reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

BlackWizard - No ja juz z góry powiedziałam że B. bedzie kąpał Maluszka, i zajmował się nim po pracy, tak zebym miala chwilke dla siebie :tak: Mowił ze nie ma sprawy, i ze to oczywiste ale zobaczymy jak to bedzie za 3 miesiace.
anetka551 - Łeee, moja kuzynka jedna zdała za 5 podejsciem :-p
pola997 - No my probujemy co roku cos robic, albo przejsc sie do kina, do pubu. W tym roku nie wiem bo B. ma miec migdały wyrywane. Ale ogolnie to Bartek tez twierdzi ze wyznac milosc mi moze kazdego dnia nie tylko 14 lutego...
Umi2 - No moj B. też, ale pamietam okres przed ciaza co Bartek powiedzial mi ze za czesto mowie ze go kocham :wściekła/y: I przestalam mowic... To pozniej powiedzial ze jednak mu tego brakuje :-p Ale to juz za pozno było, niech sie zastanowi czeg chce ;-)
Super ze masz juz łożeczko, wózek itd. :tak: A łożeczko kupiliscie takie jak pisalas? Kojec? Ten podobny co na Allegro kiedys link mi wysylalas?
firanka - Oj to nie dobrze, zamiast zjesc porzadne sniadanie :no: No tak to jest. Wszystko dla coreczki a o sobie juz sie nie pamieta. Ale ja mam to samo, chociaz Synek jest jeszcze w brzuszku. Kupuje te rzeczy potrzebne na pierwsze miesiace, a sama potrzebowalabym czegos to nie kupie.
Galareciu - Oj długi spacerek. Ciuszki fajniutkie, najlepsze to komplecik moro :tak: Podoba mi sie jak nie wiem. Sama bym kupila ale nie wiem czy warto mi bo juz tyle ciuszkow mam ze ja tego pozniej nie wynosze, tzn. Synek. Ale wiekszy rozmiar może :-p

reklama
Dorom łóżeczko to prawie takie samo jak to ŁÓŻECZKO/KOJEC ARTI DE LUX-PŁOZY,WIBRA,WYS=0 (541663306) - Aukcje internetowe Allegro
Jeden szkopuł bo dostalismy karuzele na łózeczko od cioci T. no i nie pasuje bo na łózeczko szczebelkowe jest:p no ale juz mój T stwierdził ze cos wykombinuje.
Galarecia Nie wiem moze ta fryzura:-) Nie miałam na mysli ze wygladasz zle czy cos tylko tak inaczej no nie wiem hm... No nie potrafię tego ubrac w słowa:-p Ale jak dla mnie wygladałas slicznie tylko gorzej jesli źle sie czułas.
madziula180 :-D Ale sie zabezpieczy łas z tą notka na koncu ze regulamin przeczytany:-p Witaj :-) 300 zł to całkiem niewiele jak na suknie slubną...

Umi2 - Własnie o te łożeczko mi chodziło :tak: No jak taki majsterkowicz z tego Twojego T. to pewnie da rade cos zrobic :tak:
Ja postanowilam (Choc B. jeszcze nie wie :-)) że na pierwsze miesiace chce kolyske malutka, a po pol roczku kupimy wlasnie kojec ;-)

hej dziewczyny :) ja mam 21 lat :) no bo urodzinki w styczniu były hehe :)
Odnośnie ślubu - to mój był 11 października 2008 heh, i sukienke miałam szytą na siebie a teraz nie mam co z nią zrobić i nieuprana nawet leży na strychu mimo ze kupe kasy sie wydało.... Więc jakby któraś była zainteresowana suknią ślubną to szczegóły na priv :)

regulamin też przeczytałam :) mam nadzieje ze uda mi sie jakoś wpasować w rozmowe :)

Krlnk ja też dałam dużo kasy za swoją suknie bo 2-tysiące miałam szytą na miare bo byłam w 8 miesiącu ciąży odałam suknie do komisu no ale siedzi i nikt jej jeszcze nie kupił ale była śliczna szkoda że suknie ślubną ubiera sie tylko raz.:-(

mi pani powiedziała ze za pranie i za komis to 200 zł, może ewentualnie sprzeda za 500 bo ładna, i szkoda nam było tych 200 zaryzykować więc została wywalona na strych :)

BlackWizard witam witam
ano pewnie i warto ale jakoś tak leży tam..... i sądze ze będzie leżała dopóki ktoś nie przyjdzie i sobie jej nie weźmie ehh........

reklama
Do góry