reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
angel501 to mozesz sie podzielic tymi ananasami ze mna, ja je uwielbiam:-)
Koszmarku super ze juz jestes, teraz musisz sie zgrac z malutka zeby miec czas dla nas:-)

a ja mam dzis bardzo udany dzien, moja kicia ukocila dzis 5 kociatek, i sa przesliczne, caly czas siedze i sie w nie wpatruje, wkleje pare fotek, a i fotki brzuszka z dzisiejszego dnia

Siemka;-) zyje mam sie dobrze;-) Koszmarku gratuluje coreczki:-)
a my w koncu wolne jestesmy i zyjemy pelnia zycia, obje spokojne jak aniolki;-)

Witajcie! No, wczoraj rzeczywiście pustki były. O, snoopy się wreszcie pojawiła! Hej Kobieto! Gdzie się tyle podziewałaś??
No ja jak zwykle, nie śpię, bo mój R. na rano pojechał do pracy, na szczęście ostatni dzień, jutro wolne i do pracy dopiero w poniedziałek o 21:00.
No ja już się dobrze czuję, nic mnie dziś w nocy nie bolało.
Jeszcze raz gratulacje Koszmarq!
Dobra, idę się jeszcze położyć, na pewno zasnę tak do 9:00. Mogłaby już być Mała na świecie, to miałabym co robić :tak:

witajcie mamusie:-)
My wczoraj praktycznie cały dzien poza domem, na świeżym powietrzu:tak: Małej dworek słuzy;-) pępuszek pięknie się goi...
Mam ochote isc do tej baby z przychodni i pokazać jej ten stan zapalny:-p ciekawe co by głupia powiedziała!!!! ehh... chodze cała jak se pomysle o tej lekarce i o tym, ze nie potrzebnie wylądowałybyśmy w szpitalu... :baffled: Bogu dzięki, mogę się cieszyć, że z małą nic nie ma i możemy cieszyc się pieknym pępuszkiem:-p:-p:-p
Dzis mykamy na obiad do brata wiec pewnie zas cały dzien nas nie bedzie:-) przynajmniej szybko czas leci,a przede wszystkim kazdy dzien jest inny i nam sie nie nudzi:tak:

Dzien doberek!:)

Ale sie rozpisalyscie niech mnie drzwi scisna.....

Madzik chetnie sie podziele:):)

Snoopy witaj! Dawno do nas nie zagladałas <tytyty> Brak czasu? Gdzie bylas jak Cie nie było?

Karolina leniu**** zanim mozesz, bo pozniej nie bedziesz miała czasu isc do kibelka:):)

A ja jak widac dalej w dwupaku i nic nie zapowiada zmiany na inny stan:/ Mielismy wczoraj isc z K na dluuuuugi spacer ale oczywiscie dostałam lenia i mi sie odechciało.... Ale dzis juz na 100% musze sie wybrac bo siedze w \tym domu i siedze i nic nie robie to urodze w sierpniu:baffled::baffled:

Jak wam mija dzien?? Nooo kobitki co tak mało piszecie:blink::blink:

Hejka!
Mąż dzisiaj rano do pracy wybył więc siedzę sama. Jestem ciekawa czy poszedłby gdybym nadal się żle czuła.
Dopiero jak zachorowałam zrozumiał że mi samej jest ciężko zajmować się dziećmi. Pomagał jak tylko mógł.
Ja dzisiaj planuje zrobić porządek przy sobocie, jak na razie to za łazienkę się wzięłanm, niby mała, a nie wiadomo od czego zacząć.:sorry2:

A oto aktualne zdjęcia moich maluchów

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    51,7 KB · Wyświetleń: 32
  • Mareczek.JPG
    Mareczek.JPG
    27,5 KB · Wyświetleń: 26
Czesc ;-) ale PUSTKI :szok: dawniej jak sie wchodzilo na drugi dzien to bylo nawet z stron do nadrobienia :-D:-p

