reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Adilea chyba tak :baffled: mój organizm najwidoczniej przyzwyczaił się do cieplutkiego mieszkanka i musiało mnie przewiać :baffled: Ale mimo wszystko dziś Julkę też pakuje do wózka jak się tylko obudzi i wyruszamy ;-)

reklama
umi- ślub mamy 13 kwietnia... kurcze nie sądziłam kiedykolwiek że tak szybko wyjdę za mąż...za mąż jak to poważnie brzmi...:-phehe

Adilea- masz racje niech czas pokaże,najważniejsze ,że zajmuję sie Malutką.

dorom-ja kupowałam tyle żeby starczyło na poczatek, nie za dużo. Chociaż Mały dostał wiele ubranek od gości, i teraz mamy tego dwie komody:baffled: ale to dobrze, bo nie musze tak często prać:-p Dziecko częso się ulewa(my nawet czasem w dzień przebieramy Małego 3-4 razy:-p) Czasem kupka wyleci przez papmersa,więc lepiej mieć więcej niż martwić się ,ze nie ma się co dziecku włożyć.

BLACK- to uważaj żebyś się bardziej nie załatwiła:tak: my chyba dziś nie pójdziemy na spacer tu na wsi wieje jak pod kościołem:dry:, chociaż może we Wrocławiu jest ładniejsza pogoda miejmy nadzieję:tak:

I u nas dobra nocka. Klaudynka poszła spac po 22 i wstała o 9.30. Były tylko dwie pobudki o 1.30 i 5 z czego tylko ta o 5 na jedzonko.

Pisałyście o sukniach ślubnych. Ja miałam swoją szytą i razem ze wszystkimi dodatkami (tzn. diadem, rękawiczki, naszyjnik, podwiązka) zapłaciłam prawie 1000 zł. teraz wisi w szafie nawet jeszcze nie uprana. Póki co jakoś nie chcę jej sprzedawać, ale może jak kiedys będzie taka potrzeba to zrobię to.
Ciekawa jestem jak Wy wyglądałyście w dniu slubu. Może wstawicie jakieś zdjęcie?

umi2 - Nie wiem jeszcze gdzie zakupię fotelik. napewno zobaczę ile u mnie w sklepach są, jakoś raczej nie kupuję na allegro (tylko wózek). pozatym może dostaniemy w "spadku" fotelik.

madziulka180 - Witaj na forum.
Mój mąż niestety po narodzinach córci nic się nie zmienił jeśli chodzi o prace i nie tylko. Wprawdzie dziś już poszedł do pracy ale ciekawe na jak długo.

krlnk - A wiesz, że 11 października ja mam urodziny :p

Kurdę... przez dwa miesiące przytyłam 3 kg. Ale co tu się dziwic jak siedze w domu i się obrzeram.Wczesniej to Klaudynka wszystko ze mnie ściagała a teraz jak coraz mniej karmię to już nie jest tak fajnie.

pola997 13 urodziny mojej mamy:-) oby był szczesliwy ten 13:-) Fajnie tak na swieta:-)
panistepelekSentymentalna widze jestes:-) Widzsz dobrze ze poszedł do pracy oze akurat w tej dłuzej popracuje:-) Wszystko sie ułozy zobaczysz:-)
AdiLea To dobrze ze tatus zajmuje sie córeczką. jesli bedziesz chciała do niego wrócic to zycze wam szczescia:-) ale to powazna decyzja:-)
dorom5 Co sie martwisz nie wykorzystasz ciuszków teraz to przy następnym maleństwie:-)

Dorom ja też myślałam, że mam tyle ciuszków, że ich nie wykorzystam. Ale tak jak wyżej dziewczyny pisały maluszek często ulewa i są takie dni że przebierać trzeba naprawdę często.

umi2 - Tak, jestem sentymentalna i to bardzo. Szybko przywiązuje się do rzeczy.
Co do męża... Już tyle razy łudziłam się, że będzie wszystko ok a tu nic z tego.

Black Oto ja w dniu slubu. Takie zdjęcie może byc czy jakies zbliżenie na włosy dać? :p

Załączniki

• user47122_pic2569_1231587276.jpg
    user47122_pic2569_1231587276.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 67
Może być ;-) ja zastanawiam się właśnie nad włosami jakoś ładnie spiętymi no i lokami. Pomału muszę się decydować, bo 2 miesiące do ślubu zostały a ja nie mam pojęcia jak chcę wyglądać ;-)

Upatrzyłam sobie taką kieckę, ale nie wiem czy przy niej zostanę, bo na żywo jeszcze jej nie widziałam. Wybieram się w sobotę podjąć decyzję :-)
http://www.eljabridal.pl/kolekcja/1/suknia_09b.jpg

Ja idąc do fryzjera też nie wiedziałam dokładnie co chce mieć zrobione z włosami. Napewno miały byc loki i taka fryzura by nie była bardzo wysoko upięta (mąz jest takie wzrostu co ja). No i wyszło cos takiego. Z efektu byłam bardzo zadowolona mimo, że musiałam z piątku na sobotę spać z wałkimi, bo inaczej loczki by pół imprezy nie wytrzymał - takie mam włosy.

Black - Ta suknia ogólnie jest całkiem fajna ale akurat raczej nie w moim guście.

reklama
panistepelek- wyglądałaś jak ksężniczka na prawde( i wcale nie słodzę hehe:tak:) a dawno brałaś ślub???

BLACK- a jak jest koszt takiej sukni???:-)bardzo ładna (mi się strasznie podobają właśnie koronkowe) tylko u nas jak chcesz szyć na miarę to z tego co czytałam na stronach internetowych trzeba co najmniej 2 miesiące wcześniej zamówić...

a to moj Pączuś (nie mogłam się powstrzymać:-p:sorry:) trochę nie wyraźne bo robione tel komórkowym...:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry