Witam !
Nadiha wierzę Ci kochana - na pewno jesteś szczęśliwa! i wcale się nie dziwię kiedy na Twojej twarzy pojawia się uśmiech kiedy dowiadujesz się, że jakaś forumka zafasolkowała
u mnie jest tak samo ! szczęście innych jest również moim szczęściem - normalny objaw.
Chociaż? wiadomo - są różni ludzie i niektórzy nie cieszą się z czyjegoś szczęścia, dla mnie to chore, ale nie ma co marudzić
cieszmy się tym co mamy.
Zatem trzymam kciuki mocno w poniedziałek i koniecznie daj nam znać po wizycie u gina, dobrze? aaa ... Ty teraz nie będziesz pracowała, prawda? czy będziesz? pracujesz w magazynie, ale jako kto? dźwigasz coś? ja pracuję przy gazetach, co noc dźwigam mnósttwo paczek z gazetami - masakra !
ania_zywa ano widzisz jakoś tak wyszło, że sama wychowuję Wiki
powiem Ci szczerze, że można się do tego w pewnym sensie przyzwyczaić i nauczyć z tym żyć, ale są momenty kiedy jest paskudnie źle, smutno i ciężko - nie ma do kogo się tulić, tzn. jest ... do Wiki się tulę, ale wiesz o co chodzi - o faceta ... to jednak potrzebne! spoko, młoda jestem, mam czas, znajdę kogoś
EWI teraz patrzę na Twoje suwaczki i widzę, że masz dwójkę dzieciaczków - ale fajnie,
a ile masz lat jeżeli można wiedzieć? i jak sobie dajesz radę z dwójką maluchów? z tak niewielkim odstępem?