reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a jakoś sobie radze ,nie ma innego wyjscia ,są gorsze i lepsze dni ale teraz to już jest z górki bo Bartuś jest już spory ,sam siedzi chodzi w chodziku i potrafi się sam sobą zająć ,a do tego Oliwka jako kochana siostra bawi się z nim ,tuli go i całuje a jak płacze to daje mu smoka !!!więc jest soraz lep[iej .Moim zdaniem to najgorsze były pierwsze 3 miesiące po narodzinach młodego a teraz jest już luz...ja narzaie siedze w domu ale tak jakoś od kwietnia lece do pracy bo chemy w końcu piętro postawić....mam nadzieję że na przyszłe boże narodzenia będziemy już na swoim...to ładnie twój chłopaczek rośnie...mój waży 10 kg i ma 76 cm a Oliwka ma 11 kg i 86 cm...mała różnica!!!tylko straznie mi chorują od września Oliwka już 3 raz bierze antybiotyk a bartek raz miał zapalenie oskrzeli i ze 3 razy katar..

reklama
Aaa to neiżle Ci synek wazy. Corka siostry mojego K tez ma 8 miesiacy ale wazy 8 kilo. Wiec mniej niz Twoj Bartek, ale moze dziewczynki wolniej przybywaja na wadze albo cos. To czym Ty go karmisz ze Oliwke dogonił;)? hehe Aha i jak dała Olenka na imie swojemy synkowi? Bo jakos nigdzie nie doczytałam

Angel501 witaj Synek jest śliczny.Gratuluję jego rozwoju.A imię też ładne a oleńka dała Kacper chyba
Iwonka nie no nie śmieje się że jesteś młoda poprostu pytałam z ciekawości czy to ty na zdjęciu.Ale starsza odemnie to ty chyba nie jestes :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj Angel:tak::tak::tak: Mimo, ze do nas zajrzałas:tak:
Ja własnie robie obiad, bo wczesniej mi mała nie dała, a z reszta mi sie nie spieszy jesc, a M bedzie dopiero o 19 w domu:-( Przyszły mi te bodziaki co wam wczesniej pokazywałam, słodkie sa i materiał super:tak:
Angel... czy ja wiem czy dziewczynki mniej przybieraja, moja ma orawie 5 miesiecy i juz wazy 8 kg:-p i to na moim mleczku, az boje sie myslec ile by wazyła gdyby była na sztucznym:-p:-p:-p ide, bo mieso sie pali...

SHEEPPY - no mi o brzuch chodziło ;-) w sumie mi aż tak mega chyba nie urosły więc może jest szansa że będą w miarę wyglądać :-p

OLIWKA - no mi brzuch sam się wchłania :-) z dnia na dzień coraz lepiej wygląda ...tylko te boczki :angry:

OLENKA - mój Kuba z miesiąc się męczył z tym zębem mądrości jak mu wyrastał :-p

GALARECIA no to ty to masakrę masz :dry: no ale uroki macierzyństwa... ale ja jestem zdania że ile by się nie przybrało to i tak można wrócić do normy :-) może nie będziesz już taka jędrniutka jak kiedyś ale cóż ;-)

UMI - mi biodra się poszerzyły ale ja tam jestem z tego zadowolona teraz takie kobiece kształty mam :-)

ANGEL - no no proszę !! w końcu się pokazałaś ! no ale dobrze że sobie o nas przypomniałaś tu nikt o Tobie kochana nie zapomniał ;-)

Femme to sie bardzo ciesze jak chociaz niektore pamietaja a z innymi sie zapoznam;)
A zdjecie Ninki cudowne, rozpływam sie po prostu. Kurde ale ten czas leci, jeszcze niedawno z brzuszkiem a teraz Kruszynka elzy juz w łóżeczku.

Kitty Kacper a to bardzo ladne imie. Ja młoda?> no cos ty stara dupa ze mnie tydzien temu skoncyzłam 18-nascie hahaha:D:D:D A ty penwie rocznik tak jak w nicku 86?:) o tylko 4 latka:)

Asiowo wow to tez pieknie u ciebie z waga, Paulinka rosnie w zawrotnym tempie:) To masz bardzo dobre mleczko widocznie:):) To beignij bo bedziesz miała po obiadku:)

Iwoneczko witaj moja imienniczko hehe:) Sliczny synek:)

reklama
angel HiHi imienniczko witam witam i dziekuje :) a tk do smiechu to ja mialam dac mojem u synkowi na imie Filip lub Oliwier wygral Filip bo mojemu M Oliwier nie przypsowal... zle sie kojarzyl ... :) w ktorym roku sie urodzilas.??:)

Do góry