reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pola997 na stronie mopsu mojego miasta sa wypisane kryteria i odnosik do własnie tej ustawy. No nic kto jak kto ale mój ginekolog powinien cos na ten temat wiedziec wiec nie pozostaje mi nic innego jak sie go wypytac czy to prawda, bo to w koncu on wydaje zaswiadczenia i jak cos to jakies panie juz by u niego były.

reklama
witam ;-)
macie może pomysł jak ubrać się na ślub cywilny w 7 miesiącu ciąży?:-p
kościelny planujemy dopiero na 2011 jak dzidzia będzie większa i będzie nam niosła obrączki:rofl2:
pozdrawiam

AdiLea dzięki. ;) trzymaj mocno.:)
dorom5 ja włosy farbowałam i wogole to mozna farbowac wlosy farbą bez amoniaku. Czuje sie dobrze .. niestety nie mam skurczy ani zadnych innych oznak ze juz niedaleko.
BlackWizard
no niestety.. szpital.. mam nadzieje ze jak nie zaczne rodzic do soboty to mi dadzą kroplowke i mala wyjdzie. ;)
EWI44 oj jezeli nie wywolają tego porodu to chyba bd 2 lata chodzic w tej ciazy.. zero oznak ze blisko jak juz pisalam.
umi2
chcialabym sie juz rozpakowac, nie mogre brac przykladu z Krsytynki bo ona miala cesarke z przyczyn koniecznych. Ale to juz sama wam opowie jak wroci. :) Wazne ze z małym i z nią wszysko ok. :)

No nic kochane .. ja juz spakowana do szpitala .. ide po obiadku takze jutro jeszcze z wami troszke popisze :)

Moja Myszka już sobie smacznie śpi.

pola - spódniczka i jakaś fajna bluzka to też dobry strój na taką okoliczność. A moja cócia miała taką typową sukieneczkę do chrztu. Wprawdzie zapłaciłam 100 zł (czego później trochę żałowałam, bo znalazłam podobną a tańszą), ale Klaudia wyglądała prześlicznie.

umi - Wiesz, czasem poród szybko mija, parę skurczy i dzidzia leży na brzuchu. Ja niestety trochę się pomęczyłam z tymi bólami, ale ogólnie już sama akcja porodowa nie była taka długa. O ile dobrze pamiętam to Dzidzia wyszła w 6 parciu.
Pozatym Ja? Szczupła? Po czym to stwierdzasz? Ja raczej taka normalna jestem. Dodatkowo przytyłam 3 kg :-/

mamaola - Ja ogólnie bardzo szybko zgupiłam kg które doszły w czasie ciązy. Gorzej teraz jak coraz mniej karmię piersią. Klaudia juz tak ze mnie nie sciąga i obrastam w tłuszczyk. Ale ćwiczyć tez mi sie jakoś nie chce.

halsowa_panna - Poszukaj jakiejś bardziej elegantszej sukienki typowo ciążowej albo może łatwiej będzie uszyć coś na miarę.

Ostatnia edycja:
Witam z ranka. ;) Nie mogłam spać... :baffled: Boje się ze jak pójdę to bd musiała czekać na ten poród w nieskończoność. Bo raczej po 6 dniach po terminie nie wywołają mi porodu ? Ja już tak bardzo chce urodzić .. jestem wykończona tym całym czekaniem.. i jednocześnie wkurzona.. drażni mnie już to pisanie typu : jeszcze nie urodziłaś, no kiedy ty urodzisz itp.

p
anistepelek ja się zastanawiam ile mi zostanie kg po porodzie.. przytulam 20 . ;/
leeena3 Witaj . ;)

Magda a mi sie wydaje ze moga Ci dzis wywolac porod :tak: ja nie wiem jacy lekarze sa u Ciebie ale u Nas jak ciezarna jest 3 dni po terminie to wywoluja i nie ma zlituj sie :nerd:

Magda ja tez mysle, ze moga dac Ci dzis zastrzyk.. jesli u Ciebie takie cos tez praktykuja.. Ja mialam sie stawic w dzien porodu i juz wtedy dostalam zastrzyk... Po nim zaczelo sie wszystko.. No a na dokladke jeszcze zrobili masaz szyjki i to tez duzo przyspieszylo:-) Bedzie dobrze.. Badz dzielna:tak::-)

reklama
Do góry