reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej Dziewczyny!

Miska, Angel, Koszmar, Mika, Galarecia-GRATULUJE!
Mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam :) Śliczne dzidzie!

Nie wiem w ogóle, czy mnie jeszcze pamiętacie!
Dawno mnie tu nie było i nic nie pisałam, bo stwierdziłam, że za bardzo się nakręcam. Tak więc odpuściłam zupełnie. Na wrzesień zaplanowałam sobie zrobienie wszystkich badań,żeby się upewnić, czy jest ok.
"Przytulanki" traktowałam tylko i wyłącznie jak przyjemność, nie mierzyłam temp, nie sprawdzałam dni płodnych. Byłam nawet pewna, że nie utrafiliśmy w żaden.
Nadszedł czas na @, a tu nic...jeden, drugi, trzeci dzień spóźnienia. Nic poza tym, żadnych objawów konkretnych. Czułam, że @ "wisi w powietrzu". Jeszcze na dodatek złapało mnie solidne przeziębienie, to miałam wytłumaczenie spóźnienia.
Ale w końcu, po 5 dniach bez @ zrobiłam test...wyszły 2 krechy!!
Na poniedziałek udało mi się w końcu zarejestrować do lekarza.
Mam nadzieję, że wszstko będzie OK :)

Tak chciałam Wam się tylko pochwalić :)
Miłego popołudnia, buziaki!

Ostatnia edycja:
Witam laski, takze nowe mamusie, kurcze jakos nie mam weny do pisania, jeszcze ta pogoda dobijajaca, mogloby sie w koncu ochlodzic, na dodatek cos od srody mnie brzuszek pobolewa

Hej dziewczynki:-)
ja wlasnie wrocilam od tesciowej:tak:
Polna biedne te nasze Eurosierotki:-D:-D:-Dalez oni wymyslala.. ku... niech dadza dobre wynagordzenie w naszym karju to nie bedzie Eurosieot..
a co do szczepienia to brak mi slow.. mi tez sie wydaje, ze szczpienie moze zrobic pielegniarka.. ale coz.. widac nie chcilo im sie.. szkoda, bo mialaby to juz za soba a tak do wtorku musze czekac..
no i wszytskiego naj dla meza:-)My tez teraz spedzalismy osobno urodzinki mojego A..:-(
Nadiha ja Cie pamietam:-)no i gratuluje dwoch wspanialych kreseczek:-) zycze spokojnych 9 miesiecy i aktywnego udzielania sie w watku:-D:-p
Aniula23 my mamy tzw watek zamkniety i tam wklejamy nasze fotki..

Nadiha ogromniaste gratulacje ! wiesz ... z tego co czytam i obserwuję, to często jest właśnie tak, że gdy człowiek sobie "odpuści", nie myśli i takie tam, to wszystko się zaczyna układać hehe :) także super, że Wam się udało ! raz jeszcze gratuluję :) wspaniała wiadomość !!

baska201 no tak właśnie myślałam :) córę swoją chciałam pokazać i dlatego pytam o te zdjęcia, gdzie wklejać hehe :)

Ja uciekam już na dzisiaj, do pracy się powoli zbieram, nie chcę ale muszę ;)

Miłego wieczoru Wam życzę i do napisania jutro:rofl2::rofl2:

Baska miło, ze pamiętasz :) Dziękuję! Mam nadzieję, że spokojnie minie te 9 miesięcy i oczywiście będę aktywna, już Was nie zostawię tak z dnia na dzień bez słowa :)

Aniulka Tobie również dziękuję :)
Tak, to musi być prawda! Zbyt duże chęci to chyba najskuteczniejsza antykoncepcja ;P Tylko z drugiej strony, niełatwo siebie samą oszukać!
Współczuje,że musisz lecieć do pracy. Ja mam dzisiaj na szczęście wolne i leniu****e cały dzień :) A co! ;) Miłej pracki życzę w takim razie!

Dobrywieczor Kobitki :tak:

Basia
ja tez dzis bylam u tesciow :-) babcia Jania nakupowala Ali cala reklamowke spinek :-D ale przez ten upal i zaduch strasznie marudzila :no: ja nie wiem jak Oni moga wytrzymac na 4 pietrze :sorry2: dziekuje za zyczenia ;-) P o moich ostatnio zapomnial :wściekła/y: ale tlumaczyl sie tym ze poprostu zapomnial !!

netgirl
sliczne zdjecia :tak: a Despi jaka juz duza jest i nie wiem jak inne ale ja uwazam ze jest podobna do tatusia :tak: a ile chcesz za ten obraz ? :-) bardzo mi sie podoba :tak:

Zywa
no no dawno Cie nie bylo :-p pewnie tez przybyly jakies zmarszczki ? :-D

Hellou ..

Wróciłam z pracy i zerkam co tu naskrobałyście :)

Nadiha naprawdę się cieszę z tego Twojego testu, z tych dwóch kreseczek ! kiedy masz wizytę u gina? a gdzie pracujesz? :)

ania_zywa pracuję w Ruchu, nadzielanie gazet i niestety jest tak, że gdy jest jakieś święto gdzie ma się wolne, to my mamy wolne, ale dzień przed świętem, w święto wieczorem, a dokładniej na noc idziemy do pracy, bo następnego dnia gazety muszą być przecież w kioskach, w sklepach :) Tak to u nas wygląda z tymi wolnymi.

netgirl ja również wierzę w to, że gdzieś tam i kiedyś tam znajdzie się TEN jedyny i ODPOWIEDZIALNY - bo to najważniejsze ... jakoś żyję, jakoś do przodu idę, bo muszę. Byłam teraz z kimś związana, 4 miesiące się spotykaliśmy, ale niestety, nie wyszło, serducho tęskni i boli, ale ... jakoś sobie radzę - muszę.

Ok, dość marudzenia, uciekam do wyrka :) dobranoc

reklama
ANiula ja jak wchodzilam na forum myslalam ze Jestes jakas nawiedzona ze o tej porze nie spisz :-):-D a Ty z pracy wrocilas ;-);-);-)

WITAM z rana ;-) dzis i jutro pewnie zastoj na forum :-D:-p

Ala budzila mi sie z placzem ,niby przykryta jest kocykiem(znaczy kocyk jest wlozony w poszewke) a i tak sie odkrywa !! teraz pootwieralam okna wdwoch pokojach zeby zrobil sie maly przeciag i weszlo troszke swiezego powietrza ale gdzie :crazy: na polu jest duszno i brak wiaterku !! !!
chodziaz wsumie powinnam sie cieszyc ze nie spotkalo Nas to samo co na slasku i w innych regionach Polski :no:
wiecie moze tak wczesniej nie zwracalam na to uwagi bo bylam gowniara i nie mialam wlasnej rodziny ale czy dawniej byly az takie huragany w Polsce ? :confused:

Do góry