reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

baska201 mam pytanko-Twoja Lenka pije z kubeczka? bo ja juz trace cierpliwosc,wczora musialam wymienic ustnik w kubku bo Ala go calkiem zgryzla a pic wogole nie pije :crazy: nawet schowalam butelke na 2 godziny ale i tak nic nie poskutkowalo:rofl2:

reklama
Polna_N... nie umiem sie powstrzymać!!! Piękna masz córeczkę, no po prostu wpatruje się w to zdjęcie i napatrzec sie nie moge... urocza!
Moja coreczka też bedzie Alicja;)

Witam mamusie:)

mloda mamusia witamy goracop i zapraszamy do codziennych dyskusji:tak: Masz synka Kubusia? Napisz jaki jest? Glupie tpytanie wiem, nio ale podoba mi sie to imie pomijajac fakt ze tylko to narazie mi sie podoba to chciałabym wiedziec jakie sa dzieci z tym imieniem:tak::tak:

miska witaj:tak: mamy podobne teminy, ciekawo ktora wyladuje pierwsza na porodówce:) Imiona juz wybrane? Kurcze ale mi sie ciazgne tak teraz jakos, jak sie czujesz??

net girl ja to jednak dalej mam nadzieje ze po mnie beda te nbiebieskie oczy.:tak: wow ale mnie z nog zwalilo jak napsiałas o tych jezykach <szok> swietnie:) Teraz tylko dzieci uczyc:)

Ja to bardzo lubie haftowac:) K sie smieje ze jak stara babcia sie zachowuje ale to nie moja wina ze bardzo lubie wyszywać obrazy:):tak::tak: A nio i w piłkie nozną uwielbiam grac, chodziłam na treningi, ale jak sie dowiedziałam o ciazy to od razu zrezygnowałam, mam nadzieje ze tam jeszcze wróce:) A Wy czym sie interesujecie??

Mi wszyscy mowia ze do taty jestem podobna, i chyab maja troche racji a ost dzieckiem jestem swoich rodziców (tzn 3).

buśka:)

ANGEL ja też kiedyś próbowałam haftować ale ja nie mam cierpliwości, a za to bardzo lubię malować w szkole to brałam udziały w konkursach plastycznych. Oj to były piękne czasy!!! szczerze to mi się tęskni za szkołą dlatego od września wyruszam zaocznie!

Z języków to perfekt znam angielski(w lo miałam profil anglistyczny 9 godz ang.tyg), podstawowo znam rosyjski i niemiecki!!!

Polna_N... nie umiem sie powstrzymać!!! Piękna masz córeczkę, no po prostu wpatruje się w to zdjęcie i napatrzec sie nie moge... urocza!
Moja coreczka też bedzie Alicja;)

Dziekuje bardzo :happy: Twoja niunia tez bedzie sliczna ,zreszta kazde dziecko jest ladniutkie;-)

oliwka_11 a u mnie wlasnie Lusia sie obudzila i juz pokazuje na butki zeby Jej ubrac:-D pewnie zaraz pojdziemy na pole i zakupy:laugh2:

angel501 qrcze nie pamietam czy juz sie pytalam czy wybraliscie imiona ? SKLEROZA nie boli :rofl2:
Ja jak lezalam w szpitalu to zrobilam dla Ali skarpetki i rekawiczki na zime a teraz to na nic nie mam czasu !! Ciagle Ala,gotowanie,sprzatanie i budowa :nerd:

polna to ty też na wsi mieszkasz?????
ja jestem 70 km od wawy (miedzy w-wą a skierniewicami)
i powiem szczerze że bardzo sobie cenie że nie mieszkam w mieście ,mam swój ogródek z ważywani ,ogród i pełno zieleni wokoł domu a nigdy w życiu nie chciałabym mieszkać w bloku.

Witam
angel wiec co do Kubusia to jest kochany ja osobiscie chcialam dac mu na imie Oliwier bo bardzo mi sie pdoobalo i zadkie imie ale niestety nikomu z mojej rodzinki sie nie podobalo i dałam Jakub .

Kubus od urodzenia byl słodki i grzeczny do 3 miesiecy go karmilam piersia niestety tak malo ale zawsze4 to cos to co 4 h sie budzil na cyca malo co plakal , potem jak poszlam na butekle to cala noc mi przesypial od 7 miesiaca nie chce pic mleka teraz ma roczek a ja nie moge powiedzieć ze kiedyś sie przez niego nie wyspapalam przesypia cała noc i spi mi do 10 -10:30 , Kuibuś to dziecko caly czas uśmiechnięte i kazdego czaruje swoim uśmiechem , i kazdy na to mi zwraca uwage ze takiego dziecka jeszcze nie widzial co by caly czas sie śmial i usmiechal do wszystkich . ostatnio na spacerku bylismy i obok na lawce takie babyulenki siedzialy to kubus to nich podszedl zrobil po nogach cacy cacy i sie uśmiechnał babbcie byly pod wrazeniem hehe
zaraz postaram sie jakies zdjecie wkleic na odpowiednim wątku

oliwka witaj:) Pogoda super wiec az sie chce gdzies wyjsc, zaraz pojade oddać wniosek o dowod osobisty:tak: A TY masz juz zaplanowany dzien? Jak sobie radzisz z 2 dzieci? Ja nie wiem czy z 1 sobie poradze:rofl2: naprawde podziwiam. Uczysz sie lub pracujesz??

młoda mamusia nie moge uwiezyc ja tez miałam dać oliwier <szok> ale nikomu sie nie podobało jak mowiłam kolezanka to powiedziały ze to dziwne imie i zebym takie nie dawała. I zaczelam sie zastanawiac nad innym i Kubus mi sie spodobał. Nio to naprawde masz wyjatkowe dziecko:) Hehe ale te babcie musiały miec mine:) Wklej zdjecia do galerii:)

reklama
polna to ty też na wsi mieszkasz?????
ja jestem 70 km od wawy (miedzy w-wą a skierniewicami)
i powiem szczerze że bardzo sobie cenie że nie mieszkam w mieście ,mam swój ogródek z ważywani ,ogród i pełno zieleni wokoł domu a nigdy w życiu nie chciałabym mieszkać w bloku.

Tak, a masz cos przeciwko ? :-) Mieszkamy jakies 20 km od Rzeszowa,Maz pochodzi z Debicy,wiec 40 km, napoczatku myslelismy zeby zamiekszac wlasnie tam ale jakos mi przeszlo ,zreszta P tez sie podoba na wsi:rofl2: wiesz zawsze to jest cos jak dziecko zobaczy kurki,krowki i koniki :happy: Ostatnio Ala zainteresowala sie krowa sasiadki :-Dnarazie miekszkamy u moich rodzicow ale budujemy domek-znaczy juz wybudowany jest i jestesmy na etapie tynkowania wewnatrz !! Az sie nie mozemy doczekac jak sie wyprowadzimy bo to zawsze lepiej na swoim a i jak nie naslu****e za sciana :laugh2:

Do góry