Do konca 8 miesiaca dzidzius sie nie ujawnial a teraz jak bylismy to gin powiedzialze chyba dziewczynka bedzie, ale my jakos niedowierzamy:-) Jak sie urodzi to bedzie wiadomo na 100%:-) Dla dziewczynki mamy Alicja, a dla chlopca nic narazie:-) niestety nikt przy mnie az tak nie skacze, moj luby w pracy rodzice tez a na rodzenstwo nie mam co liczyc:-( Ale jak J jest w domu to jak ksiezniczka sie czuje:-) (bynajmniej po ostatnich atakach nocnych:-))
reklama
Aha No to jak u mnie moj tesh pracuje calymi dniami a mam w Polsce , mam tutaj ojca ale zadko sie widujemy :/ Nie lubi sie z moim wybrankiem serca poprostu
a te ataki nocne to znaczy o co biega ?? a jak u Was z tymi sprawami intymnymi sorki ze pytam ale jestem ciekawa Przy pierwszej ciazy przestalismy 6 tyg przed porodem sie kochac , a teraz to nie wiem narazie mam sile i czy mozna tak do samego konca ??
Ja rowniez witam nowa kolezanke
a te ataki nocne to znaczy o co biega ?? a jak u Was z tymi sprawami intymnymi sorki ze pytam ale jestem ciekawa Przy pierwszej ciazy przestalismy 6 tyg przed porodem sie kochac , a teraz to nie wiem narazie mam sile i czy mozna tak do samego konca ??
Ja rowniez witam nowa kolezanke
Hehe to teraz my nadrukujemy a laseczki niech stronki nadrabiaja:-) jak macie tv pod reka to polsata wlaczcie:-) hehe do kogo ja to mowie:-) tylko ja i chwilami w polsce;-) moja wpadka leci, kochan ten film!!!!
Chwilami
córka,kobieta,kochanka
Chwilami ja mam skrzywiony kregoslup, raz gimnastyke to i tak powinnas uprawiac chocby w domu czy planujesz ciaze czy nie. nie wiem czy korekcyjna cos pomoze, staruch juz jestes :-) a korekcyjna to glownie dla dzieci, z tego co sie orientuje to musisz wykonywac cwiczenia wzmacniajace miesnie plecow, np fitness jest zupelnie ok, lub czytalam yoga, jak sie dlugo cwiczy to widzialam zdjecia.. mozna sobie zupelnie wyprostowac kregoslup.. ale ja yogi nie lubie.. za spokojna dla mnie az mnie cos strzela od tego relaksu
gimnastyki porannej nie uprawiam bo zawsze za późno wstaję ;-), ale wieczorną codzienie. Nawet w tym wieku można sobie poprawić kregosłup tylko dłużej nad tym schodzi sporo poprawiło się w sanatorium, ale to ćwiczyło się przez pół dnia a potem w domu mimo ćwiczeń znów pogorszenie Joga mi też działa na nerwy bo ja potrzebuję się wyrzyć a nie uspokajać ;-), dlatego śmigam 3 razy w tygodniu na basen.
Chwilami
córka,kobieta,kochanka
Hehe to teraz my nadrukujemy a laseczki niech stronki nadrabiaja:-) jak macie tv pod reka to polsata wlaczcie:-) hehe do kogo ja to mowie:-) tylko ja i chwilami w polsce;-) moja wpadka leci, kochan ten film!!!!
A ja a propos filmików...polecam na you tube filmik "Sylwusia" jest to fragment z "Rozmów w toku".
netgirl gdziesz wcześniej pisałaś, że znasz 4 języki i uczysz się piątego ...jakie to jeśli mogę wiedzieć? i jak Ci życia starczyło na opanowanie tylu?? ;-)
reklama
No u mnie jest przed 17 Wiec uciekam bo zaniedlugo moje kochanie wrraca z pracy a tu obiadek nie gotowy a pozatym moj maly urwisek jush dalje popalic ostro wiec trzeba sie za niego wziasc Dobranoc wszystkim Moze wejde pozniej ale pewnie Was jush nie bedzie :*:* buziaczki