reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Chwilami dzieki za ladne wytlumaczenie, babki w ciazy sa tak rozkojazone ze najprostrzej rzeczy nie moga zrobic, bynajmniej pod koniec i ja tak mam:-D:-D

reklama
Ymmm ... dziewczyny walnelam sobie bombe witaminowa ;D salatke owocowa sobie zrobilam :-) bo mala/y to dzisiaj mi dal popalic ... taka mialam inwazje w brzuchu a wystarczylo sie najesc :-p i teraz jeszcze witaminek troche i mam nareszcie spokoj... ale to bedzie urwis :-p

No to super :) Ja tesh uwielbiam owocowe salatki a w szczegolnosci uwielbiam truskawki ze smietana i cukrem :D:D mniam mniam a ja mam nadzieje ze moja mala bedzie grzeczniutka :) bo jednego urwiska w domQ jush mam i czasami jush z nim nie moge :D:D: heheh

Nie ma za co dziewczyny, cała przyjemność po mojej stronie :-) Lubię pomagac innym, nawet w takich drobnostkach...nie bez powodu wybrałam fizjoterapię ;-)

PS mam pytanko. Napewno znajdzie się któraś ze skrzywionym kregosłupem o ile nie wszystkie ;-) Czy w czasie ciaży bolał Was bardziej i czy powiększyło sie skrzywienie?
Nurtuje mnie to pytanie bo mam kłopoty z tym moim kregosłupem. Oprócz skrzywienia w lewo na odc. piersiowym, to w prawo na odc. lędźwiowym i przemieszczanie się wzajemnie kręgów :angry::-( I chyba dla własnego zdrowia powinnam zacząć rehabilitację, żeby to się nie pogorszyło :baffled:

Powiem Ci szczerze ze nawet nie wiem :) Ale jak bylam w podstawowce to musialam chodzic na korekcyjne :D:D heheh a teraz to jush dawno sie nie badalam pod tym wzgledem ale prosciutkiego to pewnie nie mam :/ ale ogolnie kregoslup przy ciazy bardzo mnie bolal i przy tej ciazy tesh boli przy tych koncowych miesiacach :)

a ja mam ladniusi zdrowiusi kregoslupik:-) Co do ostatnich dni to masakra bo jestem na podtrzymaniu od miesiaca i mam lezacy tryb zycia:-) nie moge sie doczekac kiedy bede mogla na normalny spacer wysc a nie na balkon, lub chustawke na podworku....:-):-):-)

No to nie zazdroszcze tego lezacego trybu zycia :D W sumie nieraz czlowiek marzy zeby sie polozyc i miec wszystko w nosie ale co za duzo to i ''swinia'' nie zechce , wiec Ci wspolczuje :( a na podtrzymaniu jestes bo melnstwo chcialo jush wyjsc ??? ja sie swojej kruszynki nie moge doczekac ale lepiej zeby siedziala jak dlugo trzeba :D

Od konca 31tc jestem nad podrzymaniu bo mielismy "kryzysik" jak to gin okreslil:-):-) malenkie rozwarcie i szyjka sie skrocila i podobno skurcze mialam:-D Ewelinka tez tak miala ale u niej byl 36tc i dzidzi juz nie chcialo siedziec a moje jakos chce:-D:-D:-D

reklama
No to dobrze ze chce siedziec przynajmniej !! Teraz pewnie wszyscy skacza obok Ciebie jak kolo jajka:D:D heheh wypoczniesh przynajmniej bo czeka Cie ciezki wysilek i porod i pozniejsze nieprzespane nocki :p wiem cos o tym i chociaz bardzo pragne mojej kruszynki to bardzo sie boje co bedzie dalej :D moze jednak bedzie grzeczna ! Bo chlopcy chyba wiekszoc to urwiski :) a Ty spodziewash sie dziewczynki czy chlopca ?? mash jush imie ?

Do góry