reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Siena sienaa wszystkim ;) ja mam dzis wolny dzien, N. juz w przedszkolu a ja slucham muzyki i chwile odpoczywam.. gary w zlewie prosza sie o umycie no i wczorajsze pranie o wyprasowanie.. ehh dajcie mi powera bo dzis go nie mam :p

Tak mi sie chce wyjsc na impreze.. napic sie, potanczyc.. mowie wczoraj do A. a ten do mnie "nie zabiera sie drzewa do lasu" :eek::eek:

A wy jak tam laski? Jaka pogoda dzis u was? Macie powera?

MLODA spacer w czworeczke? :D u nas chlodnawo ale naszczescie nie pada. Jesien w Szwecji w tym roku jest piekna!! Bo w zeszlym roku to caly czas lalo.

Laski ogladalyscie szybkich i wscieklych 7? Ja sie pobeczalam jak ogladalam pierwszy raz.. ostatnia scena z Walkerem, piosenke jeszcze ulozyli specjalna, ciary mnie przeszly i ryczalam jak bobr.. teraz na youtube przeskoczyla mi ta piosenka, teledysk z urywkami filmu i ... znowu becze :D ja to cos miekka jestem.

Czesc

Oj paulina ja tez bym chciała gdzies pójść sama na imprezę marzy mi sie to :D

Ja zakatarzona zatoki nola dobrze ze jazd nie mam teraz bo nie dałabym rady

Mam pytanie czy któraś z Was ma dziecko w prywatnym przedszkolu ? Trzeba tam miec zaświadczenie ze pracuje ?

I musze pochwalic Zuzie ... Ona to ma fazę teraz na pepe ciuchcię minnie i caly czas sie bawi tylko i wyłącznie klockami i pluszakiem peppa. Moje dziecko jest strasznie kreatywne i inteligentne :D odwraca klocki do góry nogami wklada w nie klocki a do tych mniejszych klocków drewniane i robi z tego pociąg łóżeczko dla pepy domek itp kiedys za nim zburzy te swoje arcydzieła to porobię zdjęcia i Wam pokaze :D

Paulina tak w 4 idziemy bo zaprowadzamy Mania do mojej mamy na noc ma tam zostać .
Byliśmy w kinie na 7czesci była fajna ta końcówka ale film trochę przekabinowany AZ boje się 8 części.
Olciaaa moja koleżanka prowadza do prywatnego i żadne zaświadczenie nie było potrzebne . Dzieciaki SA madre ;)

MLODA tez uwazam ze za duzo. Ale jednak ludzie ida i placa za ogladniecie tego filmu. Podejrzewam ze na siodemke wiele ludzi poszlo bo byli ciekawi co oni wytworza z postacia Walkera. Slyszalam tez ze w 8 nadal jego bracia maja grac jego postac ;/ moim zdaniem to by dali sobie juz spokoj z tym i mogli zrobic tak zeby w filmie tez zmarl. Poprostu.
OLCIA madra dziewczynka madra :) ja widze postepy N. odkad zaczela chodzic do przedszkola, najlepsza decyzja jaka podjelam to wyslanie jej tam ;) a o prywatnych nie wiem nic.. wiem tylko tyle ze tu koszt jest taki sam jak panstwowek.

Hej a my domu siedzimy. Tylko do lekarza wyjdziemy. Bartek po chorobie byl w przedszkolu 4 dni i jest bardziej chory niż wczesniej. Noc tragiczna.

Chyba jestem tu mniejszością. Żadnej części tego filmu nie widziałam :-p i nie planuje, nie lubię takich filmow

reklama
Do góry