reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Na temat ślubów się nie wypowiadam ja nie mam z kim :-D:-D:-D:-)
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Zuzia w czwartek miała zabieg wstawili stent , dopiero dziś zeszła z respiratora . Trzymacie kciuki ;-);-):tak:
postaram sie byc czesciej , ale czasu mi brakuje na wszystko ...

Gdy trzeba isc do przedszkola, nie moge Bartka o 7.30 obudzic a w weekend punkt 7 wstaje:crazy:

Happy jeszcze macie czas ale z sala chyba chyba musicie myslec juz po zamawia sie duzo wczesniej, zwlaszcza ze latem najwiecej slub a maj to znowu komunie, siostra w pazdzierniku brala, 1,5 roku przed sali szukala i juz tylko ten miesiac byl tam gdzie chciala. Ale jej tez w miare pasowalo, bo brat nasz bral w czerwcu, my w sierpniu wiec ona w pazdzierniku.

Lenati, trzymam kciuki:tak:co lekarze mowia? dlugo malutka bedzie w szpitalu?

Mloda, u nas Ł wpaja Bartkowi ze Manchester United to jego miłosc, najlepszy klub itd ale Bartka ani troche to nie interesuje, woli pranie wieszac czy gotowac:-p

My mielismy prawie 50osob i dla mnie jest to wystarczajaca ilosc osob. Jak ktos ma kase i lubi wystawne jakies przyjecia i kase wywalac to jego sprawa ;)

U nas po slubie nic sie nie zmienilo procz nazwiska w dowodzie.. Nie wiem czemu panuje przekonanie ze po slubie wszystko sie zmienia? To ze czasem moj T mnie wkurza to przed slubem tez mnie wkurzal i tez sie klocilismy, wiec nie wiem.. ;)

Lenati- jak to nie masz z kim? Co sie stalo? Jak dlugo Zuzia bedzie jeszcze w szpitalu? Jak sobie radzisz z tym? A Natalia?

Anula- Maja teraz wstaje pozniej, bo jak byla wbita w rytm przedszkola to wstawala o 6 codziennie ;) nawet w weekend :D a teraz w domu i ten nast tydz tez to sie rozreguluje i bedzie problem za tydzien ze wstaniem ;)

Zuzia MOZE jak dojdzie do Siebie to wyjdzie do domku MOZE . i w domu bedzie czekac na korekte wad ( poki co poprawiaja jej stan ) . ja ? Trzymam Sie choc nie bylo latwo , ale nauczylam sie zle slowa lekarzy lekcewarzyc i teraz mi wiele lepiej . ale wymeczona jestem strasznie , dziennie 120km do Zuzi na max 3h i potem Natalka ktora wymaga bo od miesiaca jest ciagle podrzucana do babci . a teraz to juz w ogole na IT moge ja widziec 30min dziennie ;? Czekam na Zuzinke xierpliwie i mam nadzieje ze choc na swieta wyjdzie ..

A cos ty ideala nie mam to na co slub ?;) tak powaznie to teraz juz w ogole sluby mi nie w glowie . z reszta z S w sprawie slubu a bynajmniej wesela bym sie nie dogadala . oni rodzine duza maja ze sam on mial by ze 100 osob. A ja dziekuje za takie widowisko :)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Magda, u nas tez przez choroby problem ze wstawaniem bo gdy siedzial w domu spal do 8-9. Poszedl od pazdziernika bo we wrzesniu migdal wycinany mial. Pierwsze 2,5 tyg chodzil do przedszkola ale pozniej sie zaczelo, Tydz byl chory poszedl do przedszkola na 4 dni i wrocil chory ciagnelo sie to 2 tyg, teraz poszedl na 4 dni i znowu sie zaczyna chrypa, kaszel i katar.
Lenati, trzymam kciuki, bedzie dobrze;-)z weselem tez Cie rozumiem, nie chcialam duzej imprezy wiec bylo chyba 25 osob tylko najblizsi i znajomi, od Ł bylo 5 osob. Brat w czerwcu na 50 osob robil tylko najblizsza rodzina ale siostra juz chciala na 140 osob. Kwestia podejscia, mi szkoda kasy:-p

reklama
Lenati-duzo zdrowka dla malej i sily dla ciebie!
Magda-ja chce male wesele ale ladne,nie napokaz a dlatego ze slub jest raz w życiu i chce zeby to byl piekny idealny dzień.
Anula-zdrowka dla małego.
Ja dzis jakas zmeczoba jestem...odespac nie mogę... @ czekam bo za 3 dni ma być i zyje nadzieją ze nie dostane :p

Do góry