Wróciłam właśnie z salonu sukien ślubnych. Od razu jedna wpadła mi w oko, przymierzyłam i się zakochałam :-) Jutro idę podpisać umowę wypożyczenia, wpłacić zaliczkę i czekamy do kwietnia na ostateczną przymiarkę i ślub. Zdjęć niestety nie mam bo kobita z salonu, bardzo nie miła zresztą
, nie pozwoliła zrobić.
Kurde, już się doczekać nie mogę
A Julka od wczorajszego wieczoru przechodzi samą siebie, sama nie wie czego chce, jak zaśnie to po pół godziny się budzi i marudzi
AdiLea nie przejmuj się, że dostała za dużo. Moja Julka na jeden posiłek i 180ml potrafi wciągnąć. Z tym, że jest duża to może dlatego :-) Lepiej się ciesz, że Myszka ma apetyt :-)
Panistepelek ja na chrzciny chyba też jakiś ładny komplecik sobie fundne, ale myślę raczej o czarnych spodniach z żakietem i białą bluzeczkę do tego. No i buty muszę sobie jakieś kupić, bo w sumie to teraz żadnych ładnych nie mam, bo przez ciąże jakoś nie w głowie były mi obcasy :-)
Maagda bidulko, szpital fakt - nie fajna sprawa, ale już nie długo będziesz tuliła swoje maleństwo, więc też to ma swoje dobre strony ;-) Trzymam kciuki za Ciebie i dzidziuśka :-)
Asiowo super, że córcia Ci tak ładnie śpi. Nie mogę się doczekać kiedy ja będę mogła stwierdzić, że w końcu się wyspałam
dorom patrzę teraz tak na ten Twój suwaczek i widzę, że jeszcze tylko 7 tygodni Ci zostało, ale ten czas leci ;-)