reklama
Maciejkaa
Fanka BB :)
Dla mnie tak jak pisałam ślub jest bardzo ważny, wesele już mniej. Wesela mogłoby dla mnie nie być wcale. Gdybym brała ślub po raz drugi to zamiast wydawać grubych tysięcy na rozdawanie zarcia i wódki, wybrałbym miesiąc miodowy na Karaibach natomiast dla gości skromne przyjedzie. Typowo 2 placki 2 świadki
Lenati &&&&&&& ! Jesteś bardzo silna :-*
Happy oo to && !
Lenati &&&&&&& ! Jesteś bardzo silna :-*
Happy oo to && !
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Hejo my dziś spalismy do 9 ! Aż jestem w szoku .. Matunio jakiś grzeczniejszy się zrobił ale zobaczymy jak długo .. Nie mogę się dziś jakoś ogarnąć niedziela a jeszcze łóżko rozwalone wszyscy w pizamach no masakra jakas.
Lenati już mowilam silne dziewczyny jestescie !!
Happy && za brak @
Lenati już mowilam silne dziewczyny jestescie !!
Happy && za brak @
Maciejka dla mojego S slub jest tak wazny , dla mnie moze i tez ale nie koniecznie koscielny ot tak szkoda kasy . tyle ze dla rodziny S to i wesele muuusi byc bo ludzie na wsi by gadali a i tak gadaja bo kurde no Zuzia z nieslubnych rodzicow
Mniejsza z tym planh na cywilny sa , myslelismy nawet o grudniu. Ale nie to mi w glowie , moze jak Zuzia ze szpitala wyjdzie to sie pomysli. Tyle ze no musze sie liczyc ze po cywilnym za jakis czas musi byc koscielny i wesele .
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Mniejsza z tym planh na cywilny sa , myslelismy nawet o grudniu. Ale nie to mi w glowie , moze jak Zuzia ze szpitala wyjdzie to sie pomysli. Tyle ze no musze sie liczyc ze po cywilnym za jakis czas musi byc koscielny i wesele .
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Maciejka moja Asia b.dobrze sobie w 2 klasie radzi.Na koniec 1 klasy była wyróżniona.Lecz gorzej z synkiem co jest w 1 klasie, trudno mu sie skupic i jest dosc zywym dzieckiem..Ciężko mu usiedziec w szkole.
A ja od dzis znów sama z maluchami,bo mężus w południe pojechał.A twój mąż Maciejka w Polsce czy za granicą?
A ja od dzis znów sama z maluchami,bo mężus w południe pojechał.A twój mąż Maciejka w Polsce czy za granicą?
Maciejkaa
Fanka BB :)
Lenati kościelny to nie od razu strata kasy i wielkie wesele. Zarówno jak po cywilnym tak jak i po kościelnym można zrobić skromne przyjęcie nawet w domu.
A ślub "bo co ludzie powiedzą" jest czymś abstrakcyjnym dla mnie.
Mój ślub, moje życie, moja sprawa i tego się trzymajmy )
Oj dwie Anule mamy
Trzeba dokładnie sprecyzować
A więc Anula599 to brawo dla Asi! mój syn identyczny jak Twój! mąż za granicą. A Twój?
Anula cywilny ma to do siebie, że częste są kościelne problemy jeśli chodzi o sakramenty dzieci
A ślub "bo co ludzie powiedzą" jest czymś abstrakcyjnym dla mnie.
Mój ślub, moje życie, moja sprawa i tego się trzymajmy )
Oj dwie Anule mamy
Trzeba dokładnie sprecyzować
A więc Anula599 to brawo dla Asi! mój syn identyczny jak Twój! mąż za granicą. A Twój?
Anula cywilny ma to do siebie, że częste są kościelne problemy jeśli chodzi o sakramenty dzieci
G
guest-1673535084
Gość
My mielismy problemy ze chrztem w jednej parafii to poszlam do drugiej w drugiej zero problemow.
Mrozu mrozu,komu komu ? jade se do szkoly i jest -12
Mrozu mrozu,komu komu ? jade se do szkoly i jest -12
reklama