reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
AdiLeo to o spaniu razem z mała ja pisałam:-p. U mnie też to zdaje radę.

Asiowo to si,że odpoczęłaś troszkę i zrelaksowałaś się:tak:.

Baśka Nicole w zeszły tygodniu miała na nodze sinaczka,a teraz ma na czółku...ogólnie to ten na czole zapewne nabiła sobie stojąc pod stołem,a właściwie usiłując spod niego wyjść,ale ona jak sobie zrobi kuku to nie płacze,więc trudno się połapać:-D

Witam z Rana ;-)
a wczoraj Alunka rabnela czolem o naroznik szafki i ma malutka dziurke nad okiem :blink::wściekła/y: nadodatek potem mi spadla z kanapy buzia :sorry2::dry:
naszczescie nic Jej nie jest poza litrem wyplakanych lez :tak:

Asiowo fajnie ze nic Ci sie nie stalo :-p:-) pewnie wyszalalas sie za wszystkie czasy :-):tak:

Femme Ciebie to wszystko tak przypadkiem spotyka :-p:-)
ale to Ona Cie zauwarzyla czy TY Ja ?? :confused:
Wracaj do Nas szybko ;-)

Dorom oj fajnie by bylo gdyby byl drugi chlopczyk :-) no ale wszystko sie w praniu okaze :cool2::-)

Witam :-)
Wczoraj jakos nie miałam ochoty na pisanie... Wchodziłam i czytałam was ale jakos nie wiedziałam co by napisac, ogólnie jakos wczoraj dziwnie było. Wszyscy chorzy... trzymam sie tylko ja i moja mama nawet psu cos dolega bo cały czas biedak spi i katar ma. Mojego T wczoraj rozebrało... Normalnie mam dosc tych chorób.

polna_NBiedna Ala eh... ale to prawo dziecinstwa wywracac sie nabijac siniaki itd:-) nie przejmuj sie im bedzie starsza tym bedzie tego mniej:-)
Asiowo Super ze choć troche sie rozerwałas:-)

Asiowo - Fajnie że się wyszalałaś, teraz dopiero odpoczynek pewnie, hehe :-)
Polna_N - No to życze tego chłopczyka, oczywiście wtedy gdy będziesz chciała :-)
Umi2 - Mój piesek też ma katar :-) Śmiesznie, jak chodzi i psika non stop :-)
U mnie przez noc napadało śniegu że znowu biało wszędzie jest, i temp. na minusie więc się utrzyma. Może byc juz ten śnieg, ale nie chlapa na ulicach :/:/

firanka dziekuje, zycie mi uratowałas bo juz padałam na pysk:tak:

Po juz kurcze nie wiem ktorym razie przeglądania kalendarza zostało mi: Iga,Kaja albo Hania.Ale pewnie i tak bedzie Hania bo wszyscy tak na nią mówią:-p

A moje dziecie dostało zapalenia pępka.Zła jestem na siebie bo przeciez moglam lepiej o niego dbac,częsciej przemywac i w ogole jakos powazniej podejsc do sprawy.Tak sie wczoraj spłakałam bo była u nas pani doktor i na widok dziecka rzuciła tekstem w stylu "tak to jest jak sie w takim wieku robi dzieci"..Nosz kur...Oczywiscie pierwszy i ostantni raz do nas przyszla ale nie zmienia to faktu ze mi sie tak strasznie przykro zrobilo.Bo moze gdybym byla strasza,miala wiecej doswiadczenia a malutka miala tate to teraz nie byloby tylu problemow z pępuszkiem i nic by jej nie bolalo.:-:)-(

A zmolestuje Was jeszcze jedna fotka mojej myszki;-)

Załączniki

• DSC01111.jpg
    DSC01111.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 57
witam:-)
Adilea- nie przejmuj się. Mi tez się tak wydawało że robie wszystko źle ,że się nie nadaje na matkę. płakałam chyba przez tydzień, miałam wszystkiego dosyć(z czasem bedzie lepiej:-))... a z pępuszkiem to czasem się zdarza, moja siostra robiła wszystko jak należy i jej synek tez miał zapaleni(więc nie znaczy,ze źle pielęgnowałaś)... a jak tam się czujesz po cesarce? sama z malutka siedzisz??? Hania- ślicznie:-) malutka jest słodka:-D

[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki][/URL]

jejku1 weekend i pustki sie zrobiły. nioe to ci w zeszłym tygodniu było. mi texz jakos nie chce się pisac, ciezko sie znalezc.
asiowo Fajnie że sobie odpoczęłaś troszke od paulinki. no i ze sie wyszalałas.

AdiLea C oreczka śliczna. co do imienia to proponuje poszukac w imiennikach i zorientowac siw w znaczeniu imion ktore najbardziej sie tobie podobaja. ja z moim s poszlismy na kompromis w sprawie imion dla naszych malenstw i tak mamy justynke i mareczka. Ale jak sprawdziłam znaczenie imienia justyna to stwiertdziłasm ze wszystko sie sprawdza, niestety na nasza niekorzysc.

polna, baska co do siniaków to judtynka nie wytrzyma dnia jesli sobie nic nie nabije. casly czas jakas sliwe ma na czole. raz to si jej zdarxyło ze miała 2 siniaki na czole i to wyglądało tak jakby rogi miay jej wychodzić.

Femme Kolejna, ktrora nas opuszcza okresowo. No ale wracaj szybko.

dorom5Ja tam wole ciape bo wtedy ciepło jest i w ciagu kilku dni ta ciapa znika:-)
AdiLea Nie obwiniaj sie... Ta pani doktor to jakas bez serca przeciez nie każdy ma doswiadczenie od tak sobie. I nie wazne ile masz lat bo kazdy nawet młoda mama w wieku 30 lat nie ma doswiadczenia mimo wieku... To przychodzi z czasem. Ty jestes poczatkujaca wiec wszystko przed tobą robisz co mozesz wiec nie obwiniaj sie:-)
Ps. Hania to śliczne imie:-)
EWI44 Ja wybierajac imie tez patrzyłam na znaczenie:-) Cały czas myslałam ze ty masz tylko jedno dziecko a tu sie okazuje ze parka:-) Niby widziałam dwa suwaczki ale zawsze pisałas o Mareczku no chyba ze nie wychwyciłam Justynki:-)

reklama
umi!
Ano mam 2. O Justynce nie za często piszę bo teraz większość problemów i spraw związana jest z Mareczkiem. Więc jeśli jest coś czym chciałabym się podzielić to pada na Mareczka.

U nas ładnie słonko świeci. Fajnie na podwórku bo i śnieg leży a nuie to co wcześniej szaro i ponuro.

Do góry