reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej cioteczki narazie jeszcze nie mialam czasu czytac o czym pieszecie hehe moja niunia zabiera mi sporo czasu jeszcze nie ogarnelam sie ze wszystkim ale radze sobie powoli :tak: malutka jest boska wkleje pozniej foty same zobaczycie porod hmm nie byl zly tylko skurcze byly dlugo bo te co 5minut mialam od 20 dokladnie co 5minut a dopiero nastepnego dnia o 16.15 urodzilam sam porod nie trwal dlugo i nie byl najstraszniejszy hihi

reklama
ANgel a moze poprostu nie sa swieze albo nie dojrzale :sorry2: ja pare miesiecy temu tez kupilam ananasa -niby wygladal na swiezego a tu kicha bo mial taki metny smak :angry: wlozylam do lodowki a jak nastepnego dnia sprawdzilam to kompletnie nie nadawal sie do jedzenia :no:

Fakt ,faktem strasznie pustki sie zrobily :sorry2:

OOooo Koszmarku !! WITAJ :) To dlugo to trwalo a nie dawali Ci nic a przyspieszenie akcji ? Teraz musicie sie dograc z Malenka !! Czekam na te fotki !! !! !! !!

Ostatnia edycja:
KOSZMARKU w koncu z nami jestes, super!:) CZekamy na zdjecia malutkiej! I jak troszke znajdziesz czasu to napisz prosze wszystko dokladnie! A tak sie przed porodem stresowałas a widzisz jaka dzielna kobitka z Ciebie! Brakowało nam Twego czestego udzielania sie, i jakies takie pustki sie ostatnio zrobiły niestety:( Ciesze sie ze wsyztsko gites:)

Polna nie wiem w sumie czy swiezy czy nie, ale dzis wyglada dosc dobrze.... Pierwszy raz jadłam taki owoc...i nie podszedł mi:/

ANgel moze nie smakuje Ci dlatego ze jestes wlasnie w ciazy albo faktycznie cos est nie tak z ananasem bo wedlug mnie lepsze sa swieze niz te w puszkach !!

Wlasnie przyszla Wiktoria spytac sie czy Ala jeszcze spi :sorry2::-D ale przynajmniej Ala ma sie z kim bawic bo jak przychodzi Diana z dziecmi to trzeba caly czas byc przy nich i pilnowac a Ona to jest przynajmniej nadopiekuncza i wiem ze raczej ALi nic sie nie stanie:sorry2::-D ja tyko czekam na to kiedy Ala Ja ugryzie :-D:-D:-D

Koszmarq PROSIMY Ladnie o jak najszybsze wklejenie zdjec ;-) bo ja to juz doczekac sie nie moge :tak::-)

polna to zdolniacha z tej twojej Ali trzeba przyznac:) napisz koniecznie jak ja hapnie hihi:) Wredniaki z nas i tyle:) przynajmniej masz chwilke spokoju jak sie ma z kim bawic:):) A z ananasem dałam sobie spokoj, i chwyciłam sie za nektarynke:):) pychotka:)

polna ja bym juz wkleila ale nie potrafie hehe chyba ze wysle Ci na poczte a Ty je wkleisz i dam Ci haslo do profilu hihi :-) mam tez kilka fot przy porodzie hehe ale nie jestem pewna czy pokazywac to przyszlyma mamom hihi
angel juz mowie jak bylo no wiec pojechalam na ta izbe lekarz stwierdzil saczenie sie wod na oddziale bylam kolo 16 a od 20 juz mialam skurcze co 5 minut z tym ze znosne nie byly mocno nasilone pozniej kolo 2 w nocy juz mnie skrecalo ale trzymali mnie dalej mysleli ze dostane skurczy co 3minuty ale nie pojawily sie nastepny dzien od rana byly skurcze takie same a o 15 zaczelam krzyczec na patologi zeby mi ktg odlaczyli bo kupe chce hehe ona spojrzala na ktg i krzyczy wozek na dziewiatke mamy skurcze parte hehehe zanim dojechalam na porodowke to one sie cofnely i na porodowce przebili mi pecherz wylecialy reszty wod i sie zaczelo rodzilam na boku przypierajac kolano do siebie najpierw nie umialam przec hehe wszystko z bolu zatrzymywalam i sie skurcz cofal ale mala sie wkurzyla i zaczela sama uciskac na szyjke i wtedy juz nic innego oprocz parcia nie zostalo hehe 3 skurcze parte po 3parcia na jednym skurczu i mala byla ze mna jestem zszyta ale nie bolalo nie ma sie czego obawiac bol do zniesienia ale szkola rodzenia byla napewno przydatna

ANgel ano Ala jest wredna ale nie da sobie w kaszke dmuchac :-) jak np,Dawid jej cos zabierze ro Ona go ciach za wlosy ciagnie albo jak uda sie to ugryzie :-D a jak chodzi o te autka co sie jezdzi po polu to jest istna walka silowa -Ala oczywiscie wygrywa :-) oj tez bym zjadla :sorry2: ale za to ja mam morele :-p

Qrcze W znowu byla i pytala sie czy bede gdzies z Ala jechala na spacer to mowie ze tak ale jak sie obudzi i zje obiad a Ona odp. czy bedzie mogla pojsc z Nami :sorry2::-D

Koszmarq wiesz z checia bym wkleila za Ciebie fotki ale Ala mi sie obudzila i nie bardzo mam jak !! Popros ANgel -Ona sie nudzi :-p to sobie posiedzi nad zdjeciami :-D

Ostatnia edycja:
Koszmarku to super. Nie łąm się ja też dawałam z sali porodowej fotki :-D:-D:-D. Niech wiedzą jakie mogą spotkać je widoki;-);-);-). To przecież naturalna rzecz:tak::tak::tak:. Świetnie,że Malutka czuje się dobrze i Ty też.

reklama
Hej Koszmarku:-) fajnie , ze juz jestes:tak: Porod faktycznie nienajgorszy - tylko sie cieszyc:-)przynajmniej nie masz zlych wspomnien..
A co do fotek to wystraczy ze nizej pod odpwiedzia masz cos takiego jak ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI:-) wystraczy, ze na to nacisniesz i ladujesz foteczki.. a zmniejszac moze w paincie:tak:a takw ogole to Ania Zywa pisala, ze masz juz dostep do watku zamknietego - posylam Ci link:-phttps://www.babyboom.pl/forum/mlode-mamy-f245/

Do góry