polna_N
Mama Ali ... 2007
Czesc ;-) u Nas wreszcie wyszlo sloneczko,umylam okna w pokoju poki Ala spi a potem idziemy dalej buszowac po ogrodzie :-) Wczoraj Ala oberwala prawie wszystkie roze
no a w sobote przyjezdza moja chrzestna z mezem z Bydgoszczy :-) najprawdopodobnie z wnuczka,ROZPUSZCZONY BACHOR
ehhh trudno jakos przezyje ten tydzien, a moze akurat sie zmienila przez ten rok 
Angel to fajnie ze placuszki smakowaly
ja tez musze je zrobic bo dawno ich nie bylo !!
Miska to jak narazie korzystaj z zycia poki rodzenstwo jest i moga sie dziecmi zaopiekowac
Mika to moze TY urodzisz przed terminem
? swoja droga miesiac bez wizyty u lekarza jakos mnie przeraza
Chwilami ja pamietam ze P jak przyjezdzal do mnie to spal gora jeden dzien bo oczywiscie nie mial nic na przebranie :-) a jak juz zaczol zostawiac np.skarpetki tobrudnych nie wolno mi bylo dotykac i sam je pral a ja sie z Niego smialam i pytalam czy po slubie tez bedzie pral swoje skarpetki osobno
a tak wogole zazdroszcze Ci ze juz Twoj we wtorek wraca
Asiowo uuuuu do szpitala ? ale Ty chyba pisalas ze On juz ledwo sie trzyma wiec nie mogla go odciac zeby naprzyklad szybciej odpadl albo kazac pojsc do poloznej ?
ja wiem ze Dawidowi tez dlugo sie trzymal i jak przyjechala polozna srodowiskowa to mu czyms popryskala ,delikatnie przycisnela i odpadl bo jak sie okazalo to ta sucha skorka-czy jak sie to nazywa jakos sie zagiela pod pempuszkiem i przywarlo do skory !! Zreszta najlepiej zrobisz jak pojedziesz prywatnie !!

Angel to fajnie ze placuszki smakowaly

Miska to jak narazie korzystaj z zycia poki rodzenstwo jest i moga sie dziecmi zaopiekowac

Mika to moze TY urodzisz przed terminem

Chwilami ja pamietam ze P jak przyjezdzal do mnie to spal gora jeden dzien bo oczywiscie nie mial nic na przebranie :-) a jak juz zaczol zostawiac np.skarpetki tobrudnych nie wolno mi bylo dotykac i sam je pral a ja sie z Niego smialam i pytalam czy po slubie tez bedzie pral swoje skarpetki osobno

a tak wogole zazdroszcze Ci ze juz Twoj we wtorek wraca

Asiowo uuuuu do szpitala ? ale Ty chyba pisalas ze On juz ledwo sie trzyma wiec nie mogla go odciac zeby naprzyklad szybciej odpadl albo kazac pojsc do poloznej ?