reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda to mi w ogóle powinna chęć odejść bo siostra przyjeżdża często ze swoim malcem 9 m-cy ma i od maluszka śpi po kilkq minut dziennie a żeby zasnąć musi się wypłakać no jes niemożliwy. Ale jakoś chęć zostaje bo wiadomo każde inne i mam nadzieje że byłoby jak Kubuś spokojne. ;)
alex ja mama Kubunia 3latka i 7m-cy. 22lata.

reklama
Happymum o a w który tygodniu jestes? Ja z Tel pisze i nie widzę suwaczkow jesli macie:D mi właśnie dzis rozpoczal sie 7 miesiąc ale juz dosyć mam, chciałabym urodzić.
Patuska duży chłopak juz:D

Ja mam Maje 6lat, Kacpra 7 lat no i teraz czekamy na córeczkę. Takze ich miałam w wieku 20lat teraz tylko taka stara jestem:D ciekawe czy inaczej sie opiekuje dzieckiem jak ma się juz i nr lata

Jej rano do pracy tak mi się nie chce że szok.
Młody daje ostatnio popalić taki płaczek się zrobił z niego że nie mam już siły.

Angel- hej jestem Magda, lat 24,5. Mam prawie 3letnia corcie Maje- przy okazjii straszna lobuziare :) Ja pisze tu od 2012r, kurde ale czas leci bo w marcu juz 4rok ;)

Mam na 12 do pracy i leze dalej w lozku bo dzis mam strasznego leeeeeeeenia :D do tego pogoda brzydka, pada i tak szaro i buro jest. Siostra z Maja do srody a pozniej znowu pojedzie do mamy mojej do weekendu. Bo tesciowa chce tu niby przyjechac ale ja nie chce, bo nie bede sie denerwowac przez nia :) Od poniedzialku mam nadzieje ze Maja juz ruszy do przedszkola, bo ciagle juz pyta czy dzis idzie do przedszkola.

Milego dnia.

Magda ja mam tez Maje 6letnia, one to chyba wszystko lobuziary:D:D:D taka slodka kochana ale cwana jak dorosły czlowiek:D

Happymum 14 dopiero, ale szybko zleci... Niedawno tez bylam na tym etapie a teraz 28 leci.. I juz mi doskwiera brzuch. A ty masz juz jakiś?
Angel witaj. Ja tu dużo pisałam pare lat temu ale teraz wróciłam. 2dzieci na karku i 3w drodze:) a teraz jeszcze w pracy jestem...

Macie jakies pomysły na imię dla dziewczynki?

reklama
A tak zaczynam 7 miesiąc :p

Załączniki

• WP_20160123_008.jpg
    WP_20160123_008.jpg
    516,4 KB · Wyświetleń: 72
Do góry