reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieki Oliwko!
dopegyt teraz biore w domku i mimo tego mam skoki:/ ehh... rano i wieczorem w okolicy 135/80, a w ciagu dnia skoki jak teraz...:/ ehh... Nie wyobrazam sobie cc, w ogole bardzo chce zeby w tej waznej chwili moj mąż był ze mną, dlatego tylko naturalny... a w ogole chce czuć i przezyc naprawde narodziny malej... ehh, taka juz jestem, wolę ten ból...

reklama
U mnie szpitalu też nie ma w niedziele i w święta... w soboty zresztą chyba nawet też nie ma... No ale skoro pisze że może je wypuszczą to może są...

teraz na położnictwie coraz częściej są wypisy w niedziele bo jest taka rotacja że miejśc mają mało....SNOOPY życze szybkiego powrotu z malutką do domciu!!!

Kur** jestem tak żałośnie głupia,że po prostu żal.pl :baffled::baffled::baffled:. Mądra Martusia poszła dzisiaj do rosmanna po herbatkę rumiankową,a wyszła z koperkową,upokajająco-wyciszającą,rumiankową i ułatwiającą trawienie:dry::dry::dry:. Na pierwszy ogien zrobiłam tą wyciszającą z meliski i Nicole mi po tym padła i po niej mi tak cichutko oddycha,że co chwilę podchodzę i sprawdzam czy moja dziewczynka żyje.... :-:)-:)-(

Ojej... Uważaj z takimi herbatkami... No i przedewszystkim teraz ty sama sie uspokój... Może lepiej bez pomocy herbatki... A na przyszłość skonsultuj to moze z lekarzem, ja tam sie na tym nie znam ale lepiej sie lekarzy pytać...

Kupiłam herbatki hippa dla dzieci po 1 miesiącu życia. Albo kurna to jest takie głupie,albo M. nasypał jej zamiast 2 miarek na 200 ml więcej już sama nie wiem ;/

reklama
A ja właśnie wróciłam sobie ze spacerku... M. pospał w dzień i spać mu sie nie chce a i ja długo pospałam... Wiec sobie pospacerowaliśmy... Cudnie było :-)

Do góry