reklama
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Hej dziewczyny ja rekreacyjnie w szpitalu bo spr mi cukier ale cukrzycy nie mam ... Mój lekarz jest przewrazliwiony ;/ Olcia dobrze będzie duuzo siły życzę
Maciejkaa
Fanka BB :)
Olcia dzięki, ale woda z cytryną nie przejdzie. Sama wodę piję, ale cytrynę no way za kwaśne
Kciuki za bete!
kasiek to tak jak mój syn )
Paulina wiadomo, zmuszanie do jedzenia to okrucieństwo .. tylko, że moja waży za mało i jest chuda jak patyk. Zawsze miała apetyt, mały bo mały, ale miała, a od jakiegoś czasu jest wręcz katastrofa :-(
Młodamama dobrze, że to nie cukrzyca!
Kciuki za bete!
kasiek to tak jak mój syn )
Paulina wiadomo, zmuszanie do jedzenia to okrucieństwo .. tylko, że moja waży za mało i jest chuda jak patyk. Zawsze miała apetyt, mały bo mały, ale miała, a od jakiegoś czasu jest wręcz katastrofa :-(
Młodamama dobrze, że to nie cukrzyca!
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Maciejkaa a dawalas malej ten apetizer ponoć pomaga .
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Wiesz co nie mam pojęcia trza by było pediatry zapytać czy można czasem SA niby od 3 roku a pozwalają wczesniej .
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
My nie mamy generalnie problemu z jedzeniem .. Chociaż jak jednego dnia je malo to drugiego zaraz nadrabia
reklama
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
OLCIA gratulacje! Dbajcie o siebie
MAGDA to super ze w jestes zadowolona z pracy ja tez nie nazekam
MACIEJKA nie pomoge niestety najlepiej zapytac w aptece
W pracy super, w koncu mam dwa dni wolnego umowe o prace dostalam do grudnia takze spoko, ciezko nie jest z wysypianiem sie tez .nie mam problemu a tak to maly przeziebiony i do przedszkola go nie puszczam i tak trojka dzieci wczoraj byla reszta chore:/
OLCIA gratulacje! Dbajcie o siebie
MAGDA to super ze w jestes zadowolona z pracy ja tez nie nazekam
MACIEJKA nie pomoge niestety najlepiej zapytac w aptece
W pracy super, w koncu mam dwa dni wolnego umowe o prace dostalam do grudnia takze spoko, ciezko nie jest z wysypianiem sie tez .nie mam problemu a tak to maly przeziebiony i do przedszkola go nie puszczam i tak trojka dzieci wczoraj byla reszta chore:/