reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć Wam :)) To może i ja się dołączę do dyskusji? :)
Jestem Paulina, mam 21 lat i 3- miesięcznego najukochańszego syna Antosia :)
Widzę, że większość z Was to ciężaróweczki? :) Ja mam nadzieję, że na razie nie dołącze do tego grona :p

reklama
Witajcie,
jakos nie po drodze mi na bb. U nas ok, Bartek zdrowy juz 5 tygodni:rofl: dzis był pierwszy raz w przedszkolu od srody bo bylismy na kilka dni w Zakopanem.
Patuska, masakra to co piszesz, preciez nie jestes wrozka i nie wiesz kiedy mlody zachoruje:oo: dlatego tez ja nie pracuje, Bartek duzo choruje wiec ustalilismy ze poki nie wyjdzie na prosta ja nie pojde do pracy. A nie mamy tu nikogo kto razie choroby by z nim posiedzial

Hej czytam Was cały czas

Happy cieszę się że wszystko się wyjaśniło i mały lokator jest zdrowy :)

Nie udzielania się bo jakoś nie mam weny a nie chce smucic ... Może za jakieś 3msc też będę mogła się starać hmm może jak będę gotowa na razie strach mnie paraliżuje . .

No a tak poza tym to zdalam dzisiaj egzamin :p

Magda super że masz pracę :p zazdroszcze :p w sumie nie muszę iść ale już mi się chce do ludzi hehe

Jeju jak ten czas leci za 3msc Zuza będzie mieć 3latka :p

hej, tez jestem mama, 2 synkow,
5 letni i 7 miesieczny
Jak chcecie mnie zobaczyc i moze posluchac jak opowiadam o soichdzieciach to zapraszam na moj kanal na yb
oto pierwszy odcinek :)

Hej.

Wlascicielka naszego mieszkanie sprzedala je..... Takze od 4dni intensywnie poszukiwanie mieszkanie. Wczoraj namm sie udalo znalezc, 2pokojowe, na 4pietrze az.. do tego w pelni umeblowane a my na ta chate wszystkie meble kupowalismy, tak wiec powoli sie ich wyzbywamy.. kuchnie jeszcze sprzedac musimy... Nie wiem gdzie Majki zabawki tam pomieszcze :p dobrze ze wielka szafa w zabudowie jest w jej pokoju to bedziemy upychac :D Mega sie wscieklam z tym mieszkaniem. Bo teraz jest mega martwy sezon mieszkaniowy i nic nie ma. A jak sa to albo cena ze wlosy staja z wrazenia albo w tak oplakanym stanie ze sie dziwie ze stoi jeszcze takie mieszkanie....
No i przez weekend musimy sie tam przeniesc juz zeby od 1go nie placic za to mieszkanie jej. Do tego do pracy ciagle na 2zmiane, jutro na rano bo sobota wiec nie wiem kiedy my to zrobimy. Tesciowie maja w niedziele 40rocznice slubu i fochy juz sa ze my nie przyjedziemy na obiad... Nikt nie moze zrozumiec ze do pon klucze mamy stad oddac. Mowilismy zeby za tydz zrobili...

Mam nadzieje przyszly tydzien na rano do pracy bede miec wiec jakos sie odgruzuje i Maja juz do przedszkola tez pojdzie.

reklama
Hejka

Witam nowe mamusie, Magda lat 24, mama 5letniego Piotrusia
patuska zdrówka dla Kubusia;* dobrze że ma krople z antybiotykiem na pewno przejdzie
magda to Was załatwili z tym mieszkaniem;/ dobrze ze tak szybko udało Wam się znalezć coś nowego naprawdę mieliście szczęście, powodzenia z przeprowadzką:) no a z teściami tak bywa przejdzie im:)

My juz ferie zaczęliśmy , od poniedziałku mam wolne 4 dni i wybieram się w końcu do mamy:) Wczoraj P. miał w przedszkolu dzień babci i dziadka, dzielnie występował, dziadkowie z upominków zadowoleni :)

Do góry