ilona172
Mama Alanka
Witam mamusie.
U mnie tak jakoś brak chęci do czegokolwiek...Już się nie mogę doczekać świąt, bo to zawsze ponad 2 tyg wolnego, to trochę odpocznę od szkoły.
Jak możesz mi powiedzieć to jakie masz te tabletki na zahamowanie laktacji?
U mnie tak jakoś brak chęci do czegokolwiek...Już się nie mogę doczekać świąt, bo to zawsze ponad 2 tyg wolnego, to trochę odpocznę od szkoły.
Nie martw się, ja też sporo przytyłam w ciąży. Po porodzie miałam 65 kg, później tak 60-62. Dopiero ponad rok po porodzie schudłam do 55 kg, a wtedy przestałam karmić. Teraz waże tak od 55 do 57 kg,a i tak mam jakieś 4 kg na plusie .Ale jak karmiłam to waga stała w miejscu i wcale nie mogłam schudnąć. Daj sobie trochę czasu na dojście do siebie, wiadomo trochę ruchu, polecam smarowanie balsamem. Efekty mogą być widoczne dopiero po kilku miesiącach, a nawet kilkunastu, ale tylko nielicznym udaje się zrzucić wagę od razu po porodzie.zazdroszczę że mieścisz się w stare spodnie.. ja mogę tylko o tym pomarzyć.. Poszłam 2rozmiary w górę.. z 36 zrobiło się 40.. A tyłek to mam ogromny teraz.. Ehh.. Po co ja tyle jadłam..
Jak możesz mi powiedzieć to jakie masz te tabletki na zahamowanie laktacji?
Ja mam tę samą dolegliwość. I te szerokie biodra strasznie mnie pogrubiają optycznie. Ale brzuszka też trochę mam, głównie takiej rozciągniętej skóry,nawet nie tłuszczyku. Ale miałam strasznie głębokie rozstępy na brzuchu.umi u mnie to rodzinne ze kobiety maja szersze biodra a teraz po porodzie to jeszcze gorzej...
Ostatnia edycja: