reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Siena sienaa wszystkim ;) ja mam dzis wolny dzien, N. juz w przedszkolu a ja slucham muzyki i chwile odpoczywam.. gary w zlewie prosza sie o umycie no i wczorajsze pranie o wyprasowanie.. ehh dajcie mi powera bo dzis go nie mam :p

Tak mi sie chce wyjsc na impreze.. napic sie, potanczyc.. mowie wczoraj do A. a ten do mnie "nie zabiera sie drzewa do lasu" :eek::eek:

A wy jak tam laski? Jaka pogoda dzis u was? Macie powera?

MLODA spacer w czworeczke? :D u nas chlodnawo ale naszczescie nie pada. Jesien w Szwecji w tym roku jest piekna!! Bo w zeszlym roku to caly czas lalo.

Laski ogladalyscie szybkich i wscieklych 7? Ja sie pobeczalam jak ogladalam pierwszy raz.. ostatnia scena z Walkerem, piosenke jeszcze ulozyli specjalna, ciary mnie przeszly i ryczalam jak bobr.. teraz na youtube przeskoczyla mi ta piosenka, teledysk z urywkami filmu i ... znowu becze :D ja to cos miekka jestem.

Czesc

Oj paulina ja tez bym chciała gdzies pójść sama na imprezę marzy mi sie to :D

Ja zakatarzona zatoki nola dobrze ze jazd nie mam teraz bo nie dałabym rady

Mam pytanie czy któraś z Was ma dziecko w prywatnym przedszkolu ? Trzeba tam miec zaświadczenie ze pracuje ?

I musze pochwalic Zuzie ... Ona to ma fazę teraz na pepe ciuchcię minnie i caly czas sie bawi tylko i wyłącznie klockami i pluszakiem peppa. Moje dziecko jest strasznie kreatywne i inteligentne :D odwraca klocki do góry nogami wklada w nie klocki a do tych mniejszych klocków drewniane i robi z tego pociąg łóżeczko dla pepy domek itp kiedys za nim zburzy te swoje arcydzieła to porobię zdjęcia i Wam pokaze :D

Paulina tak w 4 idziemy bo zaprowadzamy Mania do mojej mamy na noc ma tam zostać .
Byliśmy w kinie na 7czesci była fajna ta końcówka ale film trochę przekabinowany AZ boje się 8 części.
Olciaaa moja koleżanka prowadza do prywatnego i żadne zaświadczenie nie było potrzebne . Dzieciaki SA madre ;)

MLODA tez uwazam ze za duzo. Ale jednak ludzie ida i placa za ogladniecie tego filmu. Podejrzewam ze na siodemke wiele ludzi poszlo bo byli ciekawi co oni wytworza z postacia Walkera. Slyszalam tez ze w 8 nadal jego bracia maja grac jego postac ;/ moim zdaniem to by dali sobie juz spokoj z tym i mogli zrobic tak zeby w filmie tez zmarl. Poprostu.
OLCIA madra dziewczynka madra :) ja widze postepy N. odkad zaczela chodzic do przedszkola, najlepsza decyzja jaka podjelam to wyslanie jej tam ;) a o prywatnych nie wiem nic.. wiem tylko tyle ze tu koszt jest taki sam jak panstwowek.

Hej a my domu siedzimy. Tylko do lekarza wyjdziemy. Bartek po chorobie byl w przedszkolu 4 dni i jest bardziej chory niż wczesniej. Noc tragiczna.

Chyba jestem tu mniejszością. Żadnej części tego filmu nie widziałam :-p i nie planuje, nie lubię takich filmow

reklama
Do góry