reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

angel witaj..... tu dupencjo....natychmiast musiasz sie poprawic:-D a moj synus to Kacperek ale widze ze juz cie poinformowano:-D

asiowo podziel sie mieskiem bo glodna jestem, a u nas nikt obiadu nie zrobil.... lenie same sa w domu.... ja jestem na czele:-D

oliwka chyba bym wolala nie miec dupy, przez ciaze strasznie mi sie nabila i rozrosla.... teraz po porodzie jest taka sama duza tylko taka wypompowana, brzydka jakby ktos z niej powietrze sposcil,,,, sflaczala strasznie :(

zawsze narzekalam na swoja foigure...jaka ja glupia bylam...teraz sporo bym dala zeby tylko wrocic do dawnej sylwetki

Ostatnia edycja:
reklama
Witam ja tylko na chwile zameldowac sie ze zyje !!:-)
Jak tylko P wyjedzie to napewno wroce do WAS bo teraz mi zyc nie daje :-D
narazie nie wiadomo kiedy ma wracac ale pewnie w tym tygodniu dostanie tel :sorry2:
a pozatym jestem troche chora,Ala tez ma zawalone gardlo i katar :baffled:
wsio przeczytalam co sie u Was dzialo i dzieje ale odpisywac nie bede bo nie mam narazie czasu :-( a pozatym tyle by tego bylo ze rece by mi odpadly :szok::-D

to chyba tyle ,jak mi sie uda to napisze wieczorkiem ;-)

WSZYSTKIM zycze duzooo zdrowka , bo nikt nie zna dnia ani godziny nadejscia jakiegos chorubska :sorry2::-D:-D:-D
Douslyszenia Mamuski ;-)

Angel no nareszcie kobiet:-)urodzilas i sluch po Tobie zaginal - ale mam nadzieje, ze sie poprawisz:-)a Oliwierek sliczny i Ty tez super wygladasz:-)

Olenka nie martw sie jeszcze bedziesz wygladac jak kiedys.. ja tez przed ciaza strasznie narzekalam na swoj wyglad, figure - dopiero po ciazy dostrzeglam jaka bylam szczupla.. trzymam kciuki za Ciebie:tak:

Polna a Ty sie nie martw jestes usprawiedliwona:-) i szybkiego powrotu do zdrowia:tak::-)

a tak w ogole powiedzcie mi kochane ile czasu po porodzie minelo ze wrocilyscie do starej wagi....o ile sie udalo wrocic....
juz 2 osoby sie wypowiedzialy na ten temat...ale licze na wiecej postow,
ciekawosc mni9e zrzera

Witam, ja tylko na chwilke, poki mala spi
Dopiero dzis nas wypisali ze szpitala, bo miala zoltaczke i byla naswietlana. Tak malutka jest spokojna, je i spi, tylko w szpitalu marudzila bo nie lubila tych lamp, zobaczymy jaka bedzie pierwsza nocka w domku

Iwoneczka my oprocz imienia Oliwier nie mielismy zadnego hehe;) Ja rocznik 90' jestem:) a ty?

Olenka taaa juz wiem;) Wszyscy sie rzucili z odpowiedzia:) mi po porodzie zostalo chyba kilo albo 2 ale poslzo w neicaly miesiac;) A ile Ci brakuje do wagi sprzed ciaży?

Basiu;) witam witam:) ah dziekuje za te komplemtny;) co tam u ciebie slychac "dupencjo" ?:)
Mnie ztrasnzie rozwaliło w biodrach miednice mam okropnie duza, ale mam nadzieje ze sie jeszcez zmniejszy:) Nio a piersi to giganty ale niestety sie juz zmneijszaja dlatego pewnei ze nie karmie juz:/

A co u miki? Mam nadzieje z nia jeszcze dzis pogadam:) z tego co czytałam to nei karmisz juz piersia, czemu??

JAki ruch :-) czad :-p

OLENKA - ja już mam tylko 5kg na + :-)

POLNA - hehe ty to wiesz jak P jest to masz usprawiedliwienie :-p :-) korzystaj korzystaj :-p

MADZIK - no dzisiaj właśnie się zastanawiałam co z Tobą jak będziesz miała czas to opowiadaj jak było co i w ogóle !!! :-)

Ja już po obiadku :-) niedługo małą trzeba będzie wykąpać :-)

reklama
Dziewczyny! Przecież najważniejszą w tym wszystkim sprawą jest to, że już wkrótce będziesz mamą! Nie będziesz sama. Maleństwo daje nieskończony ocean szczęścia. Pamiętaj o tym w chwilach zwątpienia i smutku. Wiem, że łatwo mi mówić/radzić bo nie przerabiałam podobnej sytuacji, ale jestem mamą cudownego chłopca. Każda chwila z nim to najpiękniejsza chwila mojego życia. Ciebie też to czeka.

Trzymam za Ciebie kciuki i pozdrawiam, S.

Do góry