reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda- współczuje problemów z mieszkaniem.
Jaskawy- Witaj. Mam na imię Patrycja, 22 lata, mama prawie 4-ro letniego Kubunia.
Madzialena- z oczkiem już dobrze. U nas ferie w sumie też się już zaczęły.

My chyba zrezygnujemy z przedszkola. Nie ma sensu już dwa miesiące płacimy czesne a Kuba nie chodzi. Młody od wczoraj gorączkuje i ma trochę kataru. Na 19 lutego jedziemy do pulmonologa niestety prywatnie bo na nfz nie ma lekarza a do międzylesia dodzwonić się nie można. :\
Jak się dowiedziałam że prace mogę stracić to mi troche przeszło z drugim maluchem. Rozum wziął górę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej . witam nowe mamy , choc jak czytam to chyba ja jestem nowa bo malo kogo znam . pamieta nas ktos jeszcze ? :)

Nie wiem kiedy przestalam pisac , i nie wiem jakie info macie ostatnio . Takze Zuzka jest po 2 cewnikach , ma zalozony stent . i w koncu po 2 miesiacach szpitala jest w domu od miesiaca . bylismy na kontroli poki co nie kwalifikuje sie na korekcje wady , kolejna kontrol 25.02 .

Siostry zakochane , Zuzka troszke dopolona , ale w jej przypadku sie z tego Ciesze. Ma miec sile !!!!
Zaczelismy rehabilitacje bo napiecia 0 i logopede .

I tylr bylam , bo Zuzka sie znudzila lezeniem ;-)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Hej, Ola mama niespelna 4letniego Dennisa w oczekiwaniu na drugiego bobasa :)
Magda-niezle was zalatwili, współczuję
Patuska-kurde fakt placic za nic bez sensu
Lenati-dobrze ze dziewczynki szczesliwe ze maja siebie :)
My czrkamy na wizyte i kokejnr usg, ja rosne w oczach i czujr sie ok :) tyle u nas nic nowego :p
15tc a juz tak wygladam :D

Załączniki

• 1454179095277.jpg
    1454179095277.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 74
lenati - fajnie że dziewczynki się kochają:)
Happy- śliczny, spory domek. Moja przyjaciółka ma termin na koniec lipca początek sierpnia i nic a nic nie widać. Tyle że to jej pierwszy dzieć. U mnie koło 20 zaczęła być ciąża rozpoznawalna gołym okiem haha.

Kuba ma takie dziwne skoki gorączki i troche kataru i nic więcej mam nadzieje że nic więcej się nie rozwinie.

Hejka

LENATI to super ze siostrzyczki swiata ppza soba nie widza:)
HAPPYMUM slicznie wygladasz:)
PATUSKA zdrowka dla Kubusia:*

My u mojej mamy do jutra:) Mialam P. zostawic do niedzieli ale cos pokaszluje:( nie wiem czy to po chorobie tak bo tydzien temu skonczyl antybiotyk czy cos nowego sie szykuje, normalnie dosyc mam:/ robie mu inhalacje i zobaczymy

Milego dnia

Hej

Lenati super że dziewczynki szczęśliwe :) zdrowia dla niej

Magda ale was załatwiła :/

U nas w sumie nic nowego :p Zuza ferie ma ale w pon już do przedszkola :) ją dzisiaj prawko odebrała także można jeździć :p

Hejoo
Lenati zdrowka dla malucha, super ze siostry sie kochaja ;)
Olciaa gratki prawka

Piękne brzuszki macie, ja juz nie pamietam jak to jest ;D
Dla nowych mam jestem Eliza, mama trójki Łobzów w wieku jak w Suwakach. Rozwodka i ponownie mężatka ( da sie? Da sie ;) ), w czerwcu kończę 28 lat... :o

U nas Po staremu, ferie i starszaki chodzą Na polkolonie, i tak dnie leca ze juz luty.
Dziś oponki upiekłam i kręgosłup od razu boli, Ale cóż taki urok jego ;/

Olcia, gratulacje ;-) ;)
Liza, ja mam 27 lat, Bartek w lipcu 5 i tez juz zapomnialam jak to jest z brzuszkiem :wink: jednak nie chce sobie przypominac:cool2:

Czesc dziewczyny:) to moj pierwszy wpis na forum:) Jestem mama 6 tygodniowego malenstwa, to moje pierwsze dziecko wiec co chwile mam jakies watpliwosci i obawy. Chcialam Was podpytac czy zdazalo sie Wam aby Wasze maluszki byly niespokojne podczas karmienia piersia? Moja coreczka od jakiegos czasu podczas karmienia piersia wyciaga sie, wypina, czy to normalne?

reklama
Dziś rano przed praca zrobiłam test strumieniowy, lecz żadnej reakcji nie było żadnej kreski totalnie nic. Schowała go i poszłam do pracy. Wieczorem po powrocie spojrzałam i była jedna kreska a druga ciążowa bardzo blada. Nie mam pojęcia po jakim czasie się pokazała. Do tego zaczęłam dziś krwawic i bóle brzucha przez cały dzień. Nie mam pojęcia czy to zwykły okres czy poronienie..

Do góry