Ala spi, a tak to z W sie bawi !! jednak czasami odnosze wrazenie ze Ona traktuje Lusie jak jakas duuuza Lalke :sorry2: BRAK SŁOW ,ma takie odzywki ze smiac sie chce i Jej wytlumaczyc ale jak raz tak zrobilam to ciotka zaczela Ja bronic :no:

A najlepiej bo dzis rano pyta sie mnie czy ten kogut tak zawsze pieje :-D:-D:-D
albo wczoraj pyta sie czy Ala ..kopie w nocy ..:confused: wiec Jej odp. ze Ala spi smama z lozeczku:sorry2:(Ona ma 8 lat i spi z mama pokoju a tata w pokoju obok ,jak kuzynka opowiadala jakie cyrki wyprawiala jak chciala zeby spala w swoim pokoju to glowa mala,nawet jak probowala na poczatku spac z Nia w pokoju a potem gdy juz zasnela uciekala do sypialni to i tak o 24 juz byla u Niej w lozku :wściekła/y:

Ewi to fajnie ze dziurka sie zarAsta :tak: ja tyle szczescia nie mialam i jak mialam 5 lat bylam operowana-tez mialam ubytek miedzyprzedsionkowy !! Moja chrzesnica Łucja tez ma ale Jej ta dziurka co miala od urodzenia tez sie zarasta ale gdzies z tylu robi sie druga :blink:
Sliczne te Twoje dzieciaczki sa ;-):happy2:

Miska moze Jej zabki ida ? :-D Zartuje ;-) teraz to dopiero bedzie Ci trudno-Filip juz sie nie budzil w nocy a teraz ZOsienka sie pojawila i znowu wszystko od poczatq :dry:Trzymaj sie tam ;-):happy2:

Snoopy a co wiecej u Was slychac ?

Kornelka to faktycznie synus rosnie ;-)a poczatki zawsze sie trudno tym bardziej jak to wczesniaki !! Trzymaj sie :happy2:

Asiowo racja nie ma to jak na swiezym powietrzu :tak: Wypoczywajcie poki ladna pogoda jest ;-)

reklama
Siemka :) co tam u WAs ?? U mnie dzisiaj fatalna pogoda w nocy burza byla i zaduch ,a teraz troszke chlodniej i jest czym oddychac :):-) tylko z tego sie ciesze :-p aaa i podalam Zuzi wczoraj herbatki z kopru wloskiego i jestem szczesliwa mala po tym bez problemu i bez prezenia pyrkala sobie i robila kupke :-) przespala ladnie nocke tylko budzila sie na edzono i bylo goraca to jej wybaczan heheh :-)

Ewii to dobrze ze sie juz zarasta ten ubytek :) I dobrfze ze maz zrozumial ze trzeba pomagac :) mam nadzieje ze tak zostanie :p

Kornelka witam :) i gratuluje ze synus tak szybcutko rosnie i przybiera na wadze :) aaa i utrzymalas ten pokarm ?? bo pamietam ze cos pisalas ze chaialabys jesce karmic :) a wogole jak synus ma na imie ??

Snoopy i jak Wam sie zyje ?? I co pozalatwialas te papierkowe sprawy ?? napisz jak poszlo :)

KArolina spij jak najwiecej puki mozesz , bo pozniej nie bradzo dasz rade :p

Asiowo to na monotonie nie mozesz narzekac :) A maz wrocil juz do pracy czy nadal w domku ??

Angel to nie len sie tyle tylko do roboty ja juz nic nie pomaga to ten seksiuk wkoncu sobie zafundujcie!!! Zobaczysz jak szybciutko urodzisz :p

Polna no ciezko sie przyzywczaic , ale jakos dam rade najgorsze jest to ze jak zje w nocy to nie zasnie przy cycu tylko nadal jeczy a nie chce jej lulac i nieraz schidzi godzine jak usnie !
A co do spania to filek tez z nami spi :) Jakos tak jak nie mam go przy sobie to sie boje o niego :p Aaaa niuska narazie w lozeczku ,a le sadze ze pewnie tez bedzie z nami spac :) tylko trzeba wieksze lzoko zakupic D:D:-D

Do góry