reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANULA zdrowiaa dla was!! My bez antyba juz 2 miesiace..
MLODA chyba bysmy sie dogadaly :p zreszta ja nie tylko w filmach lubie dobre auta i predkosc..

reklama
MLODA moj to za to jezdzi jak pipka :p z moim tata lubie jezdzic.. jego auto ma prawie 200KM wiec czasami hardcore.. mam nadzieje ze w przyszlyn roku bede posiadaczka prawa jazdy i tej pieknosci <3

Załączniki

• 1446191163625.jpg
    1446191163625.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 45
Paulina widzę ze ty taka sama kaskaderka jak ja :D do CV sobie wpiszmy haha :p ja mam nadzieje ze w listopadzie juz zdam :D

Co do filmów to oglądałam kilka części ale 7 juz nie wiec sie skusze

A przedszkole bardzo dobra sprawa mi juz szkoda tej mojej Zuzi bo tutaj dzieci w ogole nie widac :/ kolezanka zalatwi mi zaświadczenie a jak nie to pójdę zapytać do prywatnego ... Tylko bardziej bym chciała tutaj bo bliżej a po drugie od 9-14 jest wiec tak w sam raz póki nie pracuje no i co najważniejsze bede mogla spokojnie pracy szukac nie martwiąc sie ze nie mam z kim Zuzi zostawić :) no i ona bedzie się uczyć i przebywać wśród dzieci

OLCIA taaa kaskaderka :D a dzieci dla Zuzi to super sprawa, musi przebywac miedzy rowiesnikami, 9-14 w sam raz ;) ja dzis wolne zaprowadzilam Nike na 7.30 na sniadanie i powiedzialam ze bede okolo 13.30 po nia po drzemce. Normalnie jestem po nia okolo 15.
MLODA hahahaha :p mnie moj by zabil chyba..

Ja zwykle oglądam trillery i dramaty. Rzadko cos innego.
Paulina u nas masakra z chorobami, kiedys miał ciągle anginy i wymiotował lekami wiec zawsze przy tej chorobie byly zastrzyki. 2 x dziennie przez 5 dni. We wrześniu usunęliśmy 3 migdal. Do przedszkola poszedł od października. W połowie miesiąca zachorował, ostre zapalenie gardła, tydzień siedział w domu. Od poniedzialku poszedł do przedszkola i juz wczoraj odebrałam rozpalonego. W nocy 39 gorączki, kaszel duszący i mega chrypkę aż chwilami glos traci.

reklama
ANULA a czemu nie zadzwonili do ciebie ze cos jest nie tak z Bartkiem w przedszkolu? Biedny.. ale my mielismy tak samo teraz 2 miesiace sie trzyma az dziwne ;) w tym roku mielismy juz bodajze 6 antybiotykow.

Do góry