reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina12-oby ale spróbuję,kto nie ryzykuje nie żyje ;)
Maciejka 50 osób i musimy się zmieścić w kwocie £8000-10000...wesele w polsce więc póki co jeszcze nie mam pojęcia o cenach

Paulina oczywiście! dlatego jeśli rozważacie rozwód i nie widzicie dla siebie ratunku, to kłótnie tylko niepotrzebnie krzywdzą małą. No bo jakby nie patrzeć, póki jest kłótnia, to uczucia jakieś są, choćby negatywne, ale są. Najgorsza jest obojętność, wtedy to już koniec. Jasne, że dla dziecka lepiej osobno, ale w spokoju tylko no właśnie ale .. nie zawsze osobno znaczy lepszy stosunek. Bywa i tak, że rodzice "wymieniają" się dzieckiem w drzwiach, z wrogim nastawieniem, albo kłócą się nadal przy każdym spotkaniu o zasady wychowywania itp. To jest wtedy najgorsze i dziecko może stać się bardzo zagubione, a za tym idzie zamknięcie w sobie i mieć stany lękowe. Mi jest tak bardzo żal takich dzieci, że szok :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dla mnie znowu ślub to papierek, wzięliśmy w sierpniu i nic sie nie zmienilo nie licząc nazwiska :p
A ja tak uważam ze nie ma sensu byc ze sobą dla dziecka bo to nic dobrego, lepiej się rozejść niz byc ze sobą na sile.

Happy, my braliśmy cywilny i bylo okolo chyba 25 osób wiec wiadomo koszty niewielkie, zamknęliśmy sie chyba w 6 tys. Siostra moja brala ślub miesiąc temu wesele na 140 osob wyszlo im okolo 45 tys. Ceny od regionu zaleza :tak:a jaki ślub bierzecie? Myślicie o konkretnym miesiącu? Ja zawsze maj chciałam ale Ł mial urlop w sierpniu i wyszedł :tak:

Anula-maj właśnie chcemy, slub w poznaniu,jeszcze nie jestesmy pewni czy koscielny czy cywilny ale wesele na pewno bedzi ,biala suknia itd. Bryczką chcemy jechać do ślubu,dużo kwiatów,poprawiny tez cgcemy mieć

reklama
O jejku .. My właśnie wrocilismy do domku z imienin mojej chrzestnej było bardzo milo, ogladalismy mecz Barcelony bo mój Wujo nie przeoczy żadnego tym bardziej że dziś był ważny Mariuszek od początku jest uczony przez wuja tatę i dziadka że Barcelona to wielką miłość i jeździ do wujaszka na każdy mecz krzyczy jak jest gol i hura robi .

Była tesciowa i oczywiście jak to na każdej imprezie bolala ją głową ją to nie wiem ona chyba tak specjalnie robi żeby się uzalac nad nią .. Co impreza to ona do szpitala na zastrzyk mój kochany Wujo a jej brat dziś ją tak wyśmiał że chyba jej się glupio zrobiła bo zaraz pojechali do domu . ;)

Matunio hmm spał całą imprezę !!!! Aż w szoku byłam krzyki rozmowy a on grzecznie spał w tym halasie . ;)

Życzę spokojnej nocy ;*

Do góry