reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Kochane mamusie,pokierujcie mnie jak mam sobie wstawić te obrazki co ma każda z was te z wiekiem swoich pociech i stażem małżeństwa:happy2:...pozdrawiam

reklama
Baśka Jak ja bym chciała mieć taki zapał do książek czytania. a ten zmiechrz to jakis horror? Ja to jesli chopdzi o ksiazki to tylko fantazy i filmy z reszta tez.

a my po ciezkiej nocy. nie dosc ze mareczek tak jak zawsze 3 razy w nocy sie budzil to i Jusdtynka juz o 2 po północy bawic sie chcioala.

Ostatnia edycja:
Ewi mi sie wydaje ze ten zmierzch to pewnie jakies romansidlo :-):-D
a wlasnie a JUstynka spi jeszcze w dzien ?

Basia a jaki On ma miec zabieg ? :szok::blink: wiesz ja to zawsze wlacze Ali bajke w pokoju rodzicow i mam Ja na oku bo pokuj jest naprzeciwko kuchni -zreszta jak leci jakas Jej ulubiona bajeczka to Ja nie jestem potrzebna , wystarczy kubek z soczkiem,jakies paluszki albo chrupki i Ali nie ma :-):-D

Ja juz ziemniaczki ustrugalam i miesko sie dusi :tak:

Ewi "Zmierzch" to bardziej taki romans o wamirach;-)http://zmierzch.filmweb.pl/f462441/Zmierzch,2008/opisy tu masz opis.. a ksiazki to same sie czytaja.. zreszta ja kocham ksiazki, zawsze ich strasznie duzo czytalam.. teraz nie mam zbyt wiele czasu ale zawsze chocby po rozdziale przeczytam:tak:
a co do pobudek to wspolczuje.. lena tez dzis sie budzilaz placzem.. widac, ze naprawde ma jakies straszne sny.. a co do Justynki to wspolczuje Ci.. lena jak sie przebudzi w nocy to lezy i sie nie odzywa.. czasami potrafi tak lezec z kilka godzin ale zeby sie bawic;-)to nie mialam jeszcze takiej sytuacji:tak::-D

Polna to masz fajnie.. Lena nie lubi bajek, nie wiem czemu..
a co do A tro idzie na rekonstrukcje torebki barkowej czy cos takiego.. najprosciej mowiac to ma fest problemy z barkiem - mial takie momenty, ze wyskakiwal mu w dziwnych syt np jak kichal:-/ a ja juz jestem specem w nastawianiu barku:-D na ten zabieg czekal od czerwca.. miejmy nadzieje, ze sie uda..

Ostatnia edycja:
Basia ano przypominam sobie ze pisalas o tym ale calkiem mi wylecial termin :tak:
Bede trzymam Kicuki ;-) - chodziaz to nie moj Chlop :-):-p
mowisz film o wampirach ,lubie takie filmy :-) chodziaz bardziej wole horrory :-D

Swoja droga wszoku jestem ze Lenka tak grzecznie lezy w nocy :szok:
moja to odrazu wstaje i krzyczy ..mama hop nyny.. tzn ze chce zemna w lozku spac :sorry2::-) ja nie wiem jak sie pomiscimy gdy P wroci :-D

witam wpadam na chwilę:-) dziś idę z moim synciem na wizytę kontrolną do lekarza.
Adilea- ponoć wiele kobiet przeżywa coś w stylu depresji(ale o łagodniejszym przebiegu i po jakims czasie samoistnie mija) ja też przez 2 tyg chodziłam i ryczałam... musisz to przetrwać. Niech Ci ktos pomoże. jak sobie nie radzisz
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki][/URL]

Ostatnia edycja:
witam :) jeszcze niedawno pisałam Wam że nie czuje ruchów maleństwa.... wczoraj siedziałam sobie przed komputerem kiedy nagle poczułam jakieś uderzenie w brzuszku... gdy położyłam rękę znów to poczułam....:tak: nie jestem pewna czy to dzidziuś ponieważ dziś nie czuje :(:(;( wy już to przeżyłyście i czy też miałyście takie dni w których maleństwo nie dawało znaków?? a może to od czegoś zależy.... ?? Pozdrawiam

Polna A no Justynka od pewnego czasu nie śpi w dzień. Nie sopała już 3 dni [od rząd i wczoraj juz o 19 padła taka zmęczona była. a najgorsze jest to, że jak ona w nocy wstała to musiała i Matreczka obudzić. No i noc zarwana. a tak poza tym to wstyd mi się przyznać, ale Justynka szasypiała w dzień ze smokiem, a miała takiego juz w strzępach i strasznie do niego przywoązana była, ni i jak smok do końca się rozpoadł to i ona już w dzień nie śpi, a nim dojdzie20 to ona padnięta i koniec. W sumie to wczoraj zasnęła godzinę przed czasem ale nie myślałam że tak szybko się wyśpi.

Witam. U Nas dzisiaj kiepska nocka. Niby Klaudynka poszła spac pieknie o 20.30 ale robiła pobudki co 1,5 godzinki. Raz na jedzenie raz by popujać.
A własnie, jakie Wy macie łóżeczka dla Dzieci. Takie zwykłe, czy na biegunach?

AdiLea - Nie przejmuj się tym co powiedziała doktórka. O problem z pępkiem bardzo łatwo, wystarczy raz źle oszuszyć i już zaczerwnienienie jest.
Wogóle Ci lekarze nie mają wyczucia. Pamiętam jak byłam na pierwszym szczepieniu z Klaudynką. Córcia ma na nóżkach (zresztą i nie tylko) od urodzenia takie plamki. W momeńcie kiedy zaczełam mówić pielęgniarce, że to coś z barwnikiem skóry to Ona wyszkoczyłą z tekstem: "To te plamki od urodzenia [...]? A ja myslałam, że to dziecko pobite jest"

kamusia185 - Moja córcia wogóle bardzo mało się ruszała i bywało kilka dni z rzędu bez jakiś większych ruchów.

reklama
Polna Lena jak sie przebudzi to stoi w lozeczku i wola mama tam:-Di pokazuje na nasze lozko.. ja juz sie przyzwyczailam, ze ona spi z nami, tylko czasami przeszkadza nam to jak mamy ochote sie poprzytulac.. Adam smieje sie, ze mamy antykoncepcje.. lezy pomiedzy nami i nawet dotknac sie nie mozemy:-D:-D

Ewi to przewalone masz z tym spaniem.. A Justynka sama sobie odjela ta drzemke.. moze sprobuj ja budzic rano wczesniej, zeby na drzemke polozyc.. kurcze nie wiem, co doradzic, bo moja lena czy spiw dzien czy nie to zawsze o 19 idzie spac i spi bez problemow..:tak:
kamusia185 moja Lena strasznie duzo sie ruszala.. jak tylko zaczelam czuc ruchy to non stop codziennie:-Dahhh kochalam te czasy.. jak takie malutenkie nozki mnie kopaly:-)

Do góry