniejszyła.

Załączniki

• HPIM2126.jpg
    HPIM2126.jpg
    114,7 KB · Wyświetleń: 62
  • PA050041.jpg
    PA050041.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 79
Panistepelek-nalesniki byly z nadzieniem jablkowym z odrobina cynamonu...a dzis dostal pulpeta z warzywami....wczoraj mial jakis gorszy dzien i nie mial apetytu...a tak to juz prawie wszystko jje...tylko mniej doprawione...

ja to na chrzciny pewnie jakas kiecke zaloze,musze pomyslec....albo kupie sobie jakies spodnie i marynarke....

No to troszke za duzo dostała.Oj żarłok jeden.Ale taka szczesliwa była jak zjadła.
Niby napisane ze 4 miarki.Tylko ze ta Humana jest strasznie gesta wiec zawsze dolewam wiecej wody żeby w ogole pociekło przez smoczek i jakos tak duzo wychodzi.

Polna oj nie strasz z tym noszeniem.Moja córa tak przybiera na wadze ze za 8 miesiecy to jej w ogole nie będę w stanie podnieść
Maagda trzymam kciuki za szybki poród.
Pola997 Leżaczek mamy ale nic nie pomaga.Tylko huśtanie na rekach.Ostatnio sobie z nia tancze w nadzieji ze troszke mi uda wyszczupleją.
Asiowo nie mogę się doczekac kiedy moja przespi wiecej niż 5 godzin.

KRYSTYNKA - GRATULUJE :tak: Duży Synek :tak: No to teraz czekamy na zdjecia :tak: I az Madzia sie rozpakuje :tak:

Madziu - No to do piatku musisz wytrzymac :tak: A jak sie czujesz?
mamaola - No dokladnie, faceci nie dali by rady :tak:
pola997 - To masz szczescie ze znalazlas takiego co zawsze dobra fryzurke Ci zrobi. A co myslicie o farbowaniu wloskow w III trymestrze?

Wróciłam właśnie z salonu sukien ślubnych. Od razu jedna wpadła mi w oko, przymierzyłam i się zakochałam :-) Jutro idę podpisać umowę wypożyczenia, wpłacić zaliczkę i czekamy do kwietnia na ostateczną przymiarkę i ślub. Zdjęć niestety nie mam bo kobita z salonu, bardzo nie miła zresztą :baffled:, nie pozwoliła zrobić.
Kurde, już się doczekać nie mogę :sorry2:

A Julka od wczorajszego wieczoru przechodzi samą siebie, sama nie wie czego chce, jak zaśnie to po pół godziny się budzi i marudzi :dry:

AdiLea nie przejmuj się, że dostała za dużo. Moja Julka na jeden posiłek i 180ml potrafi wciągnąć. Z tym, że jest duża to może dlatego :-) Lepiej się ciesz, że Myszka ma apetyt :-)

Panistepelek
ja na chrzciny chyba też jakiś ładny komplecik sobie fundne, ale myślę raczej o czarnych spodniach z żakietem i białą bluzeczkę do tego. No i buty muszę sobie jakieś kupić, bo w sumie to teraz żadnych ładnych nie mam, bo przez ciąże jakoś nie w głowie były mi obcasy :-)

Maagda bidulko, szpital fakt - nie fajna sprawa, ale już nie długo będziesz tuliła swoje maleństwo, więc też to ma swoje dobre strony ;-) Trzymam kciuki za Ciebie i dzidziuśka :-)

Asiowo super, że córcia Ci tak ładnie śpi. Nie mogę się doczekać kiedy ja będę mogła stwierdzić, że w końcu się wyspałam :-D

dorom patrzę teraz tak na ten Twój suwaczek i widzę, że jeszcze tylko 7 tygodni Ci zostało, ale ten czas leci ;-)

Witam, 16 listopada 2008 urodziłam chłopczyka Bartoszka. W szpitalu dostałam Niebieskie pudełeczko Skarb malucha oraz te drugie, którego nazwy nie pamiętam :(

Mam pytanie do mam. W pudełeczku znajdowała się ulotka Instytutu Pampers. Taka zielona książeczka, w której był jeden pampers i kilka chusteczek. Mam prośbę do mam, które posiadają taką książeczkę, czy by mogły zobaczyć czy nie mają w niej wierszyków dotyczących kąpieli, na dobranoc. Wiem, że w niej były, ale ja swoją ulotkę zapodziałam i nie mogę sobie przypomnieć treści tych wierszyków. Byłabym bardzo wdzięczna za napisanie treści tych rymowanek. Proszę, poszukajcie!

GG: 2862607

Witam! Tyle się napisałam i wszystko się skasowało.
Nie miałam czasu na pisanie bo najpierw lekarz potem fryzjer. Mareczek nam rano gorączkowal i musieliśmy do lekarza jechać. Dostał antybiotyk. Potem posiedziałam w domu jakąś godzinke i na 13 do fryzjera. Potem usypianie Justynki bo wcześniej teściowa nie dała rady jej uspać. Mareczek śpi cały dzień praktycznie. Tak wymęczONy ta gorączka.
POLA Tak jak aSIOWO pisała. Im starsze dziecko tym bardziej lubi leżenie na brzuszku. Mareczek mało leżał i na początku 8 mies zaczął raczkowac. Każde dziecko inaczej się rozwija.
KRYSTYNKA Gratuluję. Duży zdrowy synek Ci się urodził.
MAGDA Na Ciebie czekamy. Teraz wykorzystaj ten dzień dla Siebie.

Ostatnia edycja:
reklama
dorom5 niby mozna farbowac. Ja sie bałam i dopiero teraz ide do fryzjera cos wrzucic na to moje rude naturalne paskustwo.
BlackWizard szkoda ze nie masz zdjec:-(. Moze Twoja córa po tych szczepieniach taka marudna? My jutro idziemy sie szczepic tym 6w1 i boje sie ze bede miala potem problemy zeby ja uspokoic:dry:

Do góry