reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Na temat ślubów się nie wypowiadam ja nie mam z kim :-D:-D:-D:-)
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Zuzia w czwartek miała zabieg wstawili stent , dopiero dziś zeszła z respiratora . Trzymacie kciuki ;-);-):tak:
postaram sie byc czesciej , ale czasu mi brakuje na wszystko ...

Gdy trzeba isc do przedszkola, nie moge Bartka o 7.30 obudzic a w weekend punkt 7 wstaje:crazy:

Happy jeszcze macie czas ale z sala chyba chyba musicie myslec juz po zamawia sie duzo wczesniej, zwlaszcza ze latem najwiecej slub a maj to znowu komunie, siostra w pazdzierniku brala, 1,5 roku przed sali szukala i juz tylko ten miesiac byl tam gdzie chciala. Ale jej tez w miare pasowalo, bo brat nasz bral w czerwcu, my w sierpniu wiec ona w pazdzierniku.

Lenati, trzymam kciuki:tak:co lekarze mowia? dlugo malutka bedzie w szpitalu?

Mloda, u nas Ł wpaja Bartkowi ze Manchester United to jego miłosc, najlepszy klub itd ale Bartka ani troche to nie interesuje, woli pranie wieszac czy gotowac:-p

My mielismy prawie 50osob i dla mnie jest to wystarczajaca ilosc osob. Jak ktos ma kase i lubi wystawne jakies przyjecia i kase wywalac to jego sprawa ;)

U nas po slubie nic sie nie zmienilo procz nazwiska w dowodzie.. Nie wiem czemu panuje przekonanie ze po slubie wszystko sie zmienia? To ze czasem moj T mnie wkurza to przed slubem tez mnie wkurzal i tez sie klocilismy, wiec nie wiem.. ;)

Lenati- jak to nie masz z kim? Co sie stalo? Jak dlugo Zuzia bedzie jeszcze w szpitalu? Jak sobie radzisz z tym? A Natalia?

Anula- Maja teraz wstaje pozniej, bo jak byla wbita w rytm przedszkola to wstawala o 6 codziennie ;) nawet w weekend :D a teraz w domu i ten nast tydz tez to sie rozreguluje i bedzie problem za tydzien ze wstaniem ;)

Zuzia MOZE jak dojdzie do Siebie to wyjdzie do domku MOZE . i w domu bedzie czekac na korekte wad ( poki co poprawiaja jej stan ) . ja ? Trzymam Sie choc nie bylo latwo , ale nauczylam sie zle slowa lekarzy lekcewarzyc i teraz mi wiele lepiej . ale wymeczona jestem strasznie , dziennie 120km do Zuzi na max 3h i potem Natalka ktora wymaga bo od miesiaca jest ciagle podrzucana do babci . a teraz to juz w ogole na IT moge ja widziec 30min dziennie ;? Czekam na Zuzinke xierpliwie i mam nadzieje ze choc na swieta wyjdzie ..

A cos ty ideala nie mam to na co slub ?;) tak powaznie to teraz juz w ogole sluby mi nie w glowie . z reszta z S w sprawie slubu a bynajmniej wesela bym sie nie dogadala . oni rodzine duza maja ze sam on mial by ze 100 osob. A ja dziekuje za takie widowisko :)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Magda, u nas tez przez choroby problem ze wstawaniem bo gdy siedzial w domu spal do 8-9. Poszedl od pazdziernika bo we wrzesniu migdal wycinany mial. Pierwsze 2,5 tyg chodzil do przedszkola ale pozniej sie zaczelo, Tydz byl chory poszedl do przedszkola na 4 dni i wrocil chory ciagnelo sie to 2 tyg, teraz poszedl na 4 dni i znowu sie zaczyna chrypa, kaszel i katar.
Lenati, trzymam kciuki, bedzie dobrze;-)z weselem tez Cie rozumiem, nie chcialam duzej imprezy wiec bylo chyba 25 osob tylko najblizsi i znajomi, od Ł bylo 5 osob. Brat w czerwcu na 50 osob robil tylko najblizsza rodzina ale siostra juz chciala na 140 osob. Kwestia podejscia, mi szkoda kasy:-p

reklama
Lenati-duzo zdrowka dla malej i sily dla ciebie!
Magda-ja chce male wesele ale ladne,nie napokaz a dlatego ze slub jest raz w życiu i chce zeby to byl piekny idealny dzień.
Anula-zdrowka dla małego.
Ja dzis jakas zmeczoba jestem...odespac nie mogę... @ czekam bo za 3 dni ma być i zyje nadzieją ze nie dostane :p

Do góry