Ewi- To jednak mały się zaraził
Jaką fryzurkę sobie zrobiłaś ,jeżeli można wiedzieć??:-) Ja staram się małego przyzwyczajać na brzuszku, tak po trochę chociaż,ale to mu psuje humor strasznie
Mimo tego na razie się nie poddajemy
;-)
dorom- ja pamiętam zafarbowałam w pierwszym trymestrze.... Musiałam gdyż wcześniej byłam u fryzjera i farbowała mi jakimś mocnym szamponem koloryzującym. Miał być kasztanowy ,wyszła marchewka
Nie miałam wyjścia. Nic się nie stało. Potem pytałam się lekarza, i on powiedział ,że napewno się nic nie stanie od jednorazowego farbowania... Chociaż lepiej poczekać aż ten pierwszy trymestr minie. Wydaje mi się ,że możesz. Oczywiście lepiej szamponem
Adilea- Ja też z małym tańczę jak nic nie moga... Włączam np twista i jest okay
Mały też uwielbia Beethovena,
;-) szczególnie "dla Elizy"
panistepelek, ja chciałam sobie zakupić jakiś komplecik,ale źle mi w żakietach i spodniach
Ostatnio upolowałam śliczna spódniczkę:-) i w niej pójdę-chyba;-) Klaudynka widzę,że miała bardzo odświętne ubranko
śliczne.
Kurczę jak ja czytam o tych skurczach, rozwarciu to nie mogę... Ja co prawda też miałam już skurcze, i bóle,ale cieszę się,że zrobili mi cesarkę
(jestem straszną histeryczką
)
Black- to dobrze ,że znalazłaś
a można wiedzieć ile dałaś ??? Ja też już upatrzyłam sobie
.... Taką w "starym "stylu....
W końcu nic nie kupiłam
W sobotę jeszcze pojadę...Chce jakieś buciki.... Tyle że zjadałm dużego loda z polewą czekoladową w mc
Mażył mi się od dawna....
Kurcze, mleka nie mam prawie już wcale w jednej piersi
Odciągam ,może coś da się jescze utratować... Właśnie do jakiego czasu trzeba wyparzać butelki???