reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
netgirl rewelka, że mam z Tobą rozmawiała po angielsku. Moja bratowa perfekcyjnie mówi po angielsku i rosyjsku i właśnie dziwię się, że dzieciaków nie uczyła od małego. Szkoda :baffled:. Podziwiam, za pasję :-)

Ja mam takie odchyly ze sama podobno nim jestem;-) A tak powaznie to ja mam obsesje na punkcie amstaffow i koni pod siodlo, mam nadzieje ze kiedys bede posiadala chociaz ze 2 konie...;-)
Co do jezykow to zobaczymy w jakim jezyku maluska wypowie pierwsze slowo;-);-);-)
mi sie jakos spac wogole nie chce, u nas jest rowno 1;-)

Witam wszystkie młode mamy te obecne i przyszłe . Rownież zaliczam sie do waszego grona nie przejrzalam niestety wszytskich postów bo troche brak czasu jestem kwietniową mama 2007 . We Wrzesniu skoncze 20 lat , mam slicznego i zdrowego synnka Jakuba teraz 24 kwietnia skonczył roczek ,. jestem młoda ale najszczesliwa mama na świecie , pomimo tego ze wychowuje synka studiuje zaocznie i jakoś ze wszystkim daje sobie rade , jesli bede mieć tylko czas to napewno bede zagladać do was i z checia was poznam

bo wiem ze czasem nam młodym mama jest trudno ale jakoś zawsze damy rade
do przyszłych młodych mam ,, nie załamujcie sie pomimo mlodego wieku cale zycie jest przed nami , a dziecko to najszczesliwsza rzecz jaka moze nam sie przytrafic w zyciu cieszcie sie kazdnym dniem z naszymi pociechami , wazne aby byly zdrowe a z reszta zawsze sobie poradzimy :)

24 kwietnia 2007 przyszedł na świat moj skarb . godz 21:10 przez cesarskie cięcie waga 3500 :)

Dziendoberek ,ale sie rozpisalyscie :angry:

młoda_mamusia , miskahxc witam Was cieplutko :happy:

Ala teraz oglada bajke i tancuje przed tv wiec mam luzik :-) wiec tak co do koloru oczu to Ala ma niebieskie po tatusiu:rofl2: no a urode po mnie :laugh2: na poczatku miala czarniutkie wloski(po tatusiu) ale teraz ma brozowe tak jak ja !!

netgirl zazdroszcze Ci smykalki do jezykow !! ja jedynie opanowalam perfekcyjnie angielksi i cosik szprecham sobie po niemiecku ale musze sobie poprzypominac sporo bo planuje pojechac do meza:-p a co do Twojej niuni to ja Ci napisze na pocieszenie ze Ala do 10 miesiaca w dzien spala tylko po pol godzinki-normalnie miala chyba zegarek w tyleczku :laugh2: teraz sie polepszylo bo spi po godzince albo 2 , jednak czasami zdarzy Jej sie 30 minut !!

Ona_mika wozek fajniutki !! ja mialam z Kapsa-sa troszke podobne ale powiem Ci ze nasz wozek mial pare wad i szybko wymienilismy na spacerowke bo dziadziu wqrzal sie jak musial pompowac co chwile kolka :-Da i jak Ala byla mala lubiala sobie w nim siedziec a ja np robilam cos w kuchni,szybko z Niego wyrosla bo byl za krotki i tez mial 90 cm wiec potem to miala zgiete nozki a i szkoda ze nie mzona bylo calkiem ..budy.. rozmontowac to Ala wiecej by widziala !! ale to wszystko sie okazuje po fakcie jak juz dziecko jest :-)

snoopy12 TY takie eksperymenty z jedzeniem zaczelas dawno czy jak juz bylas w ciazy ?

wiecej nie pamietac co mialam napisac :rofl2:

Snoopy to ty różowe ubranka kupuj... Kułeczka to dziewyszka!!! Mi moja mama obrączką na włosku robiła, to działa na tej samej zasadzie i potwierdziła moje przeczucia i wyszedł chłopak (lekarz jeszcze nie potwierdził) Sobie jak robiła to jej wyszły dwie dziewczyny (sprawdziło sie) i jeszcze ma mieć niby chłopaka i dziewczynke... Mojej babci kiedyś jak była mała to wywróżyła że synka no i sie pojawił... A więc ja w to wierze... Musze jeszcze tylko mojemu zrobić czy też chłopak mu wyjdzie.
Twój ulubiony film WPADKA? ja ją obejrzałam i tydzień później dowiedziałam sie że w ciąży jestem :)

Witam Młodą_mamusie my tu w sumie wszystkie cieszymy sie że będziemy młodymi mamusiami i wiemy że dzieci to najwspanialsze skarbki... Nie ma sie o co martwić w tej sprawie. Prawda dziewczyny?

Netgirl gratuluje opanowania tylu języków no i życze powodzenia w dalszym kształceniu kolejnych... No i oby dzidzia odziedziczyła dar po mamusi bo to naprawde wspaniała sprawa...

Witam kobietki, i nowe mamusie ktore do nas dolaczyly, dzis troszke pozno pisze, no ale juz posprzatalam, konacze pranie, i wlasnie gotuje obiadek:-)
netgirl u mnie ta teoria z pierwszym dzieckiem podobnym do taty sie sprawdzila, moj brat jest podobny do taty, a my z siostra do mamy, i tez nas myla, moja siostra jest fryzjerka, i ostatnio podchodzi do mnie jakas baba i mowi Kasiu masy cyas yebz mi yrobic pasemka??? a ja oczy na nia i nie wiem o co chodzi
mozecie mi napisac o co chodzi z tym lancuszkiem??? bo sama jestem ciekawa co mi wyjdzie

kurcze klawiatura mi sie popsula, wciskam Z a tu mi Y wyskakuje, dziwne jakies

Snoopy ja też słyszałam że kółeczka to na dziewczynkę.. Mi się wahało w jedną i drugą stronę więć na chłopca no i 2 lekarzy potwierdziło..

Co do filmu to nie oglądałam.. Ale KasiaF87 Ty piszesz że pare dni po tym jak obejrzałaś ten film dowiedziałaś się o ciąży.. A ja miałam sen że urodziłam synka. No i parę dni póżniej okazało się że jestem w ciąży.. To dopiero śmieszne:-D:tak:

młoda_mamusia witaj na forum!

reklama
Dziewczyny przystopujcie troszke:-) ja teraz wogole czasu nie mam.. calymi dniami siedzimy z Lena na dworze, wczoraj bylismy pol dnia u tesciowej;-) a wieczorem nie mialam nawet kiedy siasc do kompa:-)ahh

Chwilami pytalas sie o wady kregoslupa.. to ja jako takiej przed ciaza nie mialam, moze lekkie skrzwienie.. ale za to po ciazy mam taka lordoze lędźwiową, ze szok:szok: mam tak to wygiete jak w ciazy.. i przez to cierpie na straszne bole kregoslupa:-:)-( czasami nie daje rady podnosci malej.. na szczescie moj A jest masazysta (ale wiecie jak to jest, dla mnie nigdy czasu nie ma:wściekła/y:).. a do tego pytanie do dziewczyn, ktore juz rordzily: czy boli Was kość ogonowa.. mnie boli juz rok czas, czasami to nawet dotknac sie nie moge:no: a jak siedze dluzej to podniesc sie to jest koszmar:/

Netgirl gratuluje znajomosci tylu jezykow:-) super.. ja znam troszke francuski:wściekła/y:

no i wiecej nie pamietam co mialam napisac

Do góry