femme fatal
Mama Ninki :)
MADZIK - u mnie teraz była Kuby mama i ululała małą na rękach a ja tego jak ognia unikam żeby nie było problemów z zasypianiem ... i chyba jej się spodobało bo później jak ją wkładałam do łóżeczka to płakała bez powodu i jak załapałam że się wycfaniła to zacisnęłam zęby i dałam jej się wypłakać zmęczyła się i zasnęła i teraz znowu jest ok :-) ... i to chyba jedyny sposób żeby odzwyczaić ... nie reagować na płacz po prostu
BASKA - no właśnie wiosną to fajnie czy latem a teraz jest takie mroźne powietrze że ja się boję ... raz ją na 10 min w wózku przy otwartym balkonie postawiłam i raz była przenoszona tyle co z domu do samochodu ... i to wszystko :-/ więc chyba jeszcze powinnam ją tak z 2 razy przy tym balkonie postawić nie ?
BASKA - no właśnie wiosną to fajnie czy latem a teraz jest takie mroźne powietrze że ja się boję ... raz ją na 10 min w wózku przy otwartym balkonie postawiłam i raz była przenoszona tyle co z domu do samochodu ... i to wszystko :-/ więc chyba jeszcze powinnam ją tak z 2 razy przy tym balkonie postawić nie ?