reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
netgirl ale z Ciebie fajna babeczka jest :D jakoś tak ciepło mi się robi jak Twoje posty czytam, serio hehe - tak jakbyśmy się już znały jakiś czas - powaga!

700 zł? jeżeli tak wyszłoby, to faktycznie nie jest, to dużo jak na takie piękne miejsce, no i do tego Twoje towarzystwo, Twojej Niuni hihih - extra sprawa :D

Dobranoc Kochana, spokojnej nocki Wam życzę i kolorowiastych snów, jak tęcza, a nawet bardziej :D

ps. do pracy nie zapomniałam pójść, bo mam dzisiaj wolne - jutro też, ale jutro na chwilkę jadę, bo mam sprawę tam do załatwienia :D

Witam z rana ;-)

netgirl mi sie podoba tamtem obraz :-p ale jak cos to poprosze taka kopie :-)
ale najlepiej cos w zieleni do sypialni(jak juz ja wykonczymy:-D)
700 zl w obie strony :szok: to faktycznie byly promocje :sorry2:
moj P ma bilet za prawie 800 i to tylko w jedna strone :no:

Asiowo glowa do gory ;-) te 2 tygodnie szybko zleca- bo chyba pisalas o 2 tygodniach kiedys :sorry2: czekamy na zdjecia ze chrzcin :happy:

ja teraz uciekam bo mnie Ala wola ......

witam z ranka. w koncu do was moge zajrzec...caly dlugi weekend bylam u mojego S....rano pojechal do pracy wiec teraz troche od niego odpoczne, choc wiem ze wieczorem pewnie bede marudzic ze mi go brakuje....ASIOWO silna z ciebie babka, wytrzymasz, malutka ci w tym pomoze:)no to zaczynamy nowy ttydzien:p

Hej dziewczynki z rana:-)
ja mam dzis podly humor.. rano bylam w PUP-ie i co i dupa blada, dali mi staz do przedszkola.. ale co ja zrobie z moja Lenka:-( boze ryczec mi sie chce normlanie.. jeszcze jutro mam tam jechac i tlumaczyc sie przed jakss baba ze mam dziecko i nie mam go gdzie podrzucic a ta pewnie bedzie sie na mnie darla to po co bralam staz itp rzeczy..:wściekła/y::wściekła/y: normlanie zyc nie umierac.. wrrr

Polna co do biletu to dlatego tyle placilas bo zamawials pozno.. moj Adam jak lecial do Anngli to zamawial bilet z miesiecznym wyprzedzeniem i placil ponad 300 zl.. a jak teraz zamawial to placil niecale 18 funtow czyli nasze 72 zl:) byla promocja bo bilet za funta:-) wiec taka jest zasada im wczesniej tym taniej:tak:

Witam laseczki, w koncu jakas normalna pogoda dzis, my dzis idziemy na wizyte do ginka, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze
baska201 a na ile ten staz??? moze da rade zebys z mala chodzila, bawila by sie z innymi dziecmi
netgirl podziwiam Cie, ja to bym w takie upaly nie wytrzymala

reklama
mąż wyjechał na 2,5 tygodnia... dla niektórych to malo, ale dla nas gdy nigdy nie spedzamy nocy osobno to koszmar, ale...
własnie dzwonił i mowi, ze ma weekend wolny wiec w sobote rano bedzie na slasku:-) w niedziele wieczorem znow pojedzie... zawsze to weekend razem:-D az mi lepiej...
narazie jest lekko, bo tata jest jeszcze w Polsce (jutro wyjezdza to niemiec, gdzie pracuje) i zabawia mi Paulinke:tak: bo narazie siedze u rodzicow, ale pewnie wieczorem zwine sie do siebie...

Do góry