reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Ymmm ... dziewczyny walnelam sobie bombe witaminowa ;D salatke owocowa sobie zrobilam :-) bo mala/y to dzisiaj mi dal popalic ... taka mialam inwazje w brzuchu a wystarczylo sie najesc i teraz jeszcze witaminek troche i mam nareszcie spokoj... ale to bedzie urwis
No to super Ja tesh uwielbiam owocowe salatki a w szczegolnosci uwielbiam truskawki ze smietana i cukrem mniam mniam a ja mam nadzieje ze moja mala bedzie grzeczniutka bo jednego urwiska w domQ jush mam i czasami jush z nim nie moge : heheh
Chwilami
córka,kobieta,kochanka
Nie ma za co dziewczyny, cała przyjemność po mojej stronie :-) Lubię pomagac innym, nawet w takich drobnostkach...nie bez powodu wybrałam fizjoterapię ;-)
PS mam pytanko. Napewno znajdzie się któraś ze skrzywionym kregosłupem o ile nie wszystkie ;-) Czy w czasie ciaży bolał Was bardziej i czy powiększyło sie skrzywienie?
Nurtuje mnie to pytanie bo mam kłopoty z tym moim kregosłupem. Oprócz skrzywienia w lewo na odc. piersiowym, to w prawo na odc. lędźwiowym i przemieszczanie się wzajemnie kręgów :-( I chyba dla własnego zdrowia powinnam zacząć rehabilitację, żeby to się nie pogorszyło
PS mam pytanko. Napewno znajdzie się któraś ze skrzywionym kregosłupem o ile nie wszystkie ;-) Czy w czasie ciaży bolał Was bardziej i czy powiększyło sie skrzywienie?
Nurtuje mnie to pytanie bo mam kłopoty z tym moim kregosłupem. Oprócz skrzywienia w lewo na odc. piersiowym, to w prawo na odc. lędźwiowym i przemieszczanie się wzajemnie kręgów :-( I chyba dla własnego zdrowia powinnam zacząć rehabilitację, żeby to się nie pogorszyło
Powiem Ci szczerze ze nawet nie wiem Ale jak bylam w podstawowce to musialam chodzic na korekcyjne heheh a teraz to jush dawno sie nie badalam pod tym wzgledem ale prosciutkiego to pewnie nie mam :/ ale ogolnie kregoslup przy ciazy bardzo mnie bolal i przy tej ciazy tesh boli przy tych koncowych miesiacach
a ja mam ladniusi zdrowiusi kregoslupik:-) Co do ostatnich dni to masakra bo jestem na podtrzymaniu od miesiaca i mam lezacy tryb zycia:-) nie moge sie doczekac kiedy bede mogla na normalny spacer wysc a nie na balkon, lub chustawke na podworku....:-):-):-)
No to nie zazdroszcze tego lezacego trybu zycia W sumie nieraz czlowiek marzy zeby sie polozyc i miec wszystko w nosie ale co za duzo to i ''swinia'' nie zechce , wiec Ci wspolczuje a na podtrzymaniu jestes bo melnstwo chcialo jush wyjsc ??? ja sie swojej kruszynki nie moge doczekac ale lepiej zeby siedziala jak dlugo trzeba
Od konca 31tc jestem nad podrzymaniu bo mielismy "kryzysik" jak to gin okreslil:-):-) malenkie rozwarcie i szyjka sie skrocila i podobno skurcze mialam Ewelinka tez tak miala ale u niej byl 36tc i dzidzi juz nie chcialo siedziec a moje jakos chce
reklama
No to dobrze ze chce siedziec przynajmniej !! Teraz pewnie wszyscy skacza obok Ciebie jak kolo jajka heheh wypoczniesh przynajmniej bo czeka Cie ciezki wysilek i porod i pozniejsze nieprzespane nocki wiem cos o tym i chociaz bardzo pragne mojej kruszynki to bardzo sie boje co bedzie dalej moze jednak bedzie grzeczna ! Bo chlopcy chyba wiekszoc to urwiski a Ty spodziewash sie dziewczynki czy chlopca ?? mash jush imie ?