reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Alex-mam taki brzuch jak ty :p dla mnie juz 14sty :) zdjecie z przed kilku dni ;)
Alex-u mnie dziewczynka bedzie Noemi(zastrzegam sobie) ale podobało mi sie tez Layla,Ruby,Lucy,Emilia

Załączniki

• 1453715257571.jpg
    1453715257571.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Happy faktycznie masz juz jak ja:D mi dopiero w 5zaczal delikatnie rosnac:D jedno szczęście bo im później tym mniejszy na koniec. Imiona spoko ale ja chce typowo polskie. Mam Kacpra i Maje i 3tez musi byc zwykle:) myślałam nad Milenka ale przekonani nie jestesmy

Alex-ja nie mieszkam w pl i wystarczy ze z nazwiskaami naja problem co do imion wybieram takir zeby u nas w uk i w pl byle bez zmian w pisowni i wymowie,syn jest Dennis a drugie bedzie Dylan albo Noemi

Hejka:)

Dziewczyny śliczne brzuszki macie! :)

angel witam:) Magda lat 24, mama 5letniego Piotrusia:)

U nas ok, P. juz przechodzi kaszel, apetyt mu wrócił, do czwartku ma jeszcze antybiotyk więc myśle ze minie choroba. Dwa dni wolnego mam to w końcu odpocznę, moze jakieś ciasteczka upiekę:)

Miłego dnia

Angel- ja mam 22(23rocznikowo) i mam prawie 4-ro letniego synka. Na forum pisze z przerwami od 2012 roku.

Wkurzyli mnie dzisiaj w pracy. Państwo rozmowe ze mną przeprowadziło na temam zwolnień na Kubę.(byłam na dwóch w tamtym roku od września łącznie ok 15 dni.) Żebym jak dziecko chore to sobie opieke nad nim załatwła ewentualnie zadzwoniła dwa dni wcześniej że dziecko będzie chore i zmiane zmienią. hahaha no śmiech. I jeszcze że teraz mi umowy skracają do miesiąca za to a potem zobaczą. No śmieszni są. I pani kierpwnik mi powiedziała że też ma dziecko w tym wieku też choruje i jakoś sobie z mężem radzi. No śmieszni są no.

Alex- mam tez znajoma co ma Maje i to samo zboj taki ze szok :p moja nie lepsza zreszta :p

Patuska- to jakies zarty czy co? To masz teraz tylko.umowe na 1msc tak? Dobrze zrozumialam? Jaki szantaz no nie wierze po prostu...... :/

Ja dzis znowu na 12... Zaraz sie trzeba zbierac.

patuska no przegieli normalnie, a co Ty wróżka że masz przewidziec kiedy dziecko będzie chore? moja kumpela ma to samo.. i od roku jej obiecuja umowę o pracę a dalej na umowe zlecenie pracuje;/ no masakra jakaś, ehh powodzenia w pracy oby sie więcej nie czepiali

U nas nudy,śniegu prawie juz nie ma, 9 stopni na plusie i wszędzie chlapa:) P. w czwartek juz chyba do przedszkola pojedzie a od poniedziałku zaczynamy ferie:)

Magda, Madzialena- No najwyraźniej nie trzeba się dzieckiem zajmować.

Dzisiaj A wziął opieke 1 dzień bo Kuba tak oko zatarł że do lekarza pojechali. Cały dzień nam przespał, nie możemy światła zapalić w pokoju bo go boli w ogóle dopiero teraz oczka zaczął otwierać bo cały dzień jak nie spał to na oślep robił wszystko. Dostał krople z antybiotykiem i już jest lepiej. Ale pani kierownik poszła no A mamy bo na jednej zmianie robią że dlaczego A nie ma w pracy i że mamy to załatwić między sobą żeby tego nie było. No ale przecież babcia do lekarza z nim nie pójdzie musi być rodzic. Jakby tego było mało to z przedszkola dzwonili kiedy puszczamy Kube bo płacimy a dziecko nie chodzi i trzeba się zdecydować. No po coś to miejsce trzymamy i czesne płacimy, moja wina że miał przez styczeń leki na stałe i na kolejne 4 m-ce?

reklama
Cześć Wam :)) To może i ja się dołączę do dyskusji? :)
Jestem Paulina, mam 21 lat i 3- miesięcznego najukochańszego syna Antosia :)
Widzę, że większość z Was to ciężaróweczki? :) Ja mam nadzieję, że na razie nie dołącze do tego grona :p

Do góry