reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mloda moj sie na mnie nie darl ze wjechalam w slup i drezwa ale jak zarysowalam auto to ko matko jaki byl zly :p ale juz mu przeszlo jak sie obraziłam heh

Paulina no dlatego chce juz teraz załatwić nie dość ze szybciej ciemno aie robi to czasami wieje jak w kieleckim i tak czasami w domu się kisimy :/ a tak to się pobawi wyszaleje i nauczy sie ... Moze mówić zacznie więcej

A co u happy nie zgalada tu juz?

Edit paulina piczko czemu mnie z fb wyrzucilas? :p

reklama
co z HAPPY to nie mam pojecia.. nie oddzywala sie dawno, bloga prowadzi..
OLCIA no wlasnie moja jak ostatnio siedziala jeden dzien w domu to myslalam ze go rozniesie :/

Paulina nie zadzwonili bo poszedł spać o 12.30 i nic mu nie bylo, poszłam o 14 po niego a on spal jeszcze i wtedy wstał z goraczka. Spal bo juz go bralo a myślałam ze ze zmęczenia bo wstał o 6.

Hej ;*
Ja jak zwykle w pracy . jeszcze mi sie w dodatku auto psuje , jutro mam zawiesc do tescia, chociaz tyle ze mechanik wiec odchodzi mi koszt dodatkowy ;/
Julka w nocy wymiotowała, nie poszła do przedszkola . i pewnie zaś się nudzi i od 14 bedzie dzwonilla juz ;p

Olcia, moja J. chodzi do przedszkola prywatnego i nie zanosiłam zadnego zaświadczenia z pracy, tylko w tej ankiecie wpisywałam ze pracujemy

W smyku -50% juhuu wczoraj już spodnie upolowałam, dziś może jeszcze dokupie jej spodnice i koniec z ubraniami do świat bo zbankrutuje .

Anula to tak jak ja. Też nie lubię takich filmów, tak samo fantastycznych nienawidzę. Też lubię dramaty i thrillery, lubię też biograficzne bardzo.

Młodamama to fajnie, jednego mniej dziś ;) moja jeszcze nigdy nie została na noc :/ także od 3 lat nigdzie nie byłam poszaleć ...

Moja długo była na piersi a bez niej spać nie umiała więc siłą rzeczy z nikim nie zostawała. Teraz śpi tylko ze mną więc pewnie byłby cyrk i klęska u kogoś innego :/

No to Zuzia od poniedzialku do przedszkola ale to takie chwilowe bo tam nie ma ani obiadów ani nic drugie śniadanie musze sama jej robic ... Ale co się dziwić wiejskie przedszkole ale lepsze na razie to niż nic a jak pójdę do pracy do prywatny bedzie bo to nawet fodziny pasować nie będą :)

reklama
Do góry