reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mrrr

Załączniki

• WP_20151029_12_51_05_Pro.jpg
    WP_20151029_12_51_05_Pro.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 40
Hej, Bartek poprzedni tydzień nie chodzil do przedszkola bo byl chory. Dzisiaj byl 4 dzienni odebrałam go z kaszlem i goraczka 39 stopni. Jutro do lekarza.

Paulina ja mam prawie 27 lat a bez dowodu nie kupie alkoholu. Ostatnio w Kauflandzie chciałam piwo kupic i dowód chcieli. Kasjerka spojrzała i tylko powiedziała " o matko i córko, przepraszam". W większości sklepu tak jest. Na ulicy czasami Bartek rozrabia i gdy mu cos tlumacze, starsze panie potrafią podejść i powiedziec żeby siostry sluchal, niektóre mówią żeby cioci :-p Gdy rodzilam mialam 22 lata a polozna ktora nie wiedziala ile mam lat powiedziala do mnie " taka mloda a juz w ciazy"

reklama
Do góry