reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ania_zywa nio nie całe 2 miesiace. Ale ten czas leci. Szok:szok: O ile dobrze pamietam to Miska albo Madzia (nie rozrózniam) hehe:)
NIo ale duzo dziewczyn na forum, niech mnie drzwi scisna...:D Jak ja jestem to nikogo nie ma:no: To pewnie sie nudzisz w pracy?? A Hania z kim zostaje jak Ty w pracy jestes??

reklama
Angel, Hania siedzi z moją mamą jak jestem w pracy, ale od września idzie do żłobka. W sumie nie musiałaby, bo babcia jest pełnoetatowa (nie pracuje), ale zawsze trochę odpocznie a i Hania mając kontakt z dziećmi będzie się lepiej rozwijać:tak:.
A mi w ciąży czas się dłużył, teraz za to leci tak szybko, że szok:szok:.

Ania a no pewnie dzieci podobno sie bardzo duzo ucza w przedszkolu. Fajnie jak masz ja teraz gdzie zostawiac, i ze babci jest chetna do tego:) Ale Hania jest sliczna, nigdy sie na to zdjecie Jej które masz w podpisie napatrzec nie moge:)
Ciekawe co ze Snoopim i kiedy do domku wraca....

Witam mamusie i składam najserdeczniejsze życzonka, wszystkiego naj, pociechy ze swoich szkrabów (zarówno tych na świecie jak i tych jeszcze w brzuszkach) i samych kochających i życzliwych osób wkoło.

No mi czas się w sumie teraz też dłuży.. Siedzę całymi dniami sama w domku.. I nawet nie ma z kim wyjść na jakiś spacerek, bo wszyscy w pracy.. Przed chwilą koleżanka ode mnie wyszła, bo nie pojechała do szkoły, ale była krótko bo tylko ze 2godz.. I znowu sama w domku zostałam:-(

Angel, dziękuję;-). Muszę coś pozmieniać w podpisie, bo mi się już nudził:-p.
Galarecia, witam witam;-). Ja w ciąży też się strasznie nudziłam, dlatego zapisałam się na studium hehe, żeby zająć sobie czas nauką:-p:-D.

Aniu no mi to nawet i uczyć by się nie chciało. Jak ja już nie chodzę do szkoły nawet bo skoro nie muszę to po co. Jeszcze tylko muszę w piątek pójść bo muszę zaliczyć fizykę.. Katorga.. Dobrze że tylko jednego tematu muszę się nauczyć bo tak to bym zwariowała..

Galarecia skad ja to znam, Ja tez siedze sama. Bo K przychodzi wieczorkami. A mojej mamy teraz nie ma. A jak nie ma co robic to czas sie dłuzy tak to juz jest. A jak ze szkoła, chodzisz jeszcze? Ja chodze, ale dzis miałam wizyte a jutro nauczciele strajkują wiec do skzoly ide dopiero w srode:tak::tak: I tak do 13 czerwca bo wtedy jest wystawienie:baffled: wiec jeszcze troche musze chodzic, oby zbytnich upałów nie było.

:tak:

Czesc Dzieczynki :) Co tam u WAs ??
U nas dlugii weekend i sie lenimy :) Bylismy wczoraj ze znajomymi na pikniku i lowieniu rybek :D dosc dosc tylko trzebabylo za ziciami wiecej biegac :D ALe przynjamniej sie wyszalaly :D
Aniu dziekuje za pomoc :)
Witam nowe mamusie ::D:D

reklama
Do góry