reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DZIEWCZYNY już wiem skąd są te młodego pogryzione smoki od butelek....mianowicie ,było płaczu że ho ho bo młody nie lubi jak mu się zagląda do buzi ale jak mu palcem jeżdzi łam to wyczułam ząbek i młodemy wyszła prawa 3 i lewa 1 ,ech w końcu doczekałam się ząbków....

FEMMKA nie mogłaś jej delikatnie zwrócic uwagi....???ja tam swojej teściowej z mostu kiedyś wywaliłam żeby oliwki nie nosiła bo potem to mi spokoju nie daje...i nie nosiła ,no chyba że ja nie widziałam!!!!Ech te babki ,są starej daty a głupieją ...same miały po kilkoro dzieci i ciekawe czy tak każde z kolei lulały...A i ja też jestem tego zdania że możesz małą werandować po 10 min,jak masz balkon to możesz ja wystawić na balkon tylko tak żeby jej wiaterek nie wwiewał do wózeczka..

KAROLINA ech kochana współczuje ci bardzo a jeszcze bardziej twojemu mężowi....musicie teraz trzymać się razem bo teraz tylko ty i dzidzia mu została...sciskam was mocno

OLEŃKA aczym mu do noska psikasz?????

reklama
Eh Karolnika przykre to jest moja babcia tez nie dawno umarła w sumie to dosc niespodziewanie w niedziele czuła sie zle wiec przyjechała po nia karetka w poniedziałek miała badania i czułe sie lepiej we wtorek juz było źle a w srode rano umarła... Dziwny jest ten świat szkoda tylko ze nie zdazyła zobaczy swojego drugiego prawnuka bo bardzo tego chciała, ale cóż. Szczerze współczuje tobie i twojemu mezowi bo to musiał byc dla niego ogromny cios.

MAdzik gruatuluję.
Karolina współczuję serdecznie...
Asiowo ja daję mieszankę...Viburcol,Granulki Chaomilla,bobodent,i padadol na raz,ale tylko raz dziennie,chyba,że nie idzie z moim wyjoszkiem już ujechać to dam jej granulki i czopik i przesypia mi w zależności o której idzie spać np od 21 do 7 i druga opcja od23-24 do 8.30-9 i zero pobudel normalnie hi live:-D

Witam nocką :)

No dzisiaj to przesadziłyście z pisaniem :-p ze skrajności w skrajność :-p albo świra idzie dostać od czytania kilkunastu stron albo pustki :dry:

Karolina ogromnie współczuję, zwłaszcza Twojemu R. Okazuj mu dużo uczucia bo to straszne uczucie zostać bez rodziców w tak młodym wieku :-(

Madzik gratuluję powrotu do domku :tak:

Angel Ty wredna małpko :-p tyle czasu nie odwiedzić forum :angry::no::crazy: nieładnie, nieładnie :dry::dry::dry: :-p

Miałam dziś kolosa z fizykoterapii i pewnie będzie 2 z wykrzyknikiem :-( Wczoraj nie wiedzieć czemu załapałam takiego doła, że pół wieczoru przeryczałam i nic się nie nauczyłam :-(

Chciałam się zapisać na testy z prawka jazdy - NIE MA CZASU :wściekła/y:
Chciałam zrobić badania i podbić książeczkę zdrowia -NIE MA CZASU :wściekła/y:
Chciałam iść do ginka - NIE MA CZASU :wściekła/y:
Chciałam wyrobić paszport - NIE MA CZASU :wściekła/y:
Chciałam wyrobić legitkę AZSu - NIE MA CZASU :wściekła/y:

Ten mój plan zajęć wykończy mnie psychicznie :-( Dzisiaj nie miałam siły nawet iść na basen, na czym ubolewam :baffled:

Jedyny plus dnia to taki, że zjadłam pierogi ruskie :-D

PS
Ten pokaz Off Fashion był fajoskiiii :happy: ale wyszło, że jestem totalne bezguście :-D bo wybrałam kompletnie inne kolekcje na podium niż wybrało jury...choć osobiście uważam, że to oni wybrali koszmarne :-D
3 miejsce - rzucił mi się model z poszarzałym, za szeroki T-shircie, krótkich spodenkach i ZŁOTYCH OBCISŁYCH GETRACH :szok::szok::szok: :-D:-D:-D
2 miejsce - lawendowo-fioletowe fafroce (podobno sukienki) z oczojebno-żółtymi rajstopami założonymi różnież na buty i jakaś dziwna oczojebno-żółta ozdoba ze włosach przypominająca dziób jakiejć papugi :-D
1 miejsce - sztywna kiecka o fasonie klosza, chodzić się w tym na codzień raczej nie da, ale zestawienie kolorów było nawet, nawet :-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:-)
No nie mowiecie, ze jestem pierwsza - halo gdzie sie podziewacie?? pewnie spicie:-D:-D

Chwilami zwolnij troche kobieto, bo sie wykonczysz:-(serio.. wspolczuje Ci:-(

Asiowo i jak po nocy?? Lepiej po tych czopkach??

