reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dorom A mnie sie takie kołyski strasznie podobają i gdybysmy mieli mniej wydatków to pewnie kombinowałabym podobnie jak ty:-) A co do łózeczka to powiem ci ze pojemne jest bo rozłozylismy je i jak wisi ten materac u góry to pod spodem miesci sie nawet wanienka:-p i inne takie prepitety tak ze jstem zadowolona bo puki Kacper bedzie mały to bede mogła tam cos wkładac:-)
A co do niewiedzy tojego Bartka to widze ze załatwiasz sprawy podobnie jak ja:-p ustalasz cos sama a potem przedstawiasz to w przystepny sposób:-p
madziula180 Wiesz mnie sie własnie podobaja te nietypowe a jesli jeszcze mają przystępną cene to juz w ogóle jest super:-p
krlnk Mnie na twoim miejscu byłoby szkoda zeby suknia lezała na strychu i przychylam sie do zdania Black:-)

Ja znowu tylko na chwilke. Mala wisi na cycu wiec mam troche czasu. Zapakowalam jej wczoraj 15 kropelek sab simplexu i była CISZA całą noc:-):-):-):-). Normalnie zaczelam wierzyc w cuda.
krlnk Tak jak dziewczyny mowia, na allegro na pewno drozej i szybciej sprzedasz:tak:.

Witam!
Witam nowe mamusie.
Co do sukni to wg mnie lepiej jest wypożyczyć jakąś która będzie się nam podobać a nie kupywac za niewiadomo ile i potem miałaby leżeć i się kurzyc.
Umi, Firanka Wy to jak kupujecie to na maksa.
FIRANKA Strasznie rozpieszczasz Nikusie. Aby nie było że za bardzo. He. He. :-)

Witam!
U nas nocka dobra. Małego wykąpaliśmy przed 21. A póżniej lulanie do ok.22 i spał do 7:15.

dorom5 nie wiem czy już to pisałam.. Wydaje mi się że nie.. Ja co do ciuszków to mam tylko tak żeby starczyło na cały tydz bez prania.. Nie ma co za dużo kupować bo póżniej maluch tego nie wychodzi..
Co do kołyski to pomysł bardzo dobry. Ja sama żałuję że nie kupiłam.. No ale my to funduszy zbytnio nie mieliśmy..

umi2 nie czułam się źle, wręcz przeciwnie fryzura mi się bardzo podobała i jak mnie mój G. zobaczył to oczy mu zbielały i powiedział coś w stylu "ale ładnie wyglądasz". Co prawda jakbym miała się teraz szykować na wesele to inaczej bym wszystko zorganizowała. Ale aż tak źle nie było..
Dobrze że pod łóżeczkiem mieści się tak dużo. Zawsze to trochę zaoszczędzonego miejsca w domu..

krlnk witam i zapraszam do częstego udzielanie się na MM.

AdiLea w takim razie gratuluję udanej nocki i oby takie częściej były.
A jak myszkowy tatuś??

witam:)
u nas równie spokojnie noc minęła...:):-)

Galaecia- pewnie zawsze wydaje się nam że mogło by być lepiej... no ja teraz zaczęłam szykować wszystko praktycznie na ostatnią chwilę...więc wole nie myśleć jak to będzie, a Ty (chociaż nie widziałam;-)) na pewno wyglądałaś na swoim ślubie bardzo ładnie w końcu każda panna młoda ładnie i wyjątkowo wygląda:tak:

Adilea- więc jednak Małej coś pomogło, widocznie tak simplex zadziałał skoro malutka spała grzecznie:tak:

krlnk- witam:tak:

dziś wracam do domku i cieszę sie bardzo!!!:-):tak: hehe

EWI44 Ja tez jestem zdania ze lepiej wypozyczyc ewnetualnie kupic i wystwaic po wszystkim na allegro:-p ale kupic nie drogą:-p
Galarecia No włąsnie fryzura cie całkowicie odmieniła:-) hm... moze to znak ze powinnas czesac sie raz na jakis czas w podobnym stylu? No bo skoro Grzesiowi sie tak spodobało:-) Bo ja tez porównujac zdjecia do innych stwierdziłam ze całkiem inaczej wygladasz:-). Moze zrób mu raz na jakis czas niespodzianke:-)
pola997 A kiedy masz slub bo chyba nie doczytałam :sorry2:

Jej galarecia jak ja bym chciala zeby moja tyle przesypiała;-). A myszkowy tatus hmm... No niby nas kocha nad zycie i chce z nami byc ale ja sama nie wiem czy nadal go chce. Przyjezdza, zajmuje sie małą itd, alimenty płaci. Nie wiem co mam jeszcze napisac. Chyba potrzeba czasu zeby to wszystko sie jakos samo poukładało.
Black po wczorajszym spacerku?

reklama
Umi2 - No zobaczymy co z tego wyjdzie, może uda mi się kupić ta kołyskę. To Ty tez tak załatwiasz sprawy ze swoim T. no prosze :tak: To jest chyba najlepszy sposob :-p
Galareciu - Nic wczesniej nie pisałaś o ciuszkach. Ja troche przesadzilam. Ale to nie jest tak że wszystko sama pokupowalam, bo przyjdzie kuzynka to cos przyniesie, albo babcia czy ciotka i tyle sie tego nazbierao już. I juz wiem ze nie dam rady wszystkiego wlozyc, jedynie ze bede czesto przebierac Maluszka :-(
No i mam nadzieje że z tą kolyska mi wszystko wypali, bo bardzo bym chciala.
AdiLea - To chyba dorze ze Tatus sie zaangazował? :tak:

Do góry