reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Uwaga. :) Moje kochane zostałyśmy ciotkami, Krystynka dziś urodziła :-)

cytuję " dziś o 13;25 wyjęli mi Czarka. Ważył 3800 gram . Mierzył 59 cm i dostał 10 punktów. Jest śliczny i zdrowy. (..) "
Urodziła przez cesarskie cięcie.
Gratuluję . :) ;*

ps. to teraz czekamy na mnie :-)

reklama
KRYSTYNKA MOJE WIELKIE GRATULACJE!!!! :)

No w końcu...:-) Dobrze ,że wszystko jest okay z Małym:) W takim razie czekamy na Ciebie z Czarkiem i relacje!!!:tak:

Asiowo- to Twoja Paulinka duża dziewczynka, a ile miała jak się urodziła???
Fajnie jak dziecko śmiga na czworaka, a potem jak zaczyna chodzić....:-D Strasznie się nie mogę doczekać kiesy mój Klusuś zrobi pierwszy kroczek:-p Z każdym dzieckiem jest inaczej ,dlatego jestem ciekawa jak będzie z moim:tak:

Magdaa- to czekamy aż Ty napiszesz, że urodziłaś! :)

Ostatnia edycja:
Krystynka gratuluje:-)

Magda doczekasz sie spokojnie:-) ciesz sie ostatnimi dniami wolnosci:-Dwiem latwo mi mowic - wiem, co czujesz.. ale sprobuj myslec w taki sposob.. taka okazja trafi sie znowu za jakies 20 lat:-D:-):tak:

Ja tez wyciaglam ksiazeczke Lenki i tak w porownaniu to waszychdzisci to stwierdzam, ze ona kruszynka.. jak miala 2,5 m-ca to wazyla 4650g.. az sama jestem w szoku, ze tak malo:-D waga urodzeniowa to 3490g.. ale potem zaczela przybierac w maire normlanie bo po 6 tyg miala juz 6100 a potem znowu przystopowaloa.. i teraz juz od po roku wazy te swoje10,3 kg..

Krystynka, Gratulacje!!!

Basiu... to nasze córeczki ważą juz tyle samo:zawstydzona/y: tylko na szczescie Paulina tez juz przystopowała, mam nadzieje, ze tak zostanie:-p bo mi kregosłup siada...
Paulina przy urodzeniu miała 3870 g i 58 cm... wiec do najmniejszych nie nalezała chyba

Magda- baska ma rację:tak: ciesz się dniami wolności... :-p

baska,Asiowo- to Wasze córeczki duże się urodziły...Mój ważył 3050g więc nie dużo,:dry: ale mam nadzieję,że poźniej będzie wysoki w miarę;-) Chyba ,że odziedziczy wzrost po mnie,ale mam ogromną nadzieję, że NIE!

-co do kękosłupa to ja sobie nie wyobrażam tego jak będę musiała małego nosić jak będzie ważył np 8 kg i więcej... Teraz jak go dłużej ponoszę to plecy mnie strasznie bolą .... :dry:

Dołaczam sie pewnie pojawi sie mezczyzna dlas ciebie.Tamten pewnie bedzie załował ale ty badz silna bo masz dla kogo zyc........

Magda oj dziewczyny mają racje ;-) Ja też nie mogłam się doczekać, a teraz chętnie bym cofnęła czas o 3 miesiące żeby móc pokorzystać z życia :-).

Julka mi zasnęła więc mam spokój, Grzesiek w pracy na noc.
A jutro mam wielkie wydarzenie, razem z przyjaciółką idę oglądać suknie ślubne, trzymajcie kciuki żeby mi coś w oko wpadło :-D

krystynka GRATULACJE!:-)

Moj kregoslup dzisiaj po prostu wysiadł. Mała zrobila sobie od godziny 17 maraton wycia o cyca. Spaliłam miliony kalorii noszac i huśtając ja na rekach. Eh... W koncu nie wytrzymałam i zapakowałam jej 170ml humany. I poszla wlasnie spac:-).

Ile powinno zjesc za jednym razem 2 miesieczne dziecko?

reklama
Witam z Rana :tak:

Krystynka GRATULUJE !! !! :tak::tak::tak: odrazu lepszy humor sie zrobil jak przeczytalam ta radosna nowine :-):rofl2:

Magda wiec mowisz ze teraz Twoje kolej ? :-);-) dziewczyny maja swieta racje ze spiesz sie do rodzenia - potem to nawet pojsc do wc nie bedziesz miala czasu :-D

AdiLea powiem Ci ze ja kolysalam Ale 8 a moze i nawet 10 miesiaca :sorry2: jak Jej nie pokolysalam to za chiny usnac nie chciala :dry:
a co do mleka to jak Ala miala tyle to wypijala jakies 120 ml - czasami wypila 60 ale pila wtedy 6 razy na dobe !! pamietam ze zawsze wiecej na noc pila a w nocy to 40-50 wiecej nie wcisnela :-)

Black z nocnikiem to nie ma tak latwo u dziecka :-p dla Ali do teraz nocnik to wrog nr 1 a mycie zabkow to 2 :-D
Zycze milych lowow :-);-)

Do góry