reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja uciekam bo musze dac ALi obiadek :-)

Koszmarq SŁUCHAJ wez sie teraz nad zdjeciami bo do konca zycia sie nie nauczysz wklejac a poslugiwac sie innymi to tez jest klopotliwe ;-) nie zebym Cie obrazala ale Ty juz masz Swoje lata Mamusiu ;-):-)

Uciekam ;-)

reklama
Koszmarku napewno dasz rede je wklic:) No chyba ze nie zabardzo ci to pojdzie to wyslij mi na poczte angel501@wp.pl to Ci zrobie to na twoim profilku bez problemu:) Te ze szpitala tez chetnie poogladamy tak jak mowi Firanka to rzecz ludzka:)

Asiowo no to super :) Ciesze sie razem z Toba :)

Karolina no nie wiem trudno powiedziec ja juz wogole nie pamietam :p:p :-) ale moze poprostu dzidzia Ci naciskala gdzies i dlatego pobolewal ?? aile zostalo do terminu ??

Angel ja tez tak mialam po ananasach , a co do kien to ja mylam jak z filipkiem bylam w ciazy w zimie heheh tydzien przed terminem i nic sie nie stalo , ale wiesz rob jak uwazasz :) Powodzenia :)

Polna to ladne mialas zachcianki :cool2: ja jadlam kanapki z drzemem przegryzajac ogorkiem kiszonym :D:D albo poprostu maczalam ogorka w dzemie :D Masz racje nie ma to co dom na wsi :) MAm nadzieje ze sie kiedys dorobie heheh :D:D

Koszmarek to super :) Zycze powodzenia z malutka :) Dzielna babeczka z ciebie jeszcze raz gratulacje :
)

Ja dzisiaj cala nocka prawie nieprzespana Zuzke cos brzuszek bolal , albo poprostu kola :/ Juz sama nie wiem !! Pytalam wczoraj lekarza czy czegosc nie jesc , to mi powiedzial ze wszystko !! I badz tu madrym i pisz wiersze :wściekła/y: Kazala podawac juz herbatki i soczki bo u nas strasznie goraco i mozliwe ze mam pokarm bardzo gesty ! Asiowo a Ty dopajasz Paulinke ??

Hej!
Na razie tylko się odzywam, nie czytałam co grozmoliłyście.
Niedawno wróciłam od kardiologa. Na echu tylko jedną maluteńką szparkę znależli, ale ma ona jeszcze prawo się zarosnąć. Takie wady jak miała moja Justynka(ubytek międzyprzedsiąkowy) to często się zdarzają i mają prawo zarosnąć się do drógiego roku życia, jak nie to operacja, ale na szczęście Małej już się zarasta więc mogę być spokojna.

Już zapomniałam o sówaczkach. No to je wstawiam

Witam przepraszam że tak długo nie pisałam ale z małym jest troche roboty.
Waży już 2710g i ma 47 cm wzrostu i nie dawał spać po nocach a teraz budzi sie 2/3 razy w nocy:-)

Kornelka bardzo sie ciesze że wszystko dobrze :-) oby tak dalej... Maly naprawde ładnie rośnie :-)
Koszmarku no to teraz sie zacznie... ale fajnie masz już małą przy sobie... ja też chcem... no i poród faktycznie nie był zły, tylko troche pod ktg poleżeć musiała...
Netgirl ja zawsze miałam tak jak teraz masz ty... a teraz włącza mi sie zawsze na ostatnim nieprzeczytanym :-)
Angel ja na początku ciąży to wsówałam ananasy jeden za drugim a teraz jak M. proponuje żeby kupić to jakoś tak nie mam ochoty... Ale nektarynki i brzoskwinie to taaaak... nawet raz mi uczulenie jakieś wyszło bo za dużo ich jadłam :cool2:
Miska z tego co ja wiem to nie ma potrzeby tak szybko dawać herbatek... dziecko mlekiem i sie napije i naje... no ale tak jak zawsze: ilu lekarzy tyle teorii...
Firanka z pewnością pierwsze spojrzenie na dzidzie mija sie z naszymi oczekiwaniami ale tak jak mówisz że to naturalne... i mnie np taki widok bardziej rozczula :-)

No... Już doczytałam.;-)
Kornelka To Ty masz wcześniaczka? Sorki za ciekawość, ale w którym miesiącu się urodził i ile ważył?

Koszmarku muszę Ci przyznać że bardzo wytrzymała jesteś, jak przetrzymałaś tak długo te skórcze.

Miska O tym czy dawać herbatki tylko Ty decydujesz., Zdaj się na swój instynkt. Sama pewnie masz przeczucie czego córce najbardziej potrzeba.,

reklama
Co tu takie pustki????

Kornelka witamy!:) W koncu sie pojawiłas:) Super ze synus tak przybiera na wadze:) napewno z dnia na dizen bedzie coraz lepiej:)

Do góry