reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

paulina dobrze że sie nie przejmujesz:) ja na szczęście z mamą i teściówka mam dobry kontakt:)
magda mój P. jest w przedszkolu od 8-13:-)

Wczoraj bylismy na rozpoczęciu i chwile w klasie zeby poznać pania, mały zadowolony:) Dzisiaj rano został sam bez problemu, o 13 teściu ma go odebrać bo tak sie umówiliśmy ja go zawożę z siostra bo akurat córe do podstawówki zawozi a teściu bedzie go odbierał, jedyny minus że do przedszkola mamy ok 4 km więc musze kombinować z odbieraniem, D. w Niemczech do jutra więc wszystko było na mojej głowie ale dałam radę, dobrze że P. nie płakał i ciekawa jestem jak mu dzisiaj minął pierwszy dzień w przedszkolu:-)

reklama
MADZIALENA 4km do przedszkola!?!?! Zartujesz sobie :D masakra.. Polskie realia.. ja mam w obrebie domu 4 przedszkola, mimo ze mieszkam na glebie.. do naszego mam 8 minut spacerkiem
MLODA ale fajnie to juz nie dlugo :))

paulina wioska w której mieszkamy ma prawie 7km dlugości:) gdyby nie pomoc teścia mały nie poszedł by do przedszkola:) może przesadziłam z tymi 4 km ale ze 3 to na pewno jest:) Na szczęście w zerówce obowiązuja juz autobusy i praktycznie spod domu będzie odjeżdżał także wtedy będzie super :) teraz to żałuje że prawa jazdy nie zrobiłam zanim zaszłam w ciążę:wściekła/y:

Hej pamiętacie mnie?

My po trzecim dniu przedszkolai małym kryzysie. Bąbelek już coś złapał. Nurofen i pulneo w ruch poszły. Mam nadzieje że przejdzie. Co do przedszkola mamy blisko dwa. Jedno państwowe, drugie przywatne. Kuba poszedł do prywatnego. Jest niedrogie bo 160 zł + 8 zł dzienne wyżywienie więc wolałam go tam wysłać.

Nadal trzymam się swojej pracy już rok mija. Troszke się psuje i dostajemy umowy co miesiąc to jest kara za np 3 dni zwolnienia w roku. Masakra jakaś. Na dzidzie pozwolić sobie nie możemy więc zdecydowałam że jedno wystarczy :)

Gratki dla zaciążonych mamuś.

Hejo ;)
Ja wczoraj bylam u ginekologa szyjka licha za 5-7 tyg cesarska będzie ;) juz nie mogę się doczekać ...

PAULINA ja na teścia złego słowa nie mogę powiedzieć . Widzę ze weekend imprezowy , ja weekend spedze w szkole ;)

Pogoda faktycznie się zmieniła można odetchnąć troszkę ;)
Czemu mi umknelo ze ty w ciazy ??? ;o a moze skleroza . termin mamy podobny w takim razie ;-)

A u Nas ??? , Natalia 3 lata skonczyla ( imprezka teraz w sobote bo ciocia przyleciala i na nia czekalismy z tortem ) ;) juz sie doczekac nie moze siostry , jak ona ja tula, kocha i jest TYLKO JEJ ;* .... A u Zuzy , no coz moglo by byc lepiej , ale zyjemy nie poddajemy sie , co krok wychodzi cos nowego w poniedzialek dowiedzielismy sie o dodatkowych paluszkach u dloni i stopy , wizyta jeszcze w 38tc ( 1.10 ) az sie boje co tam wyjdzie znowu . tyle dobrego ze z serduszkiem juz nic sie nie dzieje , jest dobrej wielkosci, komory sie ladnie rozwijaja i trzeba byc dobrej mysli .

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry