reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Adilea chyba tak :baffled: mój organizm najwidoczniej przyzwyczaił się do cieplutkiego mieszkanka i musiało mnie przewiać :baffled: Ale mimo wszystko dziś Julkę też pakuje do wózka jak się tylko obudzi i wyruszamy ;-)

reklama
umi- ślub mamy 13 kwietnia... kurcze nie sądziłam kiedykolwiek że tak szybko wyjdę za mąż...za mąż jak to poważnie brzmi...:-phehe

Adilea- masz racje niech czas pokaże,najważniejsze ,że zajmuję sie Malutką.

dorom-ja kupowałam tyle żeby starczyło na poczatek, nie za dużo. Chociaż Mały dostał wiele ubranek od gości, i teraz mamy tego dwie komody:baffled: ale to dobrze, bo nie musze tak często prać:-p Dziecko częso się ulewa(my nawet czasem w dzień przebieramy Małego 3-4 razy:-p) Czasem kupka wyleci przez papmersa,więc lepiej mieć więcej niż martwić się ,ze nie ma się co dziecku włożyć.

BLACK- to uważaj żebyś się bardziej nie załatwiła:tak: my chyba dziś nie pójdziemy na spacer tu na wsi wieje jak pod kościołem:dry:, chociaż może we Wrocławiu jest ładniejsza pogoda miejmy nadzieję:tak:

I u nas dobra nocka. Klaudynka poszła spac po 22 i wstała o 9.30. Były tylko dwie pobudki o 1.30 i 5 z czego tylko ta o 5 na jedzonko.

Pisałyście o sukniach ślubnych. Ja miałam swoją szytą i razem ze wszystkimi dodatkami (tzn. diadem, rękawiczki, naszyjnik, podwiązka) zapłaciłam prawie 1000 zł. teraz wisi w szafie nawet jeszcze nie uprana. Póki co jakoś nie chcę jej sprzedawać, ale może jak kiedys będzie taka potrzeba to zrobię to.
Ciekawa jestem jak Wy wyglądałyście w dniu slubu. Może wstawicie jakieś zdjęcie?

umi2 - Nie wiem jeszcze gdzie zakupię fotelik. napewno zobaczę ile u mnie w sklepach są, jakoś raczej nie kupuję na allegro (tylko wózek). pozatym może dostaniemy w "spadku" fotelik.

madziulka180 - Witaj na forum.
Mój mąż niestety po narodzinach córci nic się nie zmienił jeśli chodzi o prace i nie tylko. Wprawdzie dziś już poszedł do pracy ale ciekawe na jak długo.

krlnk - A wiesz, że 11 października ja mam urodziny :p

Kurdę... przez dwa miesiące przytyłam 3 kg. Ale co tu się dziwic jak siedze w domu i się obrzeram.Wczesniej to Klaudynka wszystko ze mnie ściagała a teraz jak coraz mniej karmię to już nie jest tak fajnie.

pola997 13 urodziny mojej mamy:-) oby był szczesliwy ten 13:-) Fajnie tak na swieta:-)
panistepelekSentymentalna widze jestes:-) Widzsz dobrze ze poszedł do pracy oze akurat w tej dłuzej popracuje:-) Wszystko sie ułozy zobaczysz:-)
AdiLea To dobrze ze tatus zajmuje sie córeczką. jesli bedziesz chciała do niego wrócic to zycze wam szczescia:-) ale to powazna decyzja:-)
dorom5 Co sie martwisz nie wykorzystasz ciuszków teraz to przy następnym maleństwie:-)

Dorom ja też myślałam, że mam tyle ciuszków, że ich nie wykorzystam. Ale tak jak wyżej dziewczyny pisały maluszek często ulewa i są takie dni że przebierać trzeba naprawdę często.

umi2 - Tak, jestem sentymentalna i to bardzo. Szybko przywiązuje się do rzeczy.
Co do męża... Już tyle razy łudziłam się, że będzie wszystko ok a tu nic z tego.

Black Oto ja w dniu slubu. Takie zdjęcie może byc czy jakies zbliżenie na włosy dać? :p

Załączniki

• user47122_pic2569_1231587276.jpg
    user47122_pic2569_1231587276.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 64
Może być ;-) ja zastanawiam się właśnie nad włosami jakoś ładnie spiętymi no i lokami. Pomału muszę się decydować, bo 2 miesiące do ślubu zostały a ja nie mam pojęcia jak chcę wyglądać ;-)

Upatrzyłam sobie taką kieckę, ale nie wiem czy przy niej zostanę, bo na żywo jeszcze jej nie widziałam. Wybieram się w sobotę podjąć decyzję :-)
http://www.eljabridal.pl/kolekcja/1/suknia_09b.jpg

Ja idąc do fryzjera też nie wiedziałam dokładnie co chce mieć zrobione z włosami. Napewno miały byc loki i taka fryzura by nie była bardzo wysoko upięta (mąz jest takie wzrostu co ja). No i wyszło cos takiego. Z efektu byłam bardzo zadowolona mimo, że musiałam z piątku na sobotę spać z wałkimi, bo inaczej loczki by pół imprezy nie wytrzymał - takie mam włosy.

Black - Ta suknia ogólnie jest całkiem fajna ale akurat raczej nie w moim guście.

reklama
panistepelek- wyglądałaś jak ksężniczka na prawde( i wcale nie słodzę hehe:tak:) a dawno brałaś ślub???

BLACK- a jak jest koszt takiej sukni???:-)bardzo ładna (mi się strasznie podobają właśnie koronkowe) tylko u nas jak chcesz szyć na miarę to z tego co czytałam na stronach internetowych trzeba co najmniej 2 miesiące wcześniej zamówić...

a to moj Pączuś (nie mogłam się powstrzymać:-p:sorry:) trochę nie wyraźne bo robione tel komórkowym...:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry