reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nie ważne u mnie czy chodzi o brzuch czy piersi.. brzuch mi zwisa i piersi też.. W ciąży rozmiar zwiększył mi się z 75c do 80-85DD lub E. A teraz jak zakładam te w których chodziłam w ciąży i na początku karmienia to tak trochę pustego miejsca w nich.. i takie miękkie te moje piersi.. A jak zacznę jeszcze brać proszki na całkowite zabicie laktacji to już całkiem się flaki zrobią.. Bo teraz to jeszcze troszkę mleka jest.. A jak ściągałąm to takie małe flaczki były..

femme fatal zazdroszczę że mieścisz się w stare spodnie.. ja mogę tylko o tym pomarzyć.. Poszłam 2rozmiary w górę.. z 36 zrobiło się 40.. A tyłek to mam ogromny teraz.. Ehh.. Po co ja tyle jadłam..

Ostatnia edycja:
reklama
olenka a dziekuje dziekuje :) A EWI i Kitty smieja sie ze mlodziutko wygladam :) Ale za to wiecznie mloda bede :) A jak tam u Ciebie i u malenstwa

U mnie jesli chodzi o brzuch to teraz wrocil do normy jako tak a piersi to mam takie jak przed ciaza czyli malutkie ( ja tam wole takie) w ciazy mialam jak sie nie myle 75 C a normlanie mam 75 A ..

Tak sobie czytam i sobie myśle ze strach sie bac tych zwisów, ja mam ogólnie mały biust wiec nawet jesli po pordzie choć troche urosnie to potem jak zacznie sie kurczyc to nic nie zostanie.... No cóz wolałabym zeby tak sie z brzuchem stało:D a po porodzie bardzo wam sie biodra powiekszyły bo oleńka19 napisała ze ma szersze niz przed ciazą czy to jest reguła ze tak sie dzieje? Wiem ze was dzis pytaniami zameczam, ale od zawsze mam fobie na punkcie pupy którą mam strasznie szeroką i mam ogromne problemy np z zakupem sukienki... muszę wszystko dopasowaywac do bioder...

ech młoda mi spi a młody na rekach zasypia.....mam nadzieje ze jak pospia to zdarze sosik zrobic,mojemu chłopakowi chyba lada dzień zeby wyjda bo smoki od butelki mi poprzegryzał a i kupiłam mu nowe moki, musiał sie przyzwyczaic bo miał aventa a teraz ma fisher prica
3c9b188ce3cb74d0c26ae98542ac3be9,6,19,0.jpg

dziewczyny a wy zgubicie te wage ,tak to jest ze jednej mniej drugie więcej tyją w ciązy i potem róznie gubią

umi u mnie to rodzinne ze kobiety maja szersze biodra a teraz po porodzie to jeszcze gorzej........zawsze nazekalam tylko na pupe....rodzinne przeklenstwo a teraz...zalamka....mam tylko nadzieje ze sie zmniejszy:-(

Oleńka ja też narzekam na biodra ty to prznajmniej masz tyłeczek a jak to mam szerokie biodra,łopaty mi wystają za to tyłka nie mam nic jestem z tyły płaska jak decha nawet jak siadam danielowi na kolana to ten narzeka że zamiast tyłka mam jeden gnat....

Hejooo:)

Juz widze wasze buzie i wielkie oczy nio ale w koncu musze do Was napsiac:)
To ja!:) Pewnie wiekszość mnie w ogole nie pamieta a reszta nie wie kim jestem nio ale co sie dziwiec nie było mnie dosc troche! Przepraszam dziewczyny,że nei zagladałam;(
Firanka doprowadziła mnie do porzadku zeby Was odwiedziec (Firanka dzieki:*)

Witam wszystkie nowe mamusie!:) Pewnie bedzie mi ciezko połapac ktora keidy itd nio ale moze spróbuje.
Gratuluje Świeżym mamusia za urodzenie slicznych pociech:) Olenka, Kasia,Femme bobaski sa sliczne:)

ten watek mi bedzie ciezko nadrobic(bo jednak troche tego jest) ale zdjecia i inne dam rade!:)

Jesli was ciekawi co u Nas to posze po krótce: Oliwier skonczy 29 4 miesiace przewraca sie juz z brzuszka na plecki z plecków na bok gaworzy jak najety w sumie to bardziej krzyczy:0 U mnei i K wszytsko dobrze sie układa:) Wrociłam do szkoły i mam troche odlot i jeszcze zapisałam sie na prawo jazdy i jestem w trakcie jego robienia:) Jesli was cos jeszcze ciekawi to piszcie.

Czeklam na kopniaki w dupke za to że mnie nei było, mam nadzieje ze w ogole zauwazycie moj post:)

Aha... a co z Koszmarkiem??

Pozdrawiam:*

oooooooooooooooo ANGEL fajnie ze jesteś mam nadzieję ze teraz się poprawisz i będziesz częściej do nas zaglądać!!!!

Fajnie że u ciebie się układa i że mały tak świetnie się rozwija ...nom u nas trochę kobitek przybyło i forum nam się rozbudowuje!!!a z koszmarkiem nie mamy kontaktu ,nie odzywa się do nas a ja nie mam do niej namiarów

reklama
Witam witam:*:* A to skzoda;( ja ja miałam w znajomych na nk ale znikła;( szkoda troche:( Moze ktos ma do niej tel...

Zapomniałam dodac ze mały wazy juz 6,600 i wierzy 64cm:) Aha nio i przestałam karmic go piersia:( Ale to neistey nie od moge widzimi sie tylko straciłam pokarm;(

Postaram sie poprawidz:) Rany jakie ktowje dzieciaczki juz duze szok!:) teraz dawaj tu przepis jak sobei z dwojka radzisz:)

Do góry