reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam kobietki, wlasnie sie szykujemy do Kosciolka:-) a potem szybki obiadek i wypad do Lublina na zlocik z forum mezusia... normalnie co ja mam z tym chlopem, marudzi przy ubieraniu jak male dziecko, wiecej ciuchow ode mnie ma a nie ma w czym pojsc, gorzej jak baba:-)

reklama
Nicole przespała mi całą noc. Tzn budziła się tylko na papu i jak tylko zjadła i odbiła sobie to zasypiała,nie ruszało ja nawet gdy ją przewijałam. :-p

Ja miałam taką sobie nocke...mały od 3 budził się coi godzine!!!!Ten jełop dziś też zaspał do pracy i jeszcze jak się zertwał i ubierał to się głupio na mnie spojrzał i zapytał czemu go nie obudziłam....a ja tylko się spojrzałam i parsknełam.dureń myśli że będe go budzić i że wszytko oki to niestety ale jest i nie będzie dopóki czub mnie nie przeprosi i nie porozmawia....jak ma takie nerwy to mu worek treningowy kupie albo niech w ściany napier........No a co u was babeczki?????Ciekawe czy snoopy dziś wychodzi???

KASIAF87 ale wy nocne marki jesteście....teraz pewnie ten nocny spacer odsypiasz????

Hej dziewczyny :-) jej jak mi sie wszystko fajnie układa to aż nie wierze :-p
Wczoraj byłam na noc u koleżanki która ma 3 miesięczną córeczkę (śliczna i grzeczniutka normalnie cud miód i malina :D ) Jak się patrzy na takiego szkraba to aż się nie mogę doczekać kiedy będę miała przy sobie swojego :-) i w ogóle przyjaciółka z dzieciństwa z która przez przeprowadzkę kiedyś straciłam kontakt a teraz znowu się z sobą zżyłyśmy no i nasze maluchy pewnie razem do szkoły pójdą bo ten sam rocznik :-)

Do tego właśnie się umówiłam z moim nowym obiektem westchnień :-p idziemy zrywać bez dla mojej mamusi w końcu jutro jej święto ! :-) a ona uwielbia bez :-) i w ogóle cała promienieje !
Myślałam że taka tragedia mnie spotkała a teraz okazuje się że od bardzoooo dawna nie byłam aż tak szczęśliwa i zadowolona z życia :-)

Miłego dnia życzę odezwę się wieczorkiem ! :-)

Oliwciu o 10 rano znowu byłam na spacerku... Niedawno weszłam do domu... Teraz sobie odpoczywam a M. mi obiadek robi... Ja wogóle mam tak że czy położe sie o 21 czy o3 w nocy to i tak lubie pospać do 11... No ale że dzisiaj M. w domu to troszke wcześniej zrobił pobudke...

Niestety nie mam wesołych wieści od Snoopy... Małą naświetlali całą noc i i tak sie nie poprawiło... Snoopy jest załamana bo mają jej małą do inkubatora zabrać...:-( Ale trzymajmy kciuki...

Witajcie! Naprawdę, nie ma sie czego wstydzić, będąc młodą mamą. Ja mam 17 lat i jestem w 25 tygodniu. Już wiemy, że będziemy mieli dziewczynkę :-D
Jak można wstydzić się własnego dziecka? No właśnie. Ja również na początku (a nawet jeszcze teraz) miałam dziwne sytuacje spowodowane reakcjami ludzi. Mieszkam w małym miasteczku i wiecie jak to jest, plotki, to rzecz najważniejsza, zwłaszcza, gdy zna się prawie wszytkich naokoło. Heh, najbardziej mnie bawiły sytuacje, gdy ludzie intensywnie patrzyli i patrzą mi na brzuszek z nadzieją, że zobaczą ogromną perkusję, a tam nie ma prawie nic :laugh2: (jak narazie mam mały brzuch)
Nie ma się co przejmować ludźmi. Razem z tatusiem i całą rodziną czekamy ze zniecierpliwieniem na naszą córeczkę, która tak bardzo codziennie mnie kopie :D
Pozdrawiam wszystkich!

czesc mamusie :) ja urodzilam w tym roku... jako 19 latka ktora na wakacjach dopiero wejdzie w wiek 20 latek :) mam coreczke ktora ma juz niecale 3 miesiace.... chcialabym poznac jakas mame i miec znajoma.... tutaj w anglii by moc z kims od czasu do czasu zamienic pare zdan czy nawet od czasu do czasu sie spotkac.... jednak jak narazie nie mam takiego szczescia...ciazy balam sie bardzo jak i samego porodu...masakryczny bol...ale juz po wszystkim :) jest dobrze i jakos sie poukladalo pozdrawiam

reklama
Snoopy glowa do gory, napewno mala szybko wyzdrowieje.
My chyba wyruszymy na koncert Feel, bo nam sie w domku cos nie chce siedziec

Do góry