reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANULA zdrowiaa dla was!! My bez antyba juz 2 miesiace..
MLODA chyba bysmy sie dogadaly :p zreszta ja nie tylko w filmach lubie dobre auta i predkosc..

reklama
MLODA moj to za to jezdzi jak pipka :p z moim tata lubie jezdzic.. jego auto ma prawie 200KM wiec czasami hardcore.. mam nadzieje ze w przyszlyn roku bede posiadaczka prawa jazdy i tej pieknosci <3

Załączniki

• 1446191163625.jpg
    1446191163625.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 39
Paulina widzę ze ty taka sama kaskaderka jak ja :D do CV sobie wpiszmy haha :p ja mam nadzieje ze w listopadzie juz zdam :D

Co do filmów to oglądałam kilka części ale 7 juz nie wiec sie skusze

A przedszkole bardzo dobra sprawa mi juz szkoda tej mojej Zuzi bo tutaj dzieci w ogole nie widac :/ kolezanka zalatwi mi zaświadczenie a jak nie to pójdę zapytać do prywatnego ... Tylko bardziej bym chciała tutaj bo bliżej a po drugie od 9-14 jest wiec tak w sam raz póki nie pracuje no i co najważniejsze bede mogla spokojnie pracy szukac nie martwiąc sie ze nie mam z kim Zuzi zostawić :) no i ona bedzie się uczyć i przebywać wśród dzieci

OLCIA taaa kaskaderka :D a dzieci dla Zuzi to super sprawa, musi przebywac miedzy rowiesnikami, 9-14 w sam raz ;) ja dzis wolne zaprowadzilam Nike na 7.30 na sniadanie i powiedzialam ze bede okolo 13.30 po nia po drzemce. Normalnie jestem po nia okolo 15.
MLODA hahahaha :p mnie moj by zabil chyba..

Ja zwykle oglądam trillery i dramaty. Rzadko cos innego.
Paulina u nas masakra z chorobami, kiedys miał ciągle anginy i wymiotował lekami wiec zawsze przy tej chorobie byly zastrzyki. 2 x dziennie przez 5 dni. We wrześniu usunęliśmy 3 migdal. Do przedszkola poszedł od października. W połowie miesiąca zachorował, ostre zapalenie gardła, tydzień siedział w domu. Od poniedzialku poszedł do przedszkola i juz wczoraj odebrałam rozpalonego. W nocy 39 gorączki, kaszel duszący i mega chrypkę aż chwilami glos traci.

reklama
ANULA a czemu nie zadzwonili do ciebie ze cos jest nie tak z Bartkiem w przedszkolu? Biedny.. ale my mielismy tak samo teraz 2 miesiace sie trzyma az dziwne ;) w tym roku mielismy juz bodajze 6 antybiotykow.

Do góry