U mnie nic ciekawego.. lena wczoraj przeszla sama siebie.. masakra:-:)-(juz mam dosc.. mama mowi, ze najlepiej by bylo gdybysmy sobie pojechali gdzies na kilka dni.. przeciez idzie z nia kota dostac:baffled::no:

a ja się witam z rana!
miałam ciężką nockę.. MAły nie chciał zasnąć a jak już zasnął to przez półm nocy się kręcił i popłakiwał.. A teraz znowu zasnął przy oglądaniu bajek w nosidełku.. Wczoraj to mu się zdarzyło pierwszy raz.. No ale widzę że chyba to polubił..

Karolina00 rzezczywiście świat jest niesprawiedliwy. Życzę dużo siły dla Ciebie i męża.

madzik1388 gratuluje córeczki.

Ilona mi kazałą brać 7-10dni po 2tabletki dziennie.

angel501 tak długo Cię nie było.. Wtyd! Ale dobrze że firanka Cię przywołała do porządku i że wszystko u Ciebie OK. Widzę że Oliwierek już dużo potrafi. Więcej niż mój Adaś..

Ostatnia edycja:
OLIWKA - gdyby widywała małą częściej to bym jej uwagę zwróciła ... ale jak ona ją parę razy w roku będzie widzieć to chciałam żeby się nacieszyła :-p zresztą nie sądziłam że od 1 razu mała może już zaqmać :-p cwaniara :-)
Gratuluje ząbków ! :-) czyli co też bezbolesne ząbkowanie :-) ty farciaro :-)

CHWILAMI - bo my poprostu jako zwyczajni normalni obywatele mamy inny gust niż Ci artyści :-p wszystko z Tobą ok :-p to oni są inni :-p :-) ...a planu współczuje :/

BASKA - śliczne zdjęcie Lenki !!! :-) ...to może rozważ opcję jakiegoś wyjazdu :-)

GALARECIA - a za mały to on nie jest na bajki ? wzrok mu się nie niszczy przez to ?

Kurdę małą chyba brzuszek bolał bo coś zasnąć nie mogłam ale pomasowałam i położyłam na brzuszku i zasnęła ... tylko kurde teraz od czego ?:dry: może to być kakao albo buraczki ... mam nadzieje że nie kakao :-( :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze, ale mnie to denerwuje ze ciagle przy cycku wisi, no i wlasnie tylko tak zasypia, inaczej sie drze, chyba bede tak musiala zrobuic zeby sie przemeczyc i ja nauczyc. A mala jak ssie to robi sobie malutkie przerwy na odpoczynek i dalej ssie, ale w szpitalu mowili ze to normalne, mozliwe zeby sie moim mlekiem nie najadala???
Karolina wspolczuje Ci bardzo, sciskam mocno

madzik1388 to normalne na początku. Ja też tak miałam ale po jakimś czasie się to unormowało.. Teraz już nawet ku mojemu zdziwieniu Adaś zasnął przy bajce.. A na początku też tylko przy cycu zasypiał..

femme fatal Adasiowi jak ja jadłam buraczki nic nie było.. Ale mogłaś inaczej doprawić niż ja i może zaszkodziło..
A co do bajek to małe dzieci bardzo lubią oglądać telewizję i myśle że przy normalnym świetle albo poprostu nie po ciemku nic się nie stanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzik moje gratulacje:tak: W końcu razem ze swoim słoneczkiem:tak:

Oleńka a Ty tu nie gadaj,ze listopadowe mamy zamknięte przez Madzię,bo jeszcze ja!Ja do 21 listopada też muszę się rozdwoić!:-p

Karolina w takiej sytuacji żadne słowa nie są odpowiednie,ale bardzo Wam współczuję i życzę dużo siły i wytrwałości.Trzymajcie się dzielnie kochana.

Do góry