reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

misia391 ja się nie zgłaszałam.

umi2 Adasiem w nocy zajmuję się ja.

pola997 nie rób tego tylko dla wygody bo możesz żałować. Ja dla wygody kupiłam sobie suknię która tak naprawdę nie była moim marzeniem i teraz tego bardzo żałuję..

reklama
Witam się i odrazu nadrabiam zaległości

anetka551 - Może to mało pocieszające ale ja zdałam prawko dopiero za 4 razem więc nie poddawaj się.

dorom5 - Klaudynka narazie zrezygnowała z podnoszenia.

firanka - Widzę, że szalejesz na tych zakupach. trochę zazdroszczę, bo ja to tylko czasem cos kupię jak trzeba. 1000 zł Ci zostało - super, bo mi tylko 400 do niewiadomo kiiedy, bo mąż nie pracuje znowu.

kaska19 - Mogłabyś pokazać jakieś zdjątko Małej ze Chrztu :D

Enigmatica - Ja w ciązy raczej jadłam normalnie. Rzadko miałam zachcianki i takie tam.

Galarecia - Moja Klaudynka niby urodziła się sporawa - 3350g ale jakos tak od początku mało przybiera na wadzę i chyba juz tak zostanie.

umi2 - Z tego co przeczytałam to i u Ciebie owocne zakupy. Niestety wszystko jest drogie więc nie ma co się dziwić, że tyle wydałaś.

misia391 Ja sie nie zgłaszałam. Czyżbys podjęła kroki ku temu by wystapic w TV?:-)
Galarecia Mnie sie twoja sukienka podoba wprawdzie sama bym takiej nie włozyła bo wygladałabym jak idź z tąd i nie wracaj ale jak dla mnie wygladałas dobrze chociaz nie jestes za bardzo do siebie podobna. A czemu czułas sie w niej źle? Kurcze to przewalone masz dzien i noc zajmowac sie małym. Ja to mam nadzieje ze mój T mi troche pomoze
panistepelek Oj to przykre ze mąz na bezrobociu. Ale moze cos sie znajdzie i sie ułozy. Staralismy sie zaoszczedzic ale nie wyszło :-( cóz pocieszam sie tym ze gdyby rodzina nam nie pomogła to wiecej kasy bysmy wydali

galarecia- może i masz racje, na razie jestem u teściowej na wsi, jutro wracam do Wrocławia i poszukam czegoś(chciałam w necie coś znaleźć,ale chyba lepiej przymierzyć,)... nawet kolo mnie jest centrum mody ślubnej,ale tak pewnie suknia ślubna kosztuje minimalnie 3000zł...:baffled: jeszcze pochodze po wypożyczalniach... zobaczę.

BLACK- to termin masz podobnie jak ja, ja mam 13 kweitnia:tak: jak wszytsko dobrze pojdzie...:dry: no mi też się marzyła taka długa z długim trenem...:sorry2:ah:-)

umi- no mi też się podobają króciutkie....czarną też bym mogła mieć(mój ulubiony kolor:-):tak:) jest tyle tego że trzeba dokładnie przemyśleć, żeby tak jak galarecia mówi nie żałować poźniej...

umi2 - Mąż na berobociu trochę ze swojej winy. I tak cud, że 2 miesiące popracował w jednej firmie. Tylko co z tego jak wypłata 800 zł. Czasem sobie olewa pewne sprawy i się nie przejmuję. Był okres, że gdyby nie kasa od jego rodziców to byśmy wogóle nie mieli. A taka sytuacja przy małym dziecku nie powinna mieć miejsca. Niby mamy jeszcze 1000 zł ze chrzcin córci ale chciałam narazie to zostawić i kupić fotelik do samochodu) bo później nie będę mieć takiej sumy.

Cześć Dziewczyny. Dawno mnie nie było:tak: Byłam trochę zagoniona. Jutro jadę z zuzanką na czyszczenie kanalików łzowych. Ma któraś z was doświadczenie w tej kwestii:confused:

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciątka oczywiście:-D

pola997 Ja tez uwielbiam czarny, nawet teraz w ciazy cały czas na czarno chodze w miare mozliwosci choc to podobno pecha przynosi:-p Ow takich centrach suknie są drogie ale wiesz mozesz przymierzyc spisac sobie co i jak a potem zamówic taka na allegro:-) ja tak z sukienką robiłam na wesele w sklepiej kosztowała 350 zł a na allegro zapłaciłam nie całe 100 zł łacznie z przesyłką:-)
panistepelek No fkt z chrzcin to chciałoby sie wydac kase w wiekszosci na dziecko a fotelik to na allegro bedziesz kupować?
Olena262 witaj pierwszy raz słysze o takim zabiegu...

hej dziewczyny jestem nowa na tym wątku:-) mam na imię Magda i mam 21 lat. mam nadzieję że się jakoś zgram z wami:-)

blackwizard pola- ja też brałam ślub w kwietniu- a dokładniej 19! tylko mi pogoda nie dopisała było zimno i padał deszcz:-) brrr.. ale tak to było super! a moja sukienka kosztowała chyba ok 300 zł:-) bo to była taka normalna sukienka balowa tylko że biała-nikt się nie połapał że to nie jest taka typowa suknia ślubna i nawet mówili że bardzo ładna:-) mi się nie podobała zabardzo ale cóż było mineło:-)

panistepelek- mój mąż też wiecznie był bez pracy bo mu się nie podobało na kogoś robić bo on by chciał mieć coś swojego:-( ale jak pojawił się nasz syn to się wziął za siebie:-) obecnie pracuje za granicą co nie jest znowu takie super bo go caly czas nie ma w domu no ale lepsze to niż brak kasy:-)

acha i regulamin przeczytany:-)

Ostatnia edycja:
reklama
My jakieś 40min temu wróciliśmy z 2godzinnego spaceru..
No i się wam pochwalę.. Zamówiłam kilka ubranek dla Adasia..
http://allegro.pl/item549909713_koszulki_niemowlece_rozmiar_74_promocja.html
http://allegro.pl/item549168988_komplety_bawelniane_spiochy_kaftanik_roz_74.html
http://allegro.pl/item546583970_komplety_bawelniane_moro_spiochy_kaftanik_74.html

madziula180 witaj no i się udzielaj.

pola997 wiesz, w salonach suknie są drogie.. Nie wiem czy u Ciebie jest coś takiego ale w Warszawie jest taki bazar na którym sprzedają suknie ślubne.. No i zamiast np.4tys w salonie to tam płacisz 2tys..
Ja tak jak madziula180 nie miałam typowo ślubnej tylko balową, ale ecri, bo białej pannie z dzieckiem nie wypada mieć.. I płaciłam ok 300zł.. Ale widziałam na allegro za 200zł nową suknię ślubną teraz która mi się bardzo podoba.. I żałuję teraz że takiej nie miałam..

umi2 czemu uważasz że nie jestem podobna do siebie w tej sukni??
Ja jak wyżej pisałam poli żałuję że nie kupiłam sobie innej (typowo ślubnej i ładniejszej).. No ale było- minęło..

Ostatnia edycja:
Do